Amacı Olmayan Grup (AOG) Partisi yöneticisi AOG Hançer ile Adin Partisi Sözcüsü O A B İ arasında forumda başlayan şakalaşma, kısa sürede ufak bir tartışmaya dönüştü.

AOG Hançer’in attığı mesaj dikkat çekti:
“Yüce Lidere -1 puan vermiş, saldırın pü pü.”
Bu sözler, ortamda şakalaşma havası taşısa da karşı tarafta yanlış anlaşıldı.

Adin Partisi Sözcüsü O A B İ, tartışmaya şu sözlerle karşılık verdi:
“Normalde cevap vermeyecektim ama baktım hâlâ laf atılıyor. Geçen hafta Kutalmış Bey ‘ben AOG’a geliyorum’ dediğinde birkaç geyik yaptık, hatta ‘Bekir’i almayalım’ falan dedik güldük geçtik. Buna ithafen, konu AOG olunca ‘pardon Mehmet abi burada mı’ diye konuda sen varsın diye etiket attım, şaka yaptım. Biri sanki birini rahatsız ediyormuşum gibi triplere giriyor, öbürü ‘konuyu dağıtmayalım’ diyor. Sanki cenaze evine şaka yapmışız gibi… Ciddili AOG’un ortamına sempatim vardı, 2 günde bitti. Mümkünse ne siz bana yazın, ne ben size.”

Tartışmaya AOG Adanalı’nın da katılmasıyla ortam daha da hareketlendi. Ancak kısa süreli atışmalar sonrasında taraflar sessizliğe büründü ve olay büyümeden kapandı.

Bu gelişme, AOG ve Adin Partilerinin geleceği hakkında soru işaretleri doğurdu. İki parti arasındaki iletişim kopukluğu, ilerleyen dönemde ilişkilerin nasıl şekilleneceği konusunda merak uyandırdı.
Umarız Her şey tatlıya bağlanır.
Vizyon Medya