Makam sahibi olursam senin yüzünden hiç bir şey yapmadan oturacağım bana "neden görevini yapmıyorsun" dediklerinde senin söylediğin kelimeyi söyleyeceğim Keyfimin kahyamısın diyeceğimKeyfimiz ve kahyamız öyle demek istedi![]()

Makam sahibi olursam senin yüzünden hiç bir şey yapmadan oturacağım bana "neden görevini yapmıyorsun" dediklerinde senin söylediğin kelimeyi söyleyeceğim Keyfimin kahyamısın diyeceğimKeyfimiz ve kahyamız öyle demek istedi![]()
Hemen gel yapalım bizim burası çok güzel kimseye hesap vermiyorsunMakam sahibi olursam senin yüzünden hiç bir şey yapmadan oturacağım bana "neden görevini yapmıyorsun" dediklerinde senin söylediğin kelimeyi söyleyeceğim Keyfimin kahyamısın diyeceğim![]()
Yav sen çok kalmadın mı o koltukta bir kalksan diyorum artıkHemen gel yapalım bizim burası çok güzel kimseye hesap vermiyorsun![]()
Proje adam susYav sen çok kalmadın mı o koltukta bir kalksan diyorum artık![]()
Bundan sonra her 2 ayda bir ben olcamYav sen çok kalmadın mı o koltukta bir kalksan diyorum artık![]()
Olur yapalımHemen gel yapalım bizim burası çok güzel kimseye hesap vermiyorsun![]()
Yok onu @Sevim AYDIN yapacakOlur yapalım![]()
Sevim'e karışmayın o şuan fettahla birlikte ajan yetiştiriyor. Kurs veriyorlar.Yok onu @Sevim AYDIN yapacak
Sevim'e karışmayın o şuan fettahla birlikte ajan yetiştiriyor. Kurs veriyorlar.
Milli bayramlarda olur veririz koltuğu sanaBundan sonra her 2 ayda bir ben olcam
Niğde’ye isim ver dövecem az kaldıMilli bayramlarda olur veririz koltuğu sana![]()
Tamam sayın ob kızmayın hemen ( sen benim elime düşersinNiğde’ye isim ver dövecem az kaldı