Şikayetvar Parantezinde Yönetim İle Alakalı (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Büyük Mesut
  • Başlangıç tarihi
B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Merhaba kıymetli başkanlarım bütün kavgaları, husumetleri, güncel konuları bir tarafa bırakıp bu postta anlatmak istediğim bir kaç şey var.

Oyuna ilk başladığım zamanlar yönetim ile bir çok sorun yaşamış, sebebinin ise eski oyuncuların ya da bazı oyuncuların kayırıldığını ya da o kişilerin kural dışı hareketlerine göz yumulduğunu düşünmüştüm. Bu sebepten bir çok kez yönetim ile polemik yaşamış ve haklı olarak bazen forumdan bazen oyundan uzaklaştırılmıştım. Fakat oyunda ve forumda zaman geçirdikçe, yönetimdeki arkadaşları bir robot ya da yapay zekaymış gibi değil de insan olarak düşündükçe, jargonlarına, üsluplarına, tavırlarına aşina oldukça aslında kimseye çifte standart uygulanmadığını gördüm. Yöneticilerimiz gönüllü olarak burada görev yapmakta olduğu için her raporu her kavgayı eş zamanlı takip edemiyorlar bunu farkettim. Forumda aktif olup ceza almayan, uyarılmayan, sert yapılmayan tek bir oyuncu olmadığını farkettim. Yöneticilerinde bir sosyal hayatının, iş hayatının, ailesinin, günlük uğraşlarının olduğunu farkettim. Bizim müsait olup forumda geçirdiğimiz zaman diliminde onlar oyun ve forum dışındaki uğraşlarıyla meşgul olabiliyorlar. Bir şikayeti, bir talebi her zaman, olay anında ya da sakin kafayla dinleyemeyebiliyorlar. Bunları farkedene kadar onlara haksızlık ettiğimi anlamamıştım. Bu postu da bugün bir arkadaşımızın şikayetvar.com'a oyun platformunu şikayet ettiğini görünce yazmak istedim.

Arkadaşımız şikayetvar.com'a yönetimin gözü önünde namusa küfür ediliyor vs gibi bir şikayet girmiş. Şikayeti görünce yönetime büyük haksızlık yapıldığını düşündüm ve bunları paylaşmak istedim. Yöneticilerin gerçekten çok fazla emek verdiklerinin ve fedakarlık yaptıklarının gözardı edilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Oyun yazılımı hususunda mahmut yöneticinin günün 4'te 3'ünü başkanonline'da geçirdiğini hepimiz görüyoruz. Şikayetvar'a şikayeti yazan arkadaşın şikayeti silmesi çağrısını yapmak istiyorum. Çünkü o şikayet emek veren fedakarlık yapan bu yönetime haksızlık. Şikayetin konusu da doğru değil ayrıca. Darbe münasebetiyle raporların okunamayacağı zaten belirtilmişti. Bir yandan darbe işleyişi bir yandan güncellemeler bir yandan seçim süreci ve forum aktifliği elbette raporların okunamayacak olmasını meşru kılıyor. Bir markayı bir ekibi ya da bir kişiyi şikayet etmeden önce olayı her açıdan değerlendirmek gerekiyor çocuk değiliz hiçbirimiz. Sonuçlarını ve etkilerini hesaplamak gerekiyor. Dürüst ve adil olmak gerekiyor. Kişisel darlanmalarınız ya da hesaplaşmalarınız yüzünden müşteri sıfatı altında bunca emeği kimse çöp etmemeli. Hepinizin huzurunda o şikayete tepki göstermek istedim. Umarım şikayeti yapan arkadaş şikayeti siler ve kimse bir daha böyle bir hata yapmaz.