Slenzy Bot Açıklama (1 Kişi İçeride)

ÜmitZehra

MedyaOnline Kurucusu
Vatandaş
Selam arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar.Forum özerinden son açılan konuları görünce bu konuyu açmam gerektiğini farkettim.Bazı kişiler üstüne vazife olmayan şeylere karışma ihtiyacı duymuşlar belli.Belirtmek isterim ki Slenzy Bot bana ait olan bir film botudur.Uzun zamandır üzerinde çalışıyordum ve 15 temmuzda kullanıma sundum.Bot şuan için birçok sunucularda var ve kullanımda.Bot hala geliştirme aşamasında olduğu için bazen devredışı bırakıyorum.Bunu bu kadar büyütmekle ne yapmaya çalışıldığını anlamıyorum, anlayanlardan ricam bana da anlatsınlar.Dediğim gibi bot geliştirme aşamasında ve bazen devredışı bırakıyorum.Bunun ne EnKa1 nede PB ile bir ilgisi yoktur.Slenzy Botu sunucuya eklemesini EnKa`dan ben rica ettim çünki herkes gibi botumun kullanılmasını istiyorum.Gayet güzel bir bot, komutları türkçe.Herkese de tavsiye ederim.Botla ilgili bir sorunu olan Discord üzerinden bana ulaşabilir. Discord - umit_zehra
Botu sunucunuza eklemek isterseniz gönül rahatlığı ile ekleyebilirsiniz.Güvenlik eylemleri yapılmış güzel bir bot.Botu eklemek için tıklayınız:
Değerli zamanınızı ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.İyi geceler 👋👋👋Ekran görüntüsü 2023-12-04 190057.png