SMS ONAYI YAPMAYAN HESAPLAR HK. (1 Kişi İçeride)

Manisalı Emre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş
Gazanız mübarek olsun 😂

Büyük Mesut

Diriliş
Yasaklı Üye
Vatandaş
Oy neden siliniyor ki hocam kimlerin oyları silindi yine seçim zamanı mı sms onayı muhabbeti harlanıyor yani

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Bilip bilmeden de yorum yapmıyoruz zaten ilk defa böyle bir post görüyorum sorguluyorum. Bi siz biliyosunuz her şeyi
Madem seçim zamanı yapılıyor önceki seçimlerde neden görmedik
Bu postta ne var tam olarak?
Yanlış olan şey nedir? Birisi açıklayabilir mi ?
Seçimlerde onay linkini her zaman gündem ediyoruz, whatsapp üzerinden gönderiyoruz.
Bu seçim mi sorun oldu?

Gerçekten bazı oyuncularımızı anlamak imkansız.
Önceki seçimlere de bakıldığında geçersiz oyların belirtildiğini görürsünüz zaten.

Yine daha geçen seçim onay yapmayanları banladık, ban itirazından görebilirsiniz.

Y N S E M R E

Cyber Security and Developer
Vatandaş
Bu postta ne var tam olarak?
Yanlış olan şey nedir? Birisi açıklayabilir mi ?
Seçimlerde onay linkini her zaman gündem ediyoruz, whatsapp üzerinden gönderiyoruz.
Bu seçim mi sorun oldu?

Gerçekten bazı oyuncularımızı anlamak imkansız.
Önceki seçimlere de bakıldığında geçersiz oyların belirtildiğini görürsünüz zaten.

Yine daha geçen seçim onay yapmayanları banladık, ban itirazından görebilirsiniz.
Yanlış olan birşey yok. Ben bildim bileli seçimlerde SMS onayı yapılarak işlem yapılıyor. Bu arkadaşın ayrı bir ideası var görünüşe bakılırsa. Çok da takılmamak lazım bu arkadaş arada sarıyor böyle herkese 😁

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Yanlış olan birşey yok. Ben bildim bileli seçimlerde SMS onayı yapılarak işlem yapılıyor. Bu arkadaşın ayrı bir ideası var görünüşe bakılırsa. Çok da takılmamak lazım bu arkadaş arada sarıyor böyle herkese 😁
Arkadaşı kendi ideasına gönderdik.
Yolu açık olsun.
:)