SON OLAYLAR HK. BİLGİLENDİRME. (1 Kişi İçeride)

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Whatsapp görüşmelerinin oyun içinde ifşa edilmesi yasak olup,
Ayrıca bu yazışmalardan oyun sorumlu değildir.
Ancak bu konuşmaların olduğu konuya ilgili kişinin yazıp suçunu kabul etmesi bizim için kabul edilemez ve bir meydan okumadır.

İlgili oyuncu oyundan ve forumdan banlanmış olup, herkese iyi oyunlar dileriz.

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Hocam mümkünse o kadar oyuncu var uyuyan öğrenciler var okuluna işine gidenler o konuyuda komple silersek gerekli kişileri cezalandırıp forumda oyun adına hoş şeyler konuşulmamış sevinirim bu rezillik bu gece bu platforma yeter gidip isteyen istediği yerde istediği gibi konuşsun şimdi .

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Hocam mümkünse o kadar oyuncu var uyuyan öğrenciler var okuluna işine gidenler o konuyuda komple silersek gerekli kişileri cezalandırıp forumda oyun adına hoş şeyler konuşulmamış sevinirim bu rezillik bu gece bu platforma yeter gidip isteyen istediği yerde istediği gibi konuşsun şimdi .
İlave olarak bu şahsın bu platformda aldığı oyun başkanlığı statüsününde silinmesini rica ediyorum.Bu sahısla aynı makama sahip olmak şahsen beni rahatsız ediyor.

sakaahmet3419

🏢Sinop Belediye Başkanı🏢
Vatandaş
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Whatsapp görüşmelerinin oyun içinde ifşa edilmesi yasak olup,
Ayrıca bu yazışmalardan oyun sorumlu değildir.
Ancak bu konuşmaların olduğu konuya ilgili kişinin yazıp suçunu kabul etmesi bizim için kabul edilemez ve bir meydan okumadır.

İlgili oyuncu oyundan ve forumdan banlanmış olup, herkese iyi oyunlar dileriz.
Hocam konu ile farklı ama bu WhatsApp da Başkan Online takip ediyorum hiç orada paylaşım olmuyor söyleyeceğim ama unutmuyorum hep

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
İlave olarak bu şahsın bu platformda aldığı oyun başkanlığı statüsününde silinmesini rica ediyorum.Bu sahısla aynı makama sahip olmak şahsen beni rahatsız ediyor.
Merhabalar, böyle bir şey mümkün değil.
İlgili kişi 54. Dönem oyun başkanıdır.
Her küfür edenden oyun başkanlığını al, milletvekilliğini al, böyle bir uygulama mümkün değil.
Zaten banlandı ve görevinde değil.

Son düzenleme: