"Sonunu Düşünen Kahraman Olamaz" - Röportaj Vakti 🎙️ (1 Kişi İçeride)

UYANIŞ MEDYA

Uyanış Partisi Tarafsız Medya Kuruluşu
Vatandaş
Merhaba Değerli Forumcular;

Bu sefer röportaj konuğumuz "Tozkoparan..." kendisiyle keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Tozkoparan... 'A SORDUK ❓

1. En büyük hedefiniz neydi? Şu ana kadar bu hedefe ulaşabildiniz mi?

İlk Hedefim; Oyun Başkanı Olmak!

2. Şu an en öncelikli konu nedir?

Partimi zirveye taşımak ki zaten zirvede.

3. Oyunda en büyük başarınız olarak neyi görüyorsunuz?

En büyük başarımı, genel oyun sıralamasına girmek olarak görüyorum. Çok istiyordum.

4. En zor kararınız neydi? Bu kararı alırken neleri göz önünde bulundurdunuz?

Benim zor bir kararım olmadı, anında karar verdiğimi yaparım. Zaten "sonunu düşünenden kahraman olmaz."

5. Oyundaki topluluğu nasıl değerlendiriyorsunuz? Oyuncular arasındaki rekabet artırmak sizce şuan gerekli bir durum mu?

Rekabet olmalı her zaman güzel bir şey çünkü.

6. Yeni oyuncuların oyuna alışmasını kolaylaştırmak için ne gibi çalışmalar yapılmalı?

Mesela yeni oyunculara oyun hakkında bilgi daha fazla verilmeli.

7. Oyuncuların en çok şikayet ettiği konu nedir? Sizce bu konuda haklılar mı?

Bilmiyorum.

8. Oyun dünyasında yakında büyük değişiklikler sizce olacak mı? Yeni güncellemeler hakkında düşüncelerinizi belirtirmisiniz?

Yönetim sağolsun, oyunla ilgili güzel güncellemeler, çalışmalar yapıyorlar. Oyun zaten güzeldi gündem güne daha da güzelleşiyor.

9. Oyunda en çok gurur duyduğunuz özellik nedir?

Altın Ok Partisi'nde olmaktan gurur duyuyorum.

10. Oyun içinde rekabeti nasıl dengede tutuyorsunuz? Size olan eleştirilere nasıl yanıt verirsiniz?

Vallaha ben kural çerçevesinden çıkmadan eleştirilere yanıt veririm.

11. Günlük oyun yönetimi rutininiz nasıl? Oyuncularla çok fazla iletişim kuruyor musunuz?

Evet aktif bir oyuncuyum, oyundan zevk alıyorum ve parti arkadaşlarımızla sık sık iletişimde oluyorum.

12. Oyuncuların önerileri sizin için ne kadar önemli? Şimdiye kadar topluluk önerisiyle eklenen en büyük değişiklik neydi?

Oyuncuların önerileri güzel en büyük değişiklik nedir bilemem ama milletvekilleri güzel çalışıyorlar.

13. Oyunu bırakırsanız geride nasıl bir oyun topluluğu bırakmak istersiniz?

Oyundan ayrılacağımı zannetmiyorum, ama ayrılırsam güzel bir topluluk bırakmak isterim.

Kendisine Röportajımız Katıldığı İçin Teşekkür Ediyor, Herkese Esenlikler Diliyoruz 🌹

@Tozkoparan... - Röportaj Vakti 🎙️