Taklitler Sadece Ama Sadece Aslını Yüceltir 🦅 (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Sera*
  • Başlangıç tarihi
E

Emir-Timur

Ziyaretçi
E

Emir-Timur

Ziyaretçi
Bu @KURT 77 kardeşimin suçu. Sera'ya o kadar direnemiyordu ki bi dönem sera geriye kalan tüm insanları kurt gibi sanmaya başladı

S

Sera*

Ziyaretçi
Canım Sera'm dünyayı bu forumdan ibaret sanıyor ilk kez sıralı marş yazmayı kendisi başlattı diye biliyor ve bizi taklitçi olmakla itham ediyor röportajı bile benden sonra yaptığını unutarak hem de....
Şuan bu forum nezninde konuştuk bu forumda da röportaj olayında ben çok etkilenip senden esinlenmiştim Mesutcum demek ki sende Beşiktaş marşından çok etkilendin benden esinlendin ama seni yargılayamam söz konusu BeşiktAŞK olunca etkilenmen normal 😍

E

Emir-Timur

Ziyaretçi
Şuan bu forum nezninde konuştuk bu forumda da röportaj olayında ben çok etkilenip senden esinlenmiştim Mesutcum demek ki sende Beşiktaş marşından çok etkilendin benden esinlendin ama seni yargılayamam söz konusu BeşiktAŞK olunca etkilenmen normal 😍
Ben memiktaşın nesinden etkilenim sera bize rakipmiş gibi davranmaya çalışmayın artık

Aktimur*

4. Dönem Hava Kuvvetleri Komutanı
Vatandaş
Ahaha 🤣🤣 eğer senin paylaşımını görüm başlattıysam en adi herif ben olayım bu dünyada 🤣 komiksin sera bak okunmamış olarak bekliyor kenarde senin konun🤣Screenshot_20231126_130608_com.huawei.browser.jpg

S

Sera*

Ziyaretçi
Ben memiktaşın nesinden etkilenim sera bize rakipmiş gibi davranmaya çalışmayın artık
Nesinden etkilencen hemen sayayım

90 da Sergenden etkilenebilirsin
Japon bayrağından etkilenebilirsin
Kadıköyde Pancudan etkilenebilirsin
10 kişi 4 sayısından etkilenebilirsin

Sen yeterki etkilenmek iste 😅

E

Emir-Timur

Ziyaretçi
Nesinden etkilencen hemen sayayım

90 da Sergenden etkilenebilirsin
Japon bayrağından etkilenebilirsin
Kadıköyde Pancudan etkilenebilirsin
10 kişi 4 sayısından etkilenebilirsin

Sen yeterki etkilenmek iste 😅
Toplasan 4-5 büyük işiniz var yarısı fenere yarısı cimboma biz 300 kişi inönüyü bastık bu kadar konuşmadık yaww. Ayrıca şöyle aydınlatayım cano konu iki takım arasındaki taraftar büyüklüğü ise bizim taraftar sayımız daha çok. Konu iki takım arasındaki rekabetse şampiyonluk sayımız sizden daha çok, aramızdaki maçları biz daha çok kazanmışız, aramızdaki maçlarda biz daha çok gol atmışız önce bunları eşitleyelim sonra söz veriyorum size mikroskopla bakmayı bırakacağım

S

Sera*

Ziyaretçi
Toplasan 4-5 büyük işiniz var yarısı fenere yarısı cimboma biz 300 kişi inönüyü bastık bu kadar konuşmadık yaww. Ayrıca şöyle aydınlatayım cano konu iki takım arasındaki taraftar büyüklüğü ise bizim taraftar sayımız daha çok. Konu iki takım arasındaki rekabetse şampiyonluk sayımız sizden daha çok, aramızdaki maçları biz daha çok kazanmışız, aramızdaki maçlarda biz daha çok gol atmışız önce bunları eşitleyelim sonra söz veriyorum size mikroskopla bakmayı bırakacağım
Taraftar sayınız fazla ama hala 100.yıl dışında tek bir dillere pelesenk olmuş marşınız yok.

Ama Beşiktaşın eminim gizliden dinlediğin vardır Mesutcum..

A

Alper Tunga

Ziyaretçi
Hepsi sinema tiyatro onların kral. Persler zamanı kürtler de iran dağlarında yaşıyordu 300 tane kürt tüm yunan haritasını fetheder zaten burdan anlaman lazım traş olduğunu
Ne traşı oğlum, adamlar tanrıları savaşa ikna etmeye çalıştı neyin traşı. Bu devirde bir tanrıya gidip, reis biz 300 kisiyiz adamlar kaç bin kişi. Çok güçsüz kaldık bize bi iki tanrı verin diyebilecek kaç kişi var? En fazla 2 3 kişi bence.