S
Canım Sera'm dünyayı bu forumdan ibaret sanıyor ilk kez sıralı marş yazmayı kendisi başlattı diye biliyor ve bizi taklitçi olmakla itham ediyor röportajı bile benden sonra yaptığını unutarak hem de....Ekli dosyayı görüntüle 12195
Ekli dosyayı görüntüle 12196
Small Clublerin small taraftarına örnek olmaktan onur ve gurur duyarız![]()
@Sera* adam doğru söylüyor yalnız sjsksksmCanım Sera'm dünyayı bu forumdan ibaret sanıyor ilk kez sıralı marş yazmayı kendisi başlattı diye biliyor ve bizi taklitçi olmakla itham ediyor röportajı bile benden sonra yaptığını unutarak hem de....
Şuan bu forum nezninde konuştuk bu forumda da röportaj olayında ben çok etkilenip senden esinlenmiştim Mesutcum demek ki sende Beşiktaş marşından çok etkilendin benden esinlendin ama seni yargılayamam söz konusu BeşiktAŞK olunca etkilenmen normalCanım Sera'm dünyayı bu forumdan ibaret sanıyor ilk kez sıralı marş yazmayı kendisi başlattı diye biliyor ve bizi taklitçi olmakla itham ediyor röportajı bile benden sonra yaptığını unutarak hem de....
Ben memiktaşın nesinden etkilenim sera bize rakipmiş gibi davranmaya çalışmayın artıkŞuan bu forum nezninde konuştuk bu forumda da röportaj olayında ben çok etkilenip senden esinlenmiştim Mesutcum demek ki sende Beşiktaş marşından çok etkilendin benden esinlendin ama seni yargılayamam söz konusu BeşiktAŞK olunca etkilenmen normal![]()
Size rakip karagumruk zaten. Jimnastigin rakibi de samsun şimdilik.Ben memiktaşın nesinden etkilenim sera bize rakipmiş gibi davranmaya çalışmayın artık
Aa konun çok eski bir konuymuş pardon. Bak konuya ne kadar yabancıyım. Yeni konu açtında ben görmedim sanıyorumAhahaeğer senin paylaşımını görüm başlattıysam en adi herif ben olayım bu dünyada
komiksin sera bak okunmamış olarak bekliyor kenarde senin konun
Ekli dosyayı görüntüle 12197
Beşiktaşın kısaltması niye bjk beşiktaşta j yok kiSize rakip karagumruk zaten. Jimnastigin rakibi de samsun şimdilik.![]()
Nesinden etkilencen hemen sayayımBen memiktaşın nesinden etkilenim sera bize rakipmiş gibi davranmaya çalışmayın artık
Adam o kadar boşa sallıyor ki attığım mesajın farkında bile değil aksllaAhahaeğer senin paylaşımını görüm başlattıysam en adi herif ben olayım bu dünyada
komiksin sera bak okunmamış olarak bekliyor kenarde senin konun
Ekli dosyayı görüntüle 12197
Saçmalamaaaaaa!!! Jokey kulübü işte cahil adam.Beşiktaşın kısaltması niye bjk beşiktaşta j yok ki
Toplasan 4-5 büyük işiniz var yarısı fenere yarısı cimboma biz 300 kişi inönüyü bastık bu kadar konuşmadık yaww. Ayrıca şöyle aydınlatayım cano konu iki takım arasındaki taraftar büyüklüğü ise bizim taraftar sayımız daha çok. Konu iki takım arasındaki rekabetse şampiyonluk sayımız sizden daha çok, aramızdaki maçları biz daha çok kazanmışız, aramızdaki maçlarda biz daha çok gol atmışız önce bunları eşitleyelim sonra söz veriyorum size mikroskopla bakmayı bırakacağımNesinden etkilencen hemen sayayım
90 da Sergenden etkilenebilirsin
Japon bayrağından etkilenebilirsin
Kadıköyde Pancudan etkilenebilirsin
10 kişi 4 sayısından etkilenebilirsin
Sen yeterki etkilenmek iste![]()
Adamlar 300 spartaliyla perslilerle savasmis senin kadar konuşmadı mesuuutttToplasan 4-5 büyük işiniz var yarısı fenere yarısı cimboma biz 300 kişi inönüyü bastık bu kadar konuşmadık yaww.
Hepsi sinema tiyatro onların kral. Persler zamanı kürtler de iran dağlarında yaşıyordu 300 tane kürt tüm yunan haritasını fetheder zaten burdan anlaman lazım traş olduğunuAdamlar 300 spartaliyla perslilerle savasmis senin kadar konuşmadı mesuuuttt
Taraftar sayınız fazla ama hala 100.yıl dışında tek bir dillere pelesenk olmuş marşınız yok.Toplasan 4-5 büyük işiniz var yarısı fenere yarısı cimboma biz 300 kişi inönüyü bastık bu kadar konuşmadık yaww. Ayrıca şöyle aydınlatayım cano konu iki takım arasındaki taraftar büyüklüğü ise bizim taraftar sayımız daha çok. Konu iki takım arasındaki rekabetse şampiyonluk sayımız sizden daha çok, aramızdaki maçları biz daha çok kazanmışız, aramızdaki maçlarda biz daha çok gol atmışız önce bunları eşitleyelim sonra söz veriyorum size mikroskopla bakmayı bırakacağım
Ne traşı oğlum, adamlar tanrıları savaşa ikna etmeye çalıştı neyin traşı. Bu devirde bir tanrıya gidip, reis biz 300 kisiyiz adamlar kaç bin kişi. Çok güçsüz kaldık bize bi iki tanrı verin diyebilecek kaç kişi var? En fazla 2 3 kişi bence.Hepsi sinema tiyatro onların kral. Persler zamanı kürtler de iran dağlarında yaşıyordu 300 tane kürt tüm yunan haritasını fetheder zaten burdan anlaman lazım traş olduğunu