Tartışılan İsim: MAGARSUS İle Röportaj Vakti 🗣️ (1 Kişi İçeride)

KULİS MEDYA

"Haberin Merkezi"
Yasaklı Üye
Vatandaş
Değerli Oyuncular,

Bu hafta konuğumuz, gündeme oturan bir isim!
Kimisinin "Piyon", kimisinin "Gündemi dağıtan adam" dediği,
Emekli Oyun Başkanı,
Eski Genel Kurmay Başkanı,
Alkılıç Harekat Partisi Genel Başkanı
ve Milli Savunma Bakanı
MAGARSUS!

1) Kendinizi tanıtır mısınız?

MAGARSUS: Dostlarım Efe diye seslenirler, düşmanlarım MAGARSUS olarak bilirler. Uzun yıllardır bu platformda oyuncu olarak oynuyorum.

2) Neden Altın Ok'tan ayrılıp yeni bir parti kurdunuz?

MAGARSUS: Altınoktan ayrılmamın sebebi sadece patavatsız bir yöneticinin yaptığı hareketti. Kimse benden hiçbirşey için hesap soramaz. Ayrılmayı tamamen ben tercih ettim.

3) Alkılıç Harekat Partisi, oyun içinde dengeyi sağlamak için mi kuruldu? Yoksa başka bir amacı var mı?

MAGARSUS: Alkılıç harekat liderliğe oynama amacı güden lider ruhlu herşeyi kazanmış doymuş insanlar topluluğundan oluşuyor isimin çokta bir önemi yok biz bir oldukça bu topluluk herşeyi başarır. Bizi Denge olarak bu konumda görmeleri gayet normal ama yarın bir gün dahada üstüne koyduğumuz zaman bu durum denge olmaktan çıkacak tehlike olacak herkes için :)

4) Muhalefet Partileri, sizlerin bir yanıltma olduğunu düşünmekte, ne diyeceksiniz?

MAGARSUS: Normal böyle düşünmeleri 20 aydır hemen hemen hiçbirşey kazanamayan bir topluluk kendileri e birde bunlara çok sağlam oyun başkanlığı darbesi vurduk acı çekiyorlardır diye yorumluyorum geçmişimizi saklamadık hiçbir zaman altınok evimiz kızılelma evimiz diye bas bas bağırdık her gelene yalandan gül böcek çiçek kondurmadık e bu muhalefet partilerinin çoğunun yüzünüde ortaya çıkardık normal yani. Msb+1 bakanlık verselerdi görürlerdi sonucunu kaybedecekleri bir seçimdi zaten. Şuan bir ailenin parçasıyım ve sadece bu dostlarımın kardeşlerimin çıkarlarını düşünebilirim yönetim ekibimle beraber parti ismine kadar her ne karar aldıysak beraber aldık böylede devam edeceğiz inşallah 🙏

5) Milletvekili seçimi sonrasında, bir teşekkür mesajı yayınladınız. Bu mesajda "Sadece kendi gücümüzle değil, dışarıdan gelen kıymetli destek oylarıyla da güzel bir başarıya imza attık." dediniz. Dışardan gelen oylar, bağımsız kişilere mi aitti? Yoksa bir ittifakın desteği mi vardı?

MAGARSUS: Şu anda iki ittifak olduğuna göre iki ittifaktan bahsedebiliriz sanırım. İki taraftanda oy geldi :)

6) Şu sıralar gündeme oturdunuz. "Piyon MAGARSUS", "GÖLGE ADAM" gibi lakaplar aldı başını gidiyor. Bu sizin üzerinizden bir kirletme çabası mı?

MAGARSUS: Yönetimin yaptığı haberin içeriği yapay zeka ile yapıldığından bu tarz şeylere çok takılmam Rp gereği ama bunun dışında kuliste söyleyen varsa farketmez canını yaktığım çok şahıs var yakmayada devam edeceğiz. anlaşılan onlarda kudurmaya devam edecekler isteyen istediğini söyleyebilir erkek olan yüzüme söylesin.

7) Milli Savunma Bakanlığını, ilk girdiğiniz Meclis bileşenleri seçiminde aldınız. Bu başarının altında seçim için bir işbirliği var mı?

MAGARSUS: Herhangi bir işbirliği yok tabiki kapımızı çaldılar tekliflerini sundular yönetim ekibimle görüştüm ve tekrar dönüş sağladım zaten tek taraflı bir görüşme gerçekleşti seçime giren diğer bağımsızlardan bir teklif yoktu bizede sağolsun Bozok ittifakı hangi makamı istiyorsak alabileceğimizi ilettiler bizlerde yönetim ekibimizle bu makamı seçtik ilk seçimimizde böyle bir makamı almamızda en büyük pay sahibi partim ALKILIÇ HAREKATTIR. Onlarada çok teşekkür ediyorum güzel iş başardılar

8) Genel Kurmay Başkanı, Kadir A.: "Mecliste çoğunluk sağlanamadığı takdirde meclisi dağıtırım..." şeklinde açıklamalarda bulunmuştu. Bir darbe senaryosu gercekleşseydi tavrınız ne olurdu?

MAGARSUS: Çıkarlarım doğrultusunda hareket ederdim hem halkımın hem partimin doğrusu o şartlar altında onu yapmayı gerektirirse neden olmasın ama herhangi bir gerekçe olmadan zevkine yapılacaksa buna engel olurdum. Meclis aylardır yasa tasarılarında uyudu oy kullanmadı defalarca uyardık benim oyun başkanlığımda her gün bakanlara ültimatom gönderdim. Birbirimize girdik bunlar maaş alıp yatmasını bilmeyecekler halk için çalışacaklar eğer bu durumu görürsek müdahale ederiz. Özellikle vekiller kendilerine çeki düzen versinler.

9) Parti içinde yönetim anlayışınız nedir? Sizce bir yönetim nasıl olmalıdır?

MAGARSUS: Muhakkak bir parti içi yönetim olmalıdır. En az 4 kişiden oluşan kararlar bu mekanızmanın ortak kararları doğrultusunda alınmalıdır, herkes farklı fikri sunabilir ama ortak noktada anlaşılıp kararı o şekilde alırlar bizde sistem bu şekilde.

10) Medyamız ve Türkiye Haritalı Seçim Sonuçları hakkında düşünce, öneri ve isteklerinizi paylaşır mısınız?

MAGARSUS: Güzel, medya işlerini çok sevmem. Sürekliliği olacaksa başarılı bulurum. Daha yolun başındasınız kulis medyaaaa içerikler güzel ama.

+) Röportajın yayınlanmasına izin veriyor musunuz?

MAGARSUS: He, veriyorum.

Kendisine röportaj için teşekkür ediyoruz 🙏🏻🌷 @MAGARSUS

Adsız tasarım_20250819_223848_0000.png