Tebrik Teşekkür mesajı (1 Kişi İçeride)

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Seçimin ilk turu bitti oy atan atmayan herkese çok teşekkür ederim. bizler düşmanca değil her zaman dostça yaklaşmaya çalıştık. her zamanda öyle olacağız sükuneti koruyacağız. Partim İşçi ve Emekçi partisine sonsuz teşekkür ederim. İyiki varsınız yoldaşlarım. pes etmek yok kurtuluşa kadar çalışmaya devam

#SenBenYokBizVar #İVEPaslapesetmez.

Turan ittifakı partilerinede teşekkür ederim. Oy atan atmayan. Tebrik eden etmeyen

Var olsun İşçi ve Emekçi partisi var olsun emekçiler var olsun Yoldaşlarım .

2. tura kalan
MAGARSUS BAŞKAN VE TOLGA ÇITIR BAŞKAN'a da 2.tura kaldıkları için tebrik eder 2.turda başarılar dilerim .

X

Xəlil Xəlilzadə

Ziyaretçi
Her zamankı gibi dik durucağız asla pes etmedik etmeyeceğizde #VAROLSUNİVEP #SENBENYOKBİZVARIZ #İVEPASLAPESETMEZ

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
İVEP ASLA PES ETMEZ İVEP KİMSEYİ YARI YOLDA BIRAKMAZ

S

SADETTİN AYDEMİRR

Ziyaretçi
Hakkınızda hayırlısı olsun başkanım.
Durmak yok yola devam hep beraber TURAN.

C

Cihan ERASLAN

Ziyaretçi
Seçimin ilk turu bitti oy atan atmayan herkese çok teşekkür ederim. bizler düşmanca değil her zaman dostça yaklaşmaya çalıştık. her zamanda öyle olacağız sükuneti koruyacağız. Partim İşçi ve Emekçi partisine sonsuz teşekkür ederim. İyiki varsınız yoldaşlarım. pes etmek yok kurtuluşa kadar çalışmaya devam

Turan ittifakı partilerinede teşekkür ederim. Oy atan atmayan. Tebrik eden etmeyen

2. tura kalan
MAGARSUS BAŞKAN VE TOLGA ÇITIR BAŞKAN'a da 2.tura kaldıkları için tebrik eder 2.turda başarılar dilerim .
Hayırlısı olsun bu arada reisler

K

Kafirya

Ziyaretçi

2. tura kalan
MAGARSUS BAŞKAN VE TOLGA ÇITIR BAŞKAN'a da 2.tura kaldıkları için tebrik eder 2.turda başarılar dilerim
Hayırlısı olsun herkes için, diğer başkanlarımızada başarılar diliyorum her şey gönüllerince olsun.