Umut nerde Niko orda Niko nerde umut orda Niko varsa Zafer var Niko yoksa Zafer yooooookk🤣🤣🤣🤣🤣🤣
N niko_23 Azerbaycan Turk Birligi kurucu baskanlarindan Vatandaş 8 Şub 2024 #1 Umut nerde Niko orda Niko nerde umut orda Niko varsa Zafer var Niko yoksa Zafer yooooookk
KadirBey. Altın Ok 41. Dönem Oyun Başkanı Vatandaş 8 Şub 2024 #2 Magican başkanımızı tebrik eder, Başarılarının devamını dilerim. Daha nice zaferlere #umutittifaki #sadeceizle
Magican başkanımızı tebrik eder, Başarılarının devamını dilerim. Daha nice zaferlere #umutittifaki #sadeceizle
E Emreİzmir Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı 50. Dönem Oyun Başkanı 8 Şub 2024 #3 Tebrikler hep birlikte yeni başarılarda buluşmak üzere hayırlı olsun.
AG34 Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı 38. Dönem Oyun Başkanı 8 Şub 2024 #5 tebrikler @Magician Yaşasın Umut ittifakı
UmutC31 22.Dönem Meclis Başkanı Yasaklı Üye Vatandaş 8 Şub 2024 #7 Başarılar dilerim son secimimde zafer ile ayrılmak çok mutlu etti beni umut ittifakına bundan sonraki Secimler de başarılar diliyorum
Başarılar dilerim son secimimde zafer ile ayrılmak çok mutlu etti beni umut ittifakına bundan sonraki Secimler de başarılar diliyorum
V V for Vendetta Ziyaretçi 8 Şub 2024 #9 @Magician başkanımızı tebrik eder, görevinde başarılar dilerim.
YasinKartal Emekli Genel Kurmay Başkanı Vatandaş 9 Şub 2024 #11 nikosu olan kazandı .d ama karşıya öyle bir transfer verdik ki niko bence o daha çok işimize yaradı, kurutana kadar tutarlar umarım <3
nikosu olan kazandı .d ama karşıya öyle bir transfer verdik ki niko bence o daha çok işimize yaradı, kurutana kadar tutarlar umarım <3
N niko_23 Azerbaycan Turk Birligi kurucu baskanlarindan Vatandaş 9 Şub 2024 #13 Yonetime soyliyim secimleri kapatsin. Bir tek ben oy veriiim. Zaten ben kime oy kullaniyom o kazaniyo
Yonetime soyliyim secimleri kapatsin. Bir tek ben oy veriiim. Zaten ben kime oy kullaniyom o kazaniyo
X Xəlil Xəlilzadə Ziyaretçi 9 Şub 2024 #15 niko_23' Alıntı: Umut nerde Niko orda Niko nerde umut orda Niko varsa Zafer var Niko yoksa Zafer yooooookk Genişletmek için tıkla ... Birliğimiz yoksa zafer yok yaşasın birliğimiz Umut yoksa zafer yok umudumuzu itirmeyelim
niko_23' Alıntı: Umut nerde Niko orda Niko nerde umut orda Niko varsa Zafer var Niko yoksa Zafer yooooookk Genişletmek için tıkla ... Birliğimiz yoksa zafer yok yaşasın birliğimiz Umut yoksa zafer yok umudumuzu itirmeyelim
P Prof. Dr. Enes Ziyaretçi 9 Şub 2024 #17 @Magician başkanıma tebrik eder görevinde başarılar dilerim
M Magician 🇦🇿🇹🇷💂6.Dönəm-K.K.Komutanı💂🇹🇷🇦🇿 Vatandaş 9 Şub 2024 #18 Her kese teşekkür ederim zafer hepimizin Yaşasın Umut ittifakı