Temiz bir oyun istiyoruz (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

BERKAY BEYOĞLU

Ziyaretçi
Oyun yönetiminin veli denen şahsı bir an önce banlaması gerekmektedir oyunda kadın oyuncular onlara olan saygıyı yitirmemek için başkalarınında bu şahısı örnek almaması için ağır bir yaptırım olması gerektiğini düşünüyorum!!!

Fettah Özdemir

🇹🇷MKP🇹🇷
Yasaklı Üye
Vatandaş
Değerli yönetim bu olaylar neticesinde 3.medya hakkında artık net bi kararmı verseniz bir kadın oyuncuya ana avrat sövüldüğünde konuyla ilgileniyoruz diyorsunuz ama bu şahıs bir erkek olduğunda açılan konuları kapatıyorsunuz 3. Medyadaki hiç birşey bizi alakadar etmez delil niteliği taşımaz diyorsunuz . Bu yaşanan son olaylardan bağımsız yazıyorum bunu konudan yeterince uzağım ama bazı şeylerin net bi kuralı olması gerekiyor .

J

Juvanes*

Ziyaretçi
Değerli yönetim bu olaylar neticesinde 3.medya hakkında artık net bi kararmı verseniz bir kadın oyuncuya ana avrat sövüldüğünde konuyla ilgileniyoruz diyorsunuz ama bu şahıs bir erkek olduğunda açılan konuları kapatıyorsunuz 3. Medyadaki hiç birşey bizi alakadar etmez delil niteliği taşımaz diyorsunuz . Bu yaşanan son olaylardan bağımsız yazıyorum bunu konudan yeterince uzağım ama bazı şeylerin net bi kuralı olması gerekiyor .

Kararımız gayet net, yazılanı okursanız anlarsınız.

Konu kilit, iyi akşamlar.

BaşkanOnline - Sistem

SİSTEM HESABI
Yönetici
Oyun kurallarımız nettir. Bilmeyenler için tekrar hatırlatayım. Oyun platformlarımız dışında herhangi bir platformda yapılan sözlü ya da yazılı bir davranışa asla müdahele etme durumumuz yoktur. Elimizdeki imkanlar gereği forum ve oyunu zaten yeterince denetleme şansına sahibiz. Neredeyse sınırsız olan sosyal medya ve yazışma platformlarında yapılan yazışmaları asla denetleyemeyiz. Kaldı ki yarın biri bu yazışmaları ufak bir photoshop yeteneği ile bize gönderir ve bizi yanıltabilir. Yine bu görsellerin özgün mü yoksa sahte mi gibi ayrımlarını yapacak teknoloji ve emek anlamında vaktimiz gerçekten sınırlı. Bizler bu vakti sizlere ayırmak ve oyunu geliştirmek istiyoruz. Lütfen temiz oyun gibi saçma sapan söylemlere girmeden önce birazcık düşünün empati yapın da yazın iletinizi göndere basmadan önce. Zaten tüm amacımız temiz oyun. Zaten en ufak hakareti bile uzak tutuyoruz her platformumuzdan. Bu hatırlatmaları yapma ihtiyacı duydum haksız tepkilerinizi görünce. Uzatmamanız dileğiyle hepinize iyi oyunlar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...