Tüm Partiler Arasında Birinci; İlk Adım Partisi 🥇 (2 Kişi İçeride)

Ferhat43

İLK ADIM
35. Dönem Oyun Başkanı

_b0145487-d8ff-4b66-9a74-29a6bfcf4847_waifu2x_art_noise3_scale-min.png

10 Kasım 2023 tarihinde saat 00.01'de başlayacak olan 22. Dönem Meclis Seçimleri öncesinde parti puanları değerlendirilerek ilk 7 siyasi parti tespit edilmiş ve İlk Adım Partisi, Başkan Online platformu içerisindeki 34 siyasi parti arasından birinci olmayı başarmıştır. Bu başarı İlk Adım Partisi'nin yüzü aşkın üyesinin eseridir. Partimize aşk ve sadakatle bağlı tüm üyelerimize teşekkür ve şükranlarımızı sunuyoruz. Hepsine "iyi ki varsınız, iyi ki bizimlesiniz" diyoruz.

10 Kasım 2023 tarihinde başlayacak olan 22. Dönem Meclis Seçimlerinin hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, seçime katılma yeterliliğine sahip olan tüm siyasi partilere başarı ve kolaylıklar diliyoruz.

Ferhat43
İLK ADIM PARTİSİ GENEL BAŞKANI

Alparslan

19. Dönem Meclis Başkanı - İlk Adım Parti Başkanı
Vatandaş
Ferhat kardeşimizin genel başkanlığında, birbirinden kıymetli yöneticilerimizin desteği ve cefakar üyelerimizin fedakarca gayretleriyle böylesine kıymetli bir sonuç aldık. Meclis seçimlerinin hayırlara vesile olmasını meclis sandalye dağılımının Gönül İttifakı'mızın lehine olmasını yürekten istiyor ve ümit ediyoruz.

Panzehir

İLK ADIM Partisi 22. Dönem Tokat Milletvekilli
Yasaklı Üye
Vatandaş

Ekli dosyayı görüntüle 11575

10 Kasım 2023 tarihinde saat 00.01'de başlayacak olan 22. Dönem Meclis Seçimleri öncesinde parti puanları değerlendirilerek ilk 7 siyasi parti tespit edilmiş ve İlk Adım Partisi, Başkan Online platformu içerisindeki 34 siyasi parti arasından birinci olmayı başarmıştır. Bu başarı İlk Adım Partisi'nin yüzü aşkın üyesinin eseridir. Partimize aşk ve sadakatle bağlı tüm üyelerimize teşekkür ve şükranlarımızı sunuyoruz. Hepsine "iyi ki varsınız, iyi ki bizimlesiniz" diyoruz.

10 Kasım 2023 tarihinde başlayacak olan 22. Dönem Meclis Seçimlerinin hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, seçime katılma yeterliliğine sahip olan tüm siyasi partilere başarı ve kolaylıklar diliyoruz.

Ferhat43
İLK ADIM PARTİSİ GENEL BAŞKANI
Başarılar değerli Genel Başkanım ve İLK ADIM Partimizin değerli üyeleri.

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
@Arda Ulaş ATEŞ paylaşımlara tek tek "beğenmedim" emojisi göndermeye ayıracağın vakti partine ayırsaydın da bir yerlere gelebilseydin. Edepsizlik etme oyununu oyna benim canımı sıkma.
Sen mi terbiyeden bahsediyorsun?

İLK MEDYA Adı Altında Gezinen Mubabirlerini ULAŞ MEDYA’dan Çekin

Çağlar ve Büşra’ya söyle ULAŞ MEDYA’dan kirli ellerini çeksinler.

Bugüne kadar siz bizlerin canını sıktınız güzelce uyardık uyarınca bizi küçük gördünüz.

Siz ve medyanız bizleri rahat bırakın biz de sizi rahat bırakalım.

Alparslan

19. Dönem Meclis Başkanı - İlk Adım Parti Başkanı
Vatandaş
Sen mi terbiyeden bahsediyorsun?

İLK MEDYA Adı Altında Gezinen Mubabirlerini ULAŞ MEDYA’dan Çekin

Çağlar ve Büşra’ya söyle ULAŞ MEDYA’dan kirli ellerini çeksinler.

Bugüne kadar siz bizlerin canını sıktınız güzelce uyardık uyarınca bizi küçük gördünüz.

Siz ve medyanız bizleri rahat bırakın biz de sizi rahat bırakalım.
Yavrum sen ne yaşıyorsun? Ne medyası ne muhabiri? Sen kendinde misin? Akli dengenin yerinde olduğuna emin misin? Rica ediyorum şu oyunu bu kadar ciddiye alma, İnstagram profiline milletvekili olduğunu filan yazmışsın bak seninle alakalı kaygılarım var. Rica ediyorum kendine bunu yapma.