E
Emirhan'
Ziyaretçi
Türk Budun Partisi, toplumun iradesine ve hukuk düzenine olan inancını bir kez daha vurgulamak için "Darbeye Hayır" diyor. Her bireyin özgür iradesi ve adaletin üstünlüğü, bizim en temel değerlerimizdir. Birlik ve beraberliğin önemini savunarak, herkesin katılımıyla oluşturulan yönetim sistemine zarar veren her türlü girişimi reddediyoruz.
Toplumumuzun huzurunu ve refahını tehdit eden darbe girişimlerine karşı durmak, hepimizin ortak sorumluluğudur. Başkan online oyunu ve oyuncuların birliği adına, herkesin sesini duyurması ve demokratik değerlere sahip çıkması gerektiğine inanıyoruz. Bu inançla, adalet, eşitlik ve özgürlüğün hüküm sürdüğü bir yönetim için mücadele etmeye devam edeceğiz.
Toplumumuzun huzurunu ve refahını tehdit eden darbe girişimlerine karşı durmak, hepimizin ortak sorumluluğudur. Başkan online oyunu ve oyuncuların birliği adına, herkesin sesini duyurması ve demokratik değerlere sahip çıkması gerektiğine inanıyoruz. Bu inançla, adalet, eşitlik ve özgürlüğün hüküm sürdüğü bir yönetim için mücadele etmeye devam edeceğiz.