Tunceli Valiligi Hk. (3 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan EMRE YILMAZ 1907
  • Başlangıç tarihi
E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
Değerli Başkanonline Yönetimi, Saygıdeğer Parti Yöneticileri Kıymetli Hazirun ve Saygı Değer Vatandaşlarımız, Hemşehirlilerimiz; Öncelikle Diriliş İttifakının Her Bir Üyesi olan Partilerimize; Genel Başkanlarına ve Kıymetli Kurul Üyelerine, Şehirde ki Yarışta Bulunan Arkadaşlarımıza ve Bana Daima Güvenen Partim Evim Ailem dediğim Yükselen Gençlik Ailesine Genel Başkanımız @bayulker e Şimdi ki Genel Başkanımız Sayın @Kaan Yüksel e Partimizin Dinamiği Daima Yanımda Olan Genel Kurul Üyelerimize ve Partimizin Değeri olan Üyelerimize Tunceli Şehir yarışında ki destekleri için Teşekkür Ediyorum. Bu görevi doğru Şekilde Yapacağıma Yüce Başkanonline Ailesine Söz veriyorum. Ötekileştirmeden Öte Gayet Adil Şeffaf Parti Rengi Ayırt Etmeksizin Tüm Vatandaşlarımıza Adil bir hizmet Anlayışı ile Var Olan Gücümüzle Çalışacağız! Basına ve Kamuoyuna Saygıyla..

EMRE YILMAZ 1907
Tunceli Valisi

Electro

⚛️⚙️🪽⚖️🌐🦅6 Partinin Kurucularından ⚛️⚙️🪽⚖️🌐🦅
Vatandaş
Hayırlı olsun, Valilik görevinde başarılar dilerim Emre başkanım.

E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
Tüm kelimelerin ilk harflerini büyük yapman o kadar gözümü ağrıttı ki söylemeden geçemeyeceğim sayın tunceli valim emre bey
Sayın Genel Başkan; Aslında cevap vermemeyi tercih ediyordum ama, yönetim bununla ilgili söz konusu kural koymamıştır. Bold yazı da kullanmadım bununla mı acaba banlatma operasyonları yapmaya gayret gösteriyorsunuz merak ettim?

Metin PALAS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Sayın Genel Başkan; Aslında cevap vermemeyi tercih ediyordum ama, yönetim bununla ilgili söz konusu kural koymamıştır. Bold yazı da kullanmadım bununla mı acaba banlatma operasyonları yapmaya gayret gösteriyorsunuz merak ettim?
Tunceli valim sana kuralları çiğniyorsun demiyor yazım şeklin göze pek hoş gelmiyor onu demek istemiş