Tutunamayanlar Partisi Kuruluş Hk. (1 Kişi İçeride)

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
Yanlış bencede aynı fikirdeyim sizlerle bir kişi hakaret yada küfür ederse karşındaki cavap verir konu bitmeli bence yoksa araya o bu girerse olay uzar ve herkesi gerer benim düşüncem
Yani isde ustune vazife degil arkadaslarin hemen saldirmaya calisdilar ama kaç senedir öğrenemediler bizim dengimiz degil hic biri bizle baş edemezler

N E G A N

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Yani isde ustune vazife degil arkadaslarin hemen saldirmaya calisdilar ama kaç senedir öğrenemediler bizim dengimiz degil hic biri bizle baş edemezler
Aslında denglik meselesi değil bence sadece
Size bir kişi hakaret etti ve sizde cavabimi verdiniz ondan sonra ara girmek saçma bence
Sonuçta oyun bu

N E G A N

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Murat sana özel bir tane pro tayit yaptırdım çok seversin giyince kendini Trumpin kızı sanarsin o derece
Bu arada. Reis yazdıklarımdan yada dün olan tartışmasında dolayı kalbini kirdiysam dün yemin ediyorum pişman oldum kendimi kötü hissettim özür dilerim

çünkü sen haklıydın burda kimseye gariban diyemem hakkım da yok bunda tepki göstermen gayet dogaldi o an ben gaz geldim sanırım Sağlıklı düşünemedim

Fırat 0yardımcı4

🏹Altın okla geldim altın okla giderim 🏹
Yasaklı Üye
Vatandaş
Bu arada. Reis yazdıklarımdan yada dün olan tartışmasında dolayı kalbini kirdiysam dün yemin ediyorum pişman oldum kendimi kötü hissettim özür dilerim

çünkü sen haklıydın burda kimseye gariban diyemem hakkım da yok bunda tepki göstermen gayet dogaldi o an ben gaz geldim sanırım Sağlıklı düşünemedim
Özür kabul etmiyorum dediklerimin de arkasındayım

Pashard

Mardin Belediye Başkanı
Vatandaş
Tamam abi kabul etmek ve etmemek senin elinde tabiki ben sadece kötü hissettim için özür dilemek istedim sadece
Özürünü kabul edecek kadar erdeme sahip olamayan birisine daha fazla laf anlatma abim sen üstüne düşeni yaptın helal olsun sana keyifli oyunlar

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Başkanonline Ailesine,

Geçmişte denediğimiz ancak hepimizin içerisinde ukte olarak kalmış olan Tutunamayanlar partisini tekrarda kurmuş bulunuyoruz.

Tutunamayanlar partisi oyun içerisinde rekabetin temsilcisi olmak için tekrar küllerinden doğma gereği duymuştur.

Bu hissiyatın bize getirdiği sorumlulukların en başında oyun içerisinde ki tek yolu ortadan kaldırmak ve oyuna yeni alternatifler ile yeni bir yön vermektir.

Ne Yıldırım, ne hançer, ne ok, ne istiklal, ne yükselen. En doğru yol Tutunamayanların açtığı yol diyorum ve rekabet isteyen tüm oyuncuları Tutunamayan olmak için partimize bekliyoruz.

Partimiz herhangi bir kişi veya kişileri bir araya topladıktan sonra ortadan kaybolacak kişilerden olusmayacaktir. Mücadelesini tüm partidaşları için yapacak kadrodan oluşmaktadır.
Bu sebeple Milli istiklal partisinde kalmış olan, mücadele etmek isteyen tüm üyeler özel olarak davetlimizdir.

Başkanonline'ye hayırlı olsun. 🌹
hayırlı olsun reis

Fırat 0yardımcı4

Yasaklı Üye
Vatandaş
Başkan sana olabildiğince yapıcı konuşmaya çalışıyorum bana öyle üst perdeden racon vermeye çalışma oyun etik ve ahlakında fikirlerimiz kapışsın görelim bakalım
Sen bana nerenle rakip olacaksın öyle bir kabiletin varmı varsa bu zamana kadar niye çıkmadın fikir fırtınası yaşayan kardeş ben sana diyorum biz konuşurken sende cacığın yoğurtu olma

Pashard

Mardin Belediye Başkanı
Vatandaş
Sen bana nerenle rakip olacaksın öyle bir kabiletin varmı varsa bu zamana kadar niye çıkmadın fikir fırtınası yaşayan kardeş ben sana diyorum biz konuşurken sende cacığın yoğurtu olma
Kabiliyet yazmaktan aciz insanlarla fikir yarıştırmaya bugüne kadar gerek duymamıştım ama anlaşıldı ki bunlara gerek var elbet fikirlerimiz bir daha ters düşer o zamana seni daha donanımlı bir şekilde karşıma bekliyorum

Fırat 0yardımcı4

Yasaklı Üye
Vatandaş
Kabiliyet yazmaktan aciz insanlarla fikir yarıştırmaya bugüne kadar gerek duymamıştım ama anlaşıldı ki bunlara gerek var elbet fikirlerimiz bir daha ters düşer o zamana seni daha donanımlı bir şekilde karşıma bekliyorum
Olur şekerim Beklerim kafana bir tanede kask tak ceyran yapmasın