Ulaş Medya | Ayhan Güner (1 Kişi İçeride)

ULAŞ MEDYA

Gerçeğe Doğru Yerden ULAŞ
Yasaklı Üye
Vatandaş
Merhaba Değerli Takipçilerimiz 😃

Ben ULAŞ MEDYA Muhabiri Arda Ulaş ATEŞ.

Medyamızın İlk Röportajını Bizzat Ben Yapmak İstedim.

Bugünün Konuğu İŞÇİ VE EMEKÇİ Partisi Kurucu Genel Başkanı Ayhan GÜNER

1.jpeg

Ayhan bey merhaba, ULAŞ MEDYA'nın düzenlediği "Mülakat" Programına Hoşgeldiniz.

Hızlı Bir Şekilde İlk Sorumuzla Başlamak İstiyoruz.

1-) İŞÇİ VE EMEKÇİ Sizler İçin Ne Anlam İfade Ediyor?

Benim için İşçi ve Emekçi, bir partiden daha fazlasını ifade ediyor. Aile, yoldaşlık, mücadele, devrim.

2-) Partinizde Gerek Oyundan Gerek Forumdan Çok Baskı Yapılıyor. Sizce Bu Baskının Sebebi Nedir?

Baskılarla bizi yıldırmaya çalışıyorlar, fakat şunu unutmasınlar ki bizim adımız İşçi ve Emekçi Partisi, baskılar bizi yıldıramaz.

3-) Partinizin Milletvekillerinden Arda Ulaş ATEŞ'in Yasa Tasarısı'nın Meclis Tarafından Onaylanıp Yasa Olmasını ve Sonrasında Gelişen Tartışmalar Hakkında Bir Açıklamanız Var mı?

İşçi ve Emekçi Partisi'nin her bir milletvekili, oyunun gelişimi için çalışır ve aktif bir meclis için mücadele eder. Tasarı geçti, herkese hayırlı olsun. Daha birçok tasarılarımızla yolumuza devam edeceğiz.

4-) 37. Dönem Oyun Başkanlığı Seçimlerinde 1. Turunda Aday Oldunuz, Kazanmanız Durumunda İlk Yapacağınız Şey Ne Olurdu?

Evet, aday oldum, partimin isteği üzerine. İlk turda kaybettim, önemli değil, daha çok çalışıp elbet bir gün kazanacağız. Dostlarımız olduğu sürece. Kazansaydık, İşçi ve emekçi sınıfının hakkını alacaktık, Türkiye'nin her yerine ulaşacaktık ve Atamızın izinde adalet "mülkün temelidir" kavramından asla sapmayacağız. Bunu bütün vatandaşlarımız duysun isterim.

5-) Şu an Ülkemizi Yöneten İsimler Hakkında (Bakanlar ve Oyun Başkanı) Neler Düşünüyorsunuz?

Şu an muhalefet yapmıyorum çünkü önümüzde milletvekili seçimleri var, doğru olmaz, bize yakışmaz. Halkımızın takdirine bıraktım.

6-) Partinizin Şu an ki Konumu Hakkında Neler Düşünüyorsunuz?

Yükselişteyiz, 2 seçimdir oylarımızın üstüne koyarak devam ediyoruz ve inşallah bu yükseliş devam edecek.

7-) Soru: Parti İçerisinde En Çok Beğendiğiniz İsim Kimdir?

Benim dava ve yol arkadaşım ve şu anki Adalet Bakanımız Sn. Ahmet Eroll başkanımızdır.

:cool: Soru: ULAŞ MEDYA, Kurulduğu Günden İtibaren Diğer Medya Kuruluşları ve Birçok Partinin Üyesi Tarafından Provokasyonlara Uğradı. Bu Olaylar Hakkında Düşünceleriniz Nelerdir?

Provokasyonlara maruz kalıyoruz, doğrudur, ama her zaman çağrı yaptım, herkese sükunetle, her türlü sohbete açığım, dalga geçmek, insan küçümsemek doğru değil, doğru bulmuyorum, her zaman sükunetle yaklaşmalı herkes.

9-) Soru: 21. Dönem Milletvekilleri Hakkında Neler Düşünüyorsunuz?

İnşallah bizler İşçi ve Emekçi Partisi olarak milletvekili sayımızı artırıp, mecliste meclisin sesi olmaya devam edeceğiz.

Röportaj için sayın Ayhan Güner başkanımıza çok teşekkür ediyorum

Arda Ulaş ATEŞ

ULAŞ MEDYA

G

GS1905ALİ

Ziyaretçi
İlk röportajınız hayırlı olsun başarılar diliyorum 🌹