ULAŞ MEDYA | BaşkanOnline Yönetimi Özel Röportajı (1 Kişi İçeride)

📸ULAŞ MEDYA📸

GERÇEĞE DOĞRU YERDEN ULAŞ
Vatandaş
Saygıdeğer ULAŞ MEDYA İzleyicileri ve Okurları Herkese Merhaba Ben Muhabiriniz Arda Ulaş ATEŞ.

Bugün Başkan Online Yönetimi Röportaj İçin ULAŞ MEDYA’ya Başvurdu ve Biz de ULAŞ MEDYA Ekibi Olarak Bu Özel Röportajı Gerçekleştiriyoruz. Kendilerine Katılımları İçin Teşekkür Ediyoruz.

1-)
Yönetici Görevinizi İcra Ederken Sizleri En Çok Zorlayan Durum veya Durumlar Neler?

BaşkanOnline Yönetimi: Yönetici olarak bizleri zorlayan durumlar nedir? sorusuna yanıt verecek olursak, oyun kurulduğundan beridir karşılaşabileceğimiz en zor durumlarla karşılaştık ve bir şekilde atlattık.

Ancak buna kısa bir cevap vermemiz gerekirse, diyalog kuramadığımız / iletişime geçtiğimiz halde iletişim sorunu yaşadığımız oyuncular diyebiliriz.

2-)Eski Yönetim Ekibini Dağıtıp Neden Profesyonel Bir Yönetim Anlayışına Geçtiniz?

BaşkanOnline Yönetimi: Eski ekibin dağıtılması gibi bir durum söz konusu değil.

Yalnızca profesyonel bir yönetime geçildi.

Kurumsallaşmak istiyorsak bu gerekli ve zorunludur.

3-)ULAŞ MEDYA Yayın Kuruluşu Hakkında Düşünceleriniz Neler?

BaşkanOnline Yönetimi: Ulaş medyayı severek takip ediyoruz, medya kuruluşlarının oyunda önemli bir yeri olacağını düşünüyoruz ilerisi için.

4-)Oyunda Oyuncu Sayısında Düşüş Gözlemlendi Bu Sorunun Önüne Nasıl Geçilebilir?

BaşkanOnline Yönetimi: Oyuncu sayısında düşüşler olduğu doğru ve bizim de tespit ettiğimiz şeyler, bunun en büyük nedeni ise şu an reklam olmamasıdır.

Bazı değişiklikleri yapıp, güncellemeleri yapıp reklamlara kaldığımız yerden devam edeceğiz.

5-)AutoClick Yazılımı Kullanan Oyuncular Nasıl İspat Edilebilir?

BaşkanOnline Yönetimi: Auto-click kullanan oyuncuları artık tespit etmemiz mümkün değil, güncelleme ile buna önlem aldık ve bu tartışma sonsuza dek kapanmıştr.

Yine bunu aşmaya çalışanlar olacaktır ancak kontrol sisteminde deneme yapan kişilerde ekranımızda gözükmektedir.

6-)Forumda Yaşanan Atışmalar Yönetim Ekibini Nasıl Etkiliyor?

BaşkanOnline Yönetimi: Forumda yaşanan atışmaların bize mesai dışında bir etkisi yok.

Ancak forumun canlılığı açısından önemli görüyoruz. (abartılmadığı sürece.)

7-)Forumda Ceza Vermekten Keyif Alıyor musunuz?

BaşkanOnline Yönetimi: Hiçbir oyuncumuza ceza verirken keyif almamız gibi bir durum söz konusu olamaz, ego tatmin etmiyoruz, adalet sağlıyoruz.

:cool:Forumda Ceza Verirken Keyif Aldığınız İsim Kim?

BaşkanOnline Yönetimi: Hiçbir oyuncumuza ceza verirken keyif almamız gibi bir durum söz konusu olamaz, ego tatmin etmiyoruz, adalet sağlıyoruz.

9-)Forumda Ceza Verirken Üzüldüğünüz İsim Kim)

BaşkanOnline Yönetimi: Bir oyuncuya ceza verirken üzülmemiz söz konusu olamaz, adalet böyle bir iştir.

10-)Darbe Yönetimi Hakkında Düşünceleriniz Neler?

BaşkanOnline Yönetimi: Çok heyecanlı bir darbe süreci yaşadık, olacak mı ? olmayacak mı? derken bir anda baktık ki oldu.

Darbe sırasında bazı süreçlerden geçilirken sanki biz istemiyoruz gibi bir durum oluştu ancak istemesek zaten senaryoda olmazdı.

11-) ULAŞ MEDYA Son Zamanlarda Provakasyonların Hedefi Altındadır Bu Durumla İlişkin Görüşleriniz Neler?

BaşkanOnline Yönetimi: Tam olarak öyle midir bilemeyiz ancak böyle bir durum varsa gazetecilik böyle bir iştir. Bunun önüne geçilemez.

12-)ULAŞ MEDYA Şu Programı Düzenlesin Ben de Katılayım Dediğiniz Bir Program Formatınız Nedir?

BaşkanOnline Yönetimi: Bir program önerimiz bulunmamaktadır.

Katılımlarınız İçin Bir Kez Daha Teşekkür Eder, Yönetim Ekibine İyi Çalışmalar Dileriz.

Arda Ulaş ATEŞ
ULAŞ MEDYA YAYIN GRUBU