Ulaş Medya| Ekonomi Bakanlığından Yapılan Son Dakika Açıklaması (1 Kişi İçeride)

ULAŞ MEDYA

Gerçeğe Doğru Yerden ULAŞ
Yasaklı Üye
Vatandaş
Sevgili ULAŞ MEDYA okurlar merhaba

Ben muhabiriniz Mehmet CENGİZ

Ekonomi Bakanlığı’ndan
Yapılan Son Dakika Açıklamasında; Erzurum,Eskişehir,Uşak ve Van Şehirlerine Yapılan Milletvekili Atamalarının Reddedildiğini Duyurdu.

Ekonomi Bakanı Arda Ulaş ATEŞ Tarafından yapılan açıklamada,

Meclis Başkanı, Adalet Bakanı ve İçişleri Bakanı yine yeniden Ekonomi Bakanı’nı Yoksayarak Hareket Etmişlerdir.

Daha önce yaptığımız açıklamada aynı durumun devamı halinde atamalara karşı olan tavrımızın değişmeyeceğini ifade etmiştim.

Saygılarımla

Arda Ulaş ATEŞ

İfadelerine Yer Verirken, Gelişmeleri Sizlere Aktarmaya Devam Edeceğiz.

Mehmet CENGİZ
ULAŞ MEDYA

IMG_3315.jpegIMG_3316.jpeg

M

MAGARSUS

Ziyaretçi
IMG_7290.jpeg
Ekonomi bakanı olarak kendisine duyuru geçilmiştir ve bütün bakanlarımızın haberi vardır . Kendisi haberim yoktur diyerek insanlara yalan söyleyemez kendisi işleyişi bozmaktan başka hiçbir işe yaramayan birisidir partim adınada grup başkanvekili olarak böyle bir bakanını tanımıyorum :)

UmutC31

22.Dönem Meclis Başkanı
Yasaklı Üye
Vatandaş
Ekli dosyayı görüntüle 13359
Ekonomi bakanı olarak kendisine duyuru geçilmiştir ve bütün bakanlarımızın haberi vardır . Kendisi haberim yoktur diyerek insanlara yalan söyleyemez kendisi işleyişi bozmaktan başka hiçbir işe yaramayan birisidir partim adınada grup başkanvekili olarak böyle bir bakanını tanımıyorum :)
Kimi atacağıniza ortak karar verdiniz mi Yoksa onun dışında mi karar aldınız

Kafirya

eos✨
Vatandaş
kendini haklı çıkartmak adına son dakika koştur koştur aday kim diye yazması ironik .d ayrıca, “Benim banımı açın, yardım edin.” diye ağladığı adamların hakkına girmeside ayrı bir konu. Kıssadan hisse “Ne verirsen elinle o gelir seninle.” denemeye devam etsin sonucu merakla bekliyoruz :)

Ardilla

20,21,23. D.MV; 22 D.İB, 24. D.GBV
Vatandaş
Meclis başkanımız sayın Tomris başkanımızın görev ve yetkileri kapsamında yaptığı atamaya, ekonomi bakanlığı tarafından görev yetkileri kapsamında olmamasına rağmen tamamen kişisel hırslarından dolayı karşı çıkılarak oyunu aksatmaya neden olmasını partim ve grubum adına kınıyorum. Bakanlar kurulunun kararını alması ve bildirmesine rağmen sırf kişisel kinlerden dolayı bu konuda muhalefet yaratıp yürütme erkine engel olmak doğru bir tavır asla değildir.
Saygılarımla.

-Yeniden Doğuş Partisi Parti Sözcüsü & Yeniden Doğuş Partisi Parti Grup Başkanvekili Ardilla

V

V for Vendetta

Ziyaretçi
Şaşırdık mı ? HAYIR Ekonomi bakanı keşke birazda kendi iradesi ile iş yapsa baska sözlerle değil
Ahmet abi karşı tarafın da yaptığı nedir ?
Farkı ne açıklar mısınız
Berkaya yaptığınız nedir ?
Ayhan abi ye ?
Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil
Halen aynı şekilde saldırmaya iftira atmaya devam ediyorsunuz
Daha düne kadar beraber omuz omuza mücadele ettiğiniz dostum dediğiniz kişilere şimdi terbiyesizlik ve kötülemekle karalama yapmakla uğraşıyorsunuz
Yazık ya üzülüyorum gerçekten üzülüyorum
İzliyorum bakalım nereye kadar ilerleyeceksiniz bu şekilde

V

V for Vendetta

Ziyaretçi
Meclis başkanımız sayın Tomris başkanımızın görev ve yetkileri kapsamında yaptığı atamaya, ekonomi bakanlığı tarafından görev yetkileri kapsamında olmamasına rağmen tamamen kişisel hırslarından dolayı karşı çıkılarak oyunu aksatmaya neden olmasını partim ve grubum adına kınıyorum. Bakanlar kurulunun kararını alması ve bildirmesine rağmen sırf kişisel kinlerden dolayı bu konuda muhalefet yaratıp yürütme erkine engel olmak doğru bir tavır asla değildir.
Saygılarımla.

-Yeniden Doğuş Partisi Parti Sözcüsü & Yeniden Doğuş Partisi Parti Grup Başkanvekili Ardilla
Kişisel ne alaka iyi misiniz ya birine alanen haksızlık yapılıyor
Sessiz mi kalalım ne istiyorsunuz
Böyle bir dünya yok arkadaş
Herkese yaptığının bedelini ödüyor
Kişisel bir olay yok çarpıtmayın

Kafirya

eos✨
Vatandaş
Ahmet abi karşı tarafın da yaptığı nedir ?
Farkı ne açıklar mısınız
Berkaya yaptığınız nedir ?
Ayhan abi ye ?
Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil
Halen aynı şekilde saldırmaya iftira atmaya devam ediyorsunuz
Daha düne kadar beraber omuz omuza mücadele ettiğiniz dostum dediğiniz kişilere şimdi terbiyesizlik ve kötülemekle karalama yapmakla uğraşıyorsunuz
Yazık ya üzülüyorum gerçekten üzülüyorum
İzliyorum bakalım nereye kadar ilerleyeceksiniz bu şekilde
1. si konuşmaları ban yiyeceğim için atamıyorum ama iç savaşı başlatan o çok sevgili Ayhan abin alicim “Laf yemek istemiyorsan partiyi devret kurtul” lafıyla başladı her şey.
2. Berkayın “abi siz haklısınız ben sizleyim.” diyip koşa koşa gitmesine ithafen, karşılık verdik. Oturup kendimizi hepten mi ezdirseydik?
3. Ayhan abine yaptığımız gram bir şey yoktu, 2 sene önce yola çıktığı dostuna hakaret ettirecek kadar güç zehirlenmesi yaşadı, zamanında yaptığı gibi yine yarı yolda bıraktı.

Evet kimse sütten çıkmış akkaşık değil, ama iftira atmıyoruz. İftira attığımız yerleri dediğin zaman ss ler istediğin an eline ulaşır ki, kirli saldırmayı siz seversiniz sevinç hakkında konuştuğumuz konuşmalarıda ne için kullanmaya çalıştığınızı gördüm başaramamışsınız :)

Ardilla

20,21,23. D.MV; 22 D.İB, 24. D.GBV
Vatandaş
Kişisel ne alaka iyi misiniz ya birine alanen haksızlık yapılıyor
Sessiz mi kalalım ne istiyorsunuz
Böyle bir dünya yok arkadaş
Herkese yaptığının bedelini ödüyor
Kişisel bir olay yok çarpıtmayın
Meclis başkanı atama hakkında kakar vermiş ve bakanlar kuruluna bu kararı bildirerek 4 bakanın 3 ünden olur almış. Ekonomi Bakanı ise bu hususta kendisine bildirilmediğini belirterek atamaya karşı çıkarak oyun iradesini işgal etmektedir.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Meclis başkanı atama hakkında kakar vermiş ve bakanlar kuruluna bu kararı bildirerek 4 bakanın 3 ünden olur almış. Ekonomi Bakanı ise bu hususta kendisine bildirilmediğini belirterek atamaya karşı çıkarak oyun iradesini işgal etmektedir.
Daha önce de tartışıldı bu konu. Özellikle böyle dönemlerde tartışılıyor ama kural çok açık ve net.
4 Bakandan 3ü onaylanmış buna bakılmıyor.
4'ünün de onaylamasına ya da meclis başkanının atama yapıp diğerlerinin itiraz etmemesine bakıyor.