Merhaba Değerli ULAŞ MEDYA Takipçileri. Ben Muhabiriniz Arda Ulaş ATEŞ. “Mülakat” Programımızın 3. Yazısı ile Sizlerle Birlikteyiz. Bugünkü Konuğumuz Demokratik Türkiye Partisi Kurucu Genel Başkanı Emirhan Baş.
Emirhan Bey, öncelikle ULAŞ MEDYA'ya Hoşgeldiniz. Nasılsınız, Nerelisiniz, Hobileriniz Neler? Röportajımıza Başlamadan Önce Sizlerle Biraz Sohbet Etmek İstiyoruz.
Emirhan Baş: Hoşbuldum Arda Bey. İyiyim, siz nasılsınız? Aslen Samsunlu olmakla birlikte İstanbul'da yaşıyorum. Hobilerim genellikle dizi ve film izlemek, konsol oyunları oynamak ve müzik dinlemek.
1. Soru: Neden Yeni Bir Parti Kurdunuz?
Emirhan Baş: Tamamen eğlence amaçlı açtığımız bir parti.
2. Soru: Partinizin Eğlenceden Başka Bir Hedefi Var mı?
Emirhan Baş: Tabii ki, eğlenceye ek olarak dostluk ve demokrasi için bu partiyi kurduk.
3. Soru: Demokratik Türkiye Sizler İçin Ne İfade Ediyor?
Emirhan Baş: Demokratik Türkiye, benim için tam bağımsız bir vatanı temsil ediyor. Yani, bir diktatörün Türkiye'yi yönetmesine karşıyım. Halk kendini yönetmeli.
4. Soru: Diktatörden Kasıt Kimdir?
Emirhan Baş: Şu ana kadar oyunda diktatörlük yapan bir kişi görmedim.
Arda Ulaş ATEŞ: Şu anki Oyun Başkanımızı mı Kastediyorsunuz?
Emirhan Baş: Tolga Başkanımdan bahsetmiyorum. Şu ana kadar sorunsuz bir şekilde yönetti. Temennim, sorunsuz bir şekilde görevini bitirmesidir.
5. Soru: Partiniz 22. Dönem Milletvekili Seçimine Katılacak mı?
Emirhan Baş: Hayır, katılmayacak ve hiçbir partiye de destek vermeyeceğiz.
Arda Ulaş ATEŞ: Neden Seçimlere Katılmıyorsunuz ve Hiçbir Partiyi Desteklemiyorsunuz?
Emirhan Baş: Kendi dostlarım dediklerim insanların sorun yaratan kişilerle bir araya gelmesi ve herhangi bir tartışmada seslerinin yükselmemesi benim için yeterli bir sebep, özellikle senin arkandan kötü konuşan birinin yüzüne gülmem (omurga önemli).
Arda Ulaş ATEŞ: Bu söyledikleriniz gerçekten çok üzücü. Umarım bir daha böyle bir şey başınıza gelmez.
6. Soru: Gelecekte Oyunda Hangi Makamda Bulunmak İstersiniz?
Emirhan Baş: Makamda veya mevkide olmak gibi bir hedefim yok. Bu oyunu sadece eğlencesine oynuyorum.
Arda Ulaş ATEŞ: Bu oyunu oynayıp, hiçbir şekilde bir hedefiniz olmadı mı?
Emirhan Baş: Bu oyuna Kasım 2022'de başladım. O zamanlar belki hedeflerim vardı, ama 2. yüklememde hiçbir hedefim olmadı.
Arda Ulaş ATEŞ: Anlıyorum, fikirler değişebilir.
7. Soru: ULAŞ MEDYA Hakkında Neler Düşünüyorsunuz?
Emirhan Baş: Benim için yapılan iş önemli, siz de işinizi layığıyla yapıyorsunuz.
Arda Ulaş ATEŞ: Sizlerden bunu duymak çok güzel, gerçekten çok mutlu olduk.
8. Soru: Gerçek Hayatınızda Hangi Meslek İle Uğraşıyorsunuz?
Emirhan Baş: Gerçek hayatımda özel bir şirketin deposunda ekip sorumlusuyum. Kendi ekibim var, onların sorumluluğu bana ait.
9. Soru: İşinizden ve Ekibinizden Memnun musunuz?
Emirhan Baş: Tabii ki, memnunum. Herkes dost, arkadaş ve samimiyet içinde bir ortam var, oyundaki gibi.
10. Soru: Oyuna Eklenmesini İstediğiniz Herhangi Bir Şey Var mı?
Emirhan Baş: Elbette, çok eksiklik var. Bunlar meclisten geçen tasarılar ile ilerleyen dönemlerde umarım düzeltilir. Benim gördüğüm eksiklik, yeni üyelerin oyunu anlamadan silmeleri. Bu nedenle başlangıçta oyunun ana amacını anlatan bir rehber asistanın yapılması faydalı olabilir.
Arda Ulaş ATEŞ: Bahsettiğiniz eksiklikleri nasıl giderirsiniz?
Emirhan Baş: Her şey yazılıma bağlı, ben yazılımdan pek anlamam, o yüzden pas .
Arda Ulaş ATEŞ: Çok keyifli bir röportaj oldu. ULAŞ MEDYA'yı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Bir sonraki röportajlarda ve programlarımızda görüşmek dileğiyle. Hoşçakalın.
Emirhan Bey, öncelikle ULAŞ MEDYA'ya Hoşgeldiniz. Nasılsınız, Nerelisiniz, Hobileriniz Neler? Röportajımıza Başlamadan Önce Sizlerle Biraz Sohbet Etmek İstiyoruz.
Emirhan Baş: Hoşbuldum Arda Bey. İyiyim, siz nasılsınız? Aslen Samsunlu olmakla birlikte İstanbul'da yaşıyorum. Hobilerim genellikle dizi ve film izlemek, konsol oyunları oynamak ve müzik dinlemek.
1. Soru: Neden Yeni Bir Parti Kurdunuz?
Emirhan Baş: Tamamen eğlence amaçlı açtığımız bir parti.
2. Soru: Partinizin Eğlenceden Başka Bir Hedefi Var mı?
Emirhan Baş: Tabii ki, eğlenceye ek olarak dostluk ve demokrasi için bu partiyi kurduk.
3. Soru: Demokratik Türkiye Sizler İçin Ne İfade Ediyor?
Emirhan Baş: Demokratik Türkiye, benim için tam bağımsız bir vatanı temsil ediyor. Yani, bir diktatörün Türkiye'yi yönetmesine karşıyım. Halk kendini yönetmeli.
4. Soru: Diktatörden Kasıt Kimdir?
Emirhan Baş: Şu ana kadar oyunda diktatörlük yapan bir kişi görmedim.
Arda Ulaş ATEŞ: Şu anki Oyun Başkanımızı mı Kastediyorsunuz?
Emirhan Baş: Tolga Başkanımdan bahsetmiyorum. Şu ana kadar sorunsuz bir şekilde yönetti. Temennim, sorunsuz bir şekilde görevini bitirmesidir.
5. Soru: Partiniz 22. Dönem Milletvekili Seçimine Katılacak mı?
Emirhan Baş: Hayır, katılmayacak ve hiçbir partiye de destek vermeyeceğiz.
Arda Ulaş ATEŞ: Neden Seçimlere Katılmıyorsunuz ve Hiçbir Partiyi Desteklemiyorsunuz?
Emirhan Baş: Kendi dostlarım dediklerim insanların sorun yaratan kişilerle bir araya gelmesi ve herhangi bir tartışmada seslerinin yükselmemesi benim için yeterli bir sebep, özellikle senin arkandan kötü konuşan birinin yüzüne gülmem (omurga önemli).
Arda Ulaş ATEŞ: Bu söyledikleriniz gerçekten çok üzücü. Umarım bir daha böyle bir şey başınıza gelmez.
6. Soru: Gelecekte Oyunda Hangi Makamda Bulunmak İstersiniz?
Emirhan Baş: Makamda veya mevkide olmak gibi bir hedefim yok. Bu oyunu sadece eğlencesine oynuyorum.
Arda Ulaş ATEŞ: Bu oyunu oynayıp, hiçbir şekilde bir hedefiniz olmadı mı?
Emirhan Baş: Bu oyuna Kasım 2022'de başladım. O zamanlar belki hedeflerim vardı, ama 2. yüklememde hiçbir hedefim olmadı.
Arda Ulaş ATEŞ: Anlıyorum, fikirler değişebilir.
7. Soru: ULAŞ MEDYA Hakkında Neler Düşünüyorsunuz?
Emirhan Baş: Benim için yapılan iş önemli, siz de işinizi layığıyla yapıyorsunuz.
Arda Ulaş ATEŞ: Sizlerden bunu duymak çok güzel, gerçekten çok mutlu olduk.
8. Soru: Gerçek Hayatınızda Hangi Meslek İle Uğraşıyorsunuz?
Emirhan Baş: Gerçek hayatımda özel bir şirketin deposunda ekip sorumlusuyum. Kendi ekibim var, onların sorumluluğu bana ait.
9. Soru: İşinizden ve Ekibinizden Memnun musunuz?
Emirhan Baş: Tabii ki, memnunum. Herkes dost, arkadaş ve samimiyet içinde bir ortam var, oyundaki gibi.
10. Soru: Oyuna Eklenmesini İstediğiniz Herhangi Bir Şey Var mı?
Emirhan Baş: Elbette, çok eksiklik var. Bunlar meclisten geçen tasarılar ile ilerleyen dönemlerde umarım düzeltilir. Benim gördüğüm eksiklik, yeni üyelerin oyunu anlamadan silmeleri. Bu nedenle başlangıçta oyunun ana amacını anlatan bir rehber asistanın yapılması faydalı olabilir.
Arda Ulaş ATEŞ: Bahsettiğiniz eksiklikleri nasıl giderirsiniz?
Emirhan Baş: Her şey yazılıma bağlı, ben yazılımdan pek anlamam, o yüzden pas .
Arda Ulaş ATEŞ: Çok keyifli bir röportaj oldu. ULAŞ MEDYA'yı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Bir sonraki röportajlarda ve programlarımızda görüşmek dileğiyle. Hoşçakalın.