Ulaş Medya | Ufuk* (1 Kişi İçeride)

ULAŞ MEDYA

Gerçeğe Doğru Yerden ULAŞ
Yasaklı Üye
Vatandaş
Ben Muhabiriniz Arda Ulaş ATEŞ.

Bugünkü Konuğumuz Hava Kuvvetleri Komutanı ve Siyah Sancak Partisi Genel Başkanı UFUK Bey.

Arda Ulaş ATEŞ: Ufuk bey merhaba, programa başlamadan önce sizlere nasıl olduğunuzu nerelisiniz hobileriniz neler bizlere bunlardan bahsetmek ister misiniz?

UFUK: Merhaba iyim teşekkür ederim sizi sormalı siz nasılsınız hobilerim arasında maç izlemeyi ve sinemaya gitmeyi severim.

Arda Ulaş ATEŞ: Ben de iyiyim teşekkür ederim, O halde hazırsanız sorularımızı sormaya başlayabiliriz.

1.Soru Hava Kuvvetleri Komutanı Olmak, Bu Görev Sizlerde Ne Hissettiriyor?

UFUK: İlk başta heyecanlı gibi duruyor ama sonradan biraz sıkıcı oluyor oyunda komutanların işleyişi bence biraz sıkıntı illa komutanlar darbe mi yapması lazım.

Arda Ulaş ATEŞ: Size göre komutanların darbe yapmaktan başka ne tür işlevleri olmalı?

UFUK: Onu düşünmedim ama illa birşeyler bulanabilir bence.

Arda Ulaş ATEŞ: Anlıyorum.

2.Soru: Hiç Darbe Yapmayı Düşündünüz mü?

UFUK: Yok düşünmedik sonuçta ekip olarak hareket etmemiz lazım oyunda bence darbe olacağını sanmıyorum hiçbir zaman ittifak olarak katılım olduğu için seçimlere ondan olayı kimsenin birbirine darbe girişiminde bulunacağını sanmıyorum.

Bence oyuna heyecan katacak birşey ama dediğim gibi her partiden biri olduğu için darbe girişimi olmayacak gibi

Arda Ulaş ATEŞ: Anlıyorum Ufuk bey, Anlıyorum. İnşallah bir darbe girişimi olmaz.

Bu durum dış politikada ülkemizi çok kötü gösterir.

4.Soru: Genel Başkanı Olduğunuz Siyah Sancak Partisi Sizlere Ne Hissettiriyor?

UFUK: Biz tek Siyah Sancak değiliz Bozkurt Harekat partisi ile bir partiyiz arkadaşlığın ve kardeşliğin olduğu bir partiyiz.

Arda Ulaş ATEŞ:Anlıyorum

5.Soru 38.Dönem Oyun Başkanı Seçimleri Hakkındaki Duygu ve Düşüncelerinizi Alabilirmiyiz?

UFUK: Büşra Gamze başkanıma hayırlı olsun diliyorum hakediyordu inşallah hakettiği gibi kazanacakta.Bizde düşünce tek taraflı olmaz ittifak olarak her seçimi kim olursa kazanmaya çalışıyoruz.

Arda Ulaş SAAT: Anlıyor ve bütün adaylara Medyamız olarak başarılar diliyoruz.

6.Soru: Milletvekillerinin Mecliste Yapılan Oylamalara Katılmasının Zorunlu Hale Gelmesi Sonrası Oylamaya Katılmayan 11 Milletvekili Hakkında Neler Söylemek İstersiniz?

UFUK: Bence yerinde olmuş birşey göreve getiriliyorsa oy kullanması gerekiyor her parti birşeyler için uğraşıyor görev alan başkanlarımızda bu konuda hassasiyetli olması lazım.

Arda Ulaş ATEŞ: Böyle düşünmeniz beni çok mutlu etti.

UFUK: Tasarılar bence her zaman olması lazım herkesin ayrı fikri olabilir mantıklı sonuçlarda ortaya çıkıyor.

Arda Ulaş ATEŞ: Bu görüşünüze kesinlikle katılıyorum.

7.Soru: İŞÇİ ve EMEKÇİ Partisinin Oyun Başkanı Adayı Ayhan GÜNER Hakkında Neler Düşünüyorsunuz?

UFUK: Ayhan başkanımıza da hayırlı olsun diyorum.

Arda Ulaş ATEŞ: Anlıyorum, Medyamız Olarak Her İki Adaya da Başarılar Diliyoruz.

8.Soru: 21.Dönemin En Tartışmalı Politikacılarından Arda Ulaş ATEŞ Hakkında Neler Düşünüyorsunuz?

UFUK: Güzel bir işe başladı ilerde umarım daha iyi işlere imza atarsın.

Arda Ulaş ATEŞ: Yaptığı işler sonrası içinde bulunduğunuz ittifak tarafından yoğun provokasyonlar aldı bunlar hakkında neler söylemek istersiniz?

UFUK: O konu hakkında bilgim yok bana bişey denilmedi.

Arda Ulaş ATEŞ: Sizin duygu ve düşünceleriniz neler?

UFUK: Çizgini bozmadan devam edersen bence kimsenin bişey diyeceğini sanmıyorum.

Arda Ulaş ATEŞ: Anlıyorum.

9.Soru: Oyun Hakkındaki Gelecek Planlarınız Neler?

UFUK: Oyunda bir hedefim kalmadı gibi ilerde belki aday olur Oyun Başkanı olmaya çalışırım belli de olmaz.

Arda Ulaş ATEŞ: Anlıyorum, İnşallah hedeflerinize ulaşırsınız.

10.Soru: Oyuna Eklenmesini İstediğiniz Şeyler Neler?

UFUK: Oyunda her zaman bir bot muhabbeti var bence ilk önce herkesin aklından o şüphe kalması lazım oyun ondan sonra daha iyi noktaya gelcektir.

Arda Ulaş ATEŞ: O halde oyuncuların güven sorunu var.

UFUK: Çokça bot muhabbeti olduğu için bence hep bir soru işareti kalıyor akıllarda oyun yönetimi bu konuda titiz olduğu sürece o da kalkıcaktır.

Arda Ulaş ATEŞ: Anlıyorum, İnşallah bu durum açıklığa kavuşturulur.

11.Soru: Hava Kuvvetleri Komutanı Olarak En Çok Beğendiğiniz Uçak Hangisi?

UFUK: Tabi ki F-16

Arda Ulaş ATEŞ: Hiç kullandınız mı?

UFUK: Umarım bir gün kullanırız.

Çok keyifli bir ropörtaj oldu.

Katıldığınız için çok teşekkür ederim.

ULAŞ MEDYA’yı Tercih Ettiğiniz İçin Çok Teşekkür Ederiz.

YunusEmre0666

ÇIGLIK REİS - Bozkurt Harekat
Vatandaş
Güzel röportaj olmuş f-16 sürücüsü aynı zamanda hava kuvvetleri komutanı ufuk bey güzel konulara değinmiş 😏