Uluslararası Medya ya Röportaj vermek isteyen başkanlarımız kendilerini belli edebilirler mi?
Kral batmandan dışarı çıkamıyoruz -19 derece sen uluslararası diyorsun şehirler arası bile kapalı
Ben Taha DMRLL görevli arkadaş sizinle ilgilenecekBen isterim detay verirseniz
kral ben bişe istemiyorum teşekkürler bilgilendirme yaptım havalar soğukBen Taha DMRLL görevli arkadaş sizinle ilgilenecek
Valla Düzce'de havalar güzel gel duzceyekral ben bişe istemiyorum teşekkürler bilgilendirme yaptım havalar soğuk
yalan söyleme sabah baktım haberlerde adam lastik simidiyle kayıyordu karda yokuş aşağıValla Düzce'de havalar güzel gel duzceye![]()
O köyde yaşıyor oralar kar altına şehir meydanı süper valla güneşli havada kar yağıyor o dereceyalan söyleme sabah baktım haberlerde adam lastik simidiyle kayıyordu karda yokuş aşağı
yunus garipsin kankamO köyde yaşıyor oralar kar altına şehir meydanı süper valla güneşli havada kar yağıyor o derece![]()
Bu daha başlangıç reis. Daha neler görcen neleeeeerrryunus garipsin kankam
Verebilirim bendeUluslararası Medya ya Röportaj vermek isteyen başkanlarımız kendilerini belli edebilirler mi?
Tamamdır Başkanım sizi de sıraya alıyoruzBen isterim ne zaman müsait iseniz yapmaya hazır olduğunu bildirmek isterim.