UYANIŞ vizyonuyla hizmete geliyoruz. (1 Kişi İçeride)

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
UYANIŞ partisinin vizyoner belediyecilik ve şehir yönetimi yöntemlerini ülkemizde uygulayacak dostlarımı tebrik eder her birine başarılar dilerim.

Partimizin ruhunda yatan anka kuşu bize hep ilham olmuştur. Bir anka gibi geçtiğimiz ay küllerimizden yeniden doğduk ve kısa sürede oyunun en kuvvetli 3. Partisi konumuna eriştik. Emeği olan her bir dostuma şükranlarımı sunuyorum.

Karşınızda UYANIŞ partisinin Valileri ve Belediye Başkanları;IMG_20250228_230948_300.jpgIMG_20250228_230549_173.jpg

D E N İ Z

Milli Harkekât Partisi 🇹🇷
Vatandaş
UYANIŞ partisinin vizyoner belediyecilik ve şehir yönetimi yöntemlerini ülkemizde uygulayacak dostlarımı tebrik eder her birine başarılar dilerim.

Partimizin ruhunda yatan anka kuşu bize hep ilham olmuştur. Bir anka gibi geçtiğimiz ay küllerimizden yeniden doğduk ve kısa sürede oyunun en kuvvetli 3. Partisi konumuna eriştik. Emeği olan her bir dostuma şükranlarımı sunuyorum.

Karşınızda UYANIŞ partisinin Valileri ve Belediye Başkanları;Ekli dosyayı görüntüle 20974Ekli dosyayı görüntüle 20975
başarılar dilerim sayın başkan, görsel çalışmalarınızı beğenerek takdir ediyorum 💐