Vali atanmaları hakkında sorum var (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Xəlil Xəlilzadə
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
X

Xəlil Xəlilzadə

Ziyaretçi
Saygideğer Yönetim
Boyle bir duyuru oldu 01.12.2023 00.00 da aktif görevi olanların olmadığı senaryoda 1 olanlar Vali olacaktir .Daha sonra Vali görevi yeni geldiği için söylendiki belediye,milletvekili ve s.makamlar görevlerinden istifa eden zaman Vali ola bilir yalnız bu dönem için geçerli bu duyuru 29.11.2023 tarihinde yayimlanmişdır.
Önümüzdeki dönem ise 3 gün girmediği taktirde inaktif olan üyeler 2 dönem dinlenme kararı alındı.Amma şimdi gördüğümüz üzere 26.12.2023 tarihinde istifa edilip diğer şehire giderek 01.01.2024 tarihinde Vali atanılması var bu kurallara aykırı bir durum bence ve bunu sizin açıklamanızı rica ederim
Not:Atanan kişi ile bir sıkıntımız yok anlatmak amaciyla paylaşiliyor
Saygılarımla

Ekli dosyalar

• IMG_20240112_143606.jpg
    IMG_20240112_143606.jpg
    256 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_20240112_143625.jpg
    IMG_20240112_143625.jpg
    154.2 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_20240112_143409.jpg
    IMG_20240112_143409.jpg
    126.5 KB · Görüntüleme: 47

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Böyle bir durum kesinlikle ama kesinlikle kabul edilemez. Göz göre göre kurallar ihlal ediliyor böyle olduğu zaman biz oyuncuları oyuna bağlayan harç ne olacak bizi birbirimize ne tutuyor olacak.

Gereğinin yapılmasını Rica ederim
Arda sakin ol, abarttığın kadar büyük bir durum yok.
Şehir Valisi yeni olduğundan bu tarz durumlar olabilir. Biz de anlayarak bir çözüm üretmeye calısıyoruz.

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Şehir Valisi yeni olduğundan bu tarz durumlar olabilir. Biz de anlayarak bir çözüm üretmeye calısıyoruz.
Tabiki çözüm bulunacaktır @Mahmut Yöneticim. Sonuçta 30una kadar adam vekil kalsın 1inde vali olsun mantıklı değil

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Mahmut bey endişeniz olmasın bizler de sakiniz. Soruna değil çözüme odaklanıyoruz sorun zaten belli nasıl bir çözüm oluşturulabilir bir daha bu durumların yaşanması adına neler yapılabilir onlara odaklanmamız gerekli.

Evet sistem yeni geldi ama siz yönetim ekibi olarak yeni güncellemeler gelmeden önce üzerinde bir kritik yaparak sonradan oluşabilecek sorunların önüne geçilmesinde fayda sağlayabilirsiniz.

Örnek verecek olursak

Ben ilk grupbaşkanvekiliyim benim grupbaşkanvekili olduğum dönemde meclise yasa tasarısı gönderemiyordum ayrıca diğer milletvekillleri 25 milyon oyun parası gönderme hakkına sahipken ben 10 milyon oyun parası gönderebiliyordum.

Bahsettiğim sorunlar çözüldü ama sonradan çözüldü.

G

Gonca

Ziyaretçi
Mahmut bey endişeniz olmasın bizler de sakiniz. Soruna değil çözüme odaklanıyoruz sorun zaten belli nasıl bir çözüm oluşturulabilir bir daha bu durumların yaşanması adına neler yapılabilir onlara odaklanmamız gerekli.

Evet sistem yeni geldi ama siz yönetim ekibi olarak yeni güncellemeler gelmeden önce üzerinde bir kritik yaparak sonradan oluşabilecek sorunların önüne geçilmesinde fayda sağlayabilirsiniz.

Örnek verecek olursak

Ben ilk grupbaşkanvekiliyim benim grupbaşkanvekili olduğum dönemde meclise yasa tasarısı gönderemiyordum ayrıca diğer milletvekillleri 25 milyon oyun parası gönderme hakkına sahipken ben 10 milyon oyun parası gönderebiliyordum.

Bahsettiğim sorunlar çözüldü ama sonradan çözüldü.
Bahsettiğiniz sorunları oyun için destekten bildirdiniz mi ?

niko_23

Azerbaycan Turk Birligi kurucu baskanlarindan
Vatandaş
Gonca baskan size saygimiz cok buyuk. Ama destek diyosunya. Destekdeyi bezi arkadaslar benden az biliyor bu oyun kurallarini. Ben onun ichin sahsen desteye cok yazmiyorum. Cunki derdimizi anlatamiyoruzki?

niko_23

Vatandaş
Desteye yaziyomki benim referenslarim var ilk okul bitireni ortaokulu bitirenleri var yesil taslarim gelmiyor. Destekdeyi arkadas kimdiyse referansin daha ne demek oyunun hangi bolumunde oldugunu bilmiyordu.
Biz boyle bir sorunu desteye nasil bildirelim?
Ayrica 2 aydi bekliyorum referanslarimdan hayla yesil tas gelmedi. Bir tanesinden baska
. Onuda desteye ne kadar itiriraz etdim sonra verdiler. Ilk okul yesil tas bonusunu

niko_23

Vatandaş
baskanim ben bu konuyu sizlerle isci ve emekci milletvekilleri vatcap qrupunda 44 gun once tartismisdim hatirlarsaniz. Ayhan guner baskan bana soylemisdinki yonetim durumu duzelticek. 44 gun kechdi ustunden hayla ayni sorun. Ben bu olacaklari 44 gun once gormushdum malesef

niko_23

Vatandaş
Değerli Baskan online yönetiminin hakk edene hakkini vereceğinden ve tum sorunlarin hall olunacağindan hiç kuşkum yok

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Bahsettiğiniz sorunları oyun için destekten bildirdiniz mi ?
Evet oyun içi destekte bildirdim.Ayrıca güncellemenin de 2 gün içerisinde geleceğini söylediniz Mahmut bey askere gitmeden önce ben bu sorunu size bildirdim ama Mahmut bey Askerden geldikten sonra partimizin grupbaşkanvekili @Balkes10 başkanımız konuyu forumdan bildirilince düzeltme Mahmut bey tarafından yapıldı.
IMG_2864.png

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Desteye yaziyomki benim referenslarim var ilk okul bitireni ortaokulu bitirenleri var yesil taslarim gelmiyor. Destekdeyi arkadas kimdiyse referansin daha ne demek oyunun hangi bolumunde oldugunu bilmiyordu.
Biz boyle bir sorunu desteye nasil bildirelim?
Ayrica 2 aydi bekliyorum referanslarimdan hayla yesil tas gelmedi. Bir tanesinden baska
. Onuda desteye ne kadar itiriraz etdim sonra verdiler. Ilk okul yesil tas bonusunu
Beyefendi madem böyle bir sorun var desteğe yazın sürekli olarak bakalım. 44 gün geçtiğini söylüyorsunuz. buyrun yazın o halde.
Böyle durumlarda kontrol ettiğimizde referans kodu yanlıs gözüküyor.

X

Xəlil Xəlilzadə

Ziyaretçi
Birde @Mahmut başkanım şunuda yollamayi unutdum destekden böyle cevap geldiği taktirde yukarda şehir değiştirerek vali olan arkadaşin nasil vali olduğu çok düşündürücü tarihlerde belirli birde diyorsunuz vali yeni geldiği için böyle durumlar ola bilir amma canini dişine takıp puan kasip vali olmaya can atiyo adam diğeri istifa verip onun önüne geçiyo asıl konu bu başkanım vali olmak isteyen arkadaşda oyundan sovuyo bu durumda oyun kullanicilarinin azalmasina yol açar sizinde bu konularda dürüst davranacağinızdan kuşku duymuyorum benden bu kadar başkanım saygilar ve sevgiler

Ekli dosyalar

• IMG_20240112_203033.jpg
    IMG_20240112_203033.jpg
    74.6 KB · Görüntüleme: 26
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...