Vali ve Belediye Başkanı Atanma Şartı Yasa Önerisi (2 Kişi İçeride)

- Y U N U S -

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Merhaba değerli BaskanOnline camiası,

Bugün oyun içinde bir yasa tasarısı önerisinde bulundum. Sizlerin de fikirlerini almak için bu konuyu açıyorum.

Bilindiği üzere, vali ve belediye başkanları son zamanlarda görevlerini aksatmakta. Bu durum hem halkın mutluluğunu hem de şehirin gelişim oranını etkilemektedir. Bu sorunların önüne geçmek için ise "atanma şartı" sistemi önerisinde bulundum.

Bu sistemde;

Belediye başkanı olmak için : 100.000 katkı puanı
Vali olmak için : 250.000 katkı puanı

Sisteminin getirilmesi fikrini düşündüm. Sizlerin de değerli fikirlerine ihtiyacım var. Bu konu hakkında sizler neler düşünüyorsunuz, bu yasa tasarısı iyi mi olur kötü mü olur, geliştirilmesi gereken yerleri neler hepsini bizzat sizlerden duymak isterim. Değerli yorumlarınızı muhakkak bekliyorum.

- Y U N U S -
Altın Ok Osmaniye Milletvekili

Hilmi

Yükselen Gençlik 2. Yöneticisi Erzurum Vekili
Vatandaş
Merhaba değerli BaskanOnline camiası,

Bugün oyun içinde bir yasa tasarısı önerisinde bulundum. Sizlerin de fikirlerini almak için bu konuyu açıyorum.

Bilindiği üzere, vali ve belediye başkanları son zamanlarda görevlerini aksatmakta. Bu durum hem halkın mutluluğunu hem de şehirin gelişim oranını etkilemektedir. Bu sorunların önüne geçmek için ise "atanma şartı" sistemi önerisinde bulundum.

Bu sistemde;

Belediye başkanı olmak için : 100.000 katkı puanı
Vali olmak için : 250.000 katkı puanı

Sisteminin getirilmesi fikrini düşündüm. Sizlerin de değerli fikirlerine ihtiyacım var. Bu konu hakkında sizler neler düşünüyorsunuz, bu yasa tasarısı iyi mi olur kötü mü olur, geliştirilmesi gereken yerleri neler hepsini bizzat sizlerden duymak isterim. Değerli yorumlarınızı muhakkak bekliyorum.

- Y U N U S -
Altın Ok Osmaniye Milletvekili
Bencede olması şart ama sezon sıfırlanınca nasıl olur o iş bilmiyorum artması gerekir duzenlenirse iş görür bence

- Y U N U S -

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Bencede olması şart ama sezon sıfırlanınca nasıl olur o iş bilmiyorum artması gerekir duzenlenirse iş görür bence
Aynı başkanlık puanı sistemi gibi. Mesela ay sonu sifirlamadan önce nasıl en çok puana sahip oyuncu makam sahibi oluyor, aynı şekilde ekstra bir koşul ile katkı puanı şartını karşılayan ve puanı yüksek oyuncu makam sahibi olabilir. Böylece görevini layıkıyla yerine getirenler makam sahibi olur.