Valilik Ve Şehir Başkanları Hakkında. (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Emir-Timur
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E

Emir-Timur

Ziyaretçi
Merhaba kıymetli başkanlar

Bulunduğum şehri değiştirmiştim sağolsun destek ekibi yardımcı olmuştu. Fakat bugün vali olduğum şehire geri döndürülmüşüm. Destek ekibiyle görüştük ve bana Vali ve Şehir başkanlarının görev yaptığı şehirden başka bir şehire taşınamayacaklarını bunun üzerine bir alt yapı hazırlandığı söylendi.

Böyle olursa her dönem vali olmak isteyen arkadaşlar bulunduğu şehirden başka bir şehire taşınabilmek için görevlerine 1 dönem ara vermek zorunda kalacaklar. Yani 1 dönem vali ya da şehir başkanı olmayıp boştayken şehir değiştirmek durumunda kalacaklar bu da büyük bir kayıptır bence.

Benim yönetime önerim bu kaybı önlemek için ayın sonlarına doğru bir ya da bir kaç gün belirlenip valiler ve şehir başkanlarından şehir değişikliği yapmak isteyenlere müsade edilsin. Sizlerin de fikirlerini, önerilerini almak için bu postu açmak istedim.

A

Alper Tunga

Ziyaretçi
Şehir başkanları seçilen partiler tarafından atanıyor artık. Onları bu konunun dışında tutarsak, her ay vali olmak, daha çok maaş almak için daha büyük şehirlere gitmek, vali olarak tek avantajımız. Bu yüzden, ayın belirli günlerinde başka şehire taşınıp o şehirdeki valilik yarısına katilmamiz olması gereken. Ama yönetimin planları nedir bilemiyoruz.

Uzun lafın kısası mesut ile aynı fikirdeyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...