Valisiz Şehir ESKİŞEHİR (3 Kişi İçeride)

Kaan Yüksel

Aktif Üye
39. Dönem Oyun Başkanı
Merhaba BaşkanOnline

Dün Eskişehir Şehir Valisi S U S K U N başkanın istifasıyla Eskişehir şehrimiz valisiz kalmıştır.
Şehirin refahı ve gelişimi aksamaya uğramaması adına bir başkanımızın Vali atanması gerekiyor.
Öncelikle içişleri bakanımız @Z A F E R bakanımızı eğer atamayı sağlamaz ise Meclis Başkanımız @SEMİH KARAOĞLU başkanımızı göreve davet ediyorum.
Vali olmak isteyen başkanlarımızı da göreve talip olduklarını ilgili başkanlarımızla iletişime geçip sağlayabilirler.

#EskişehiriSahipsizBırakma
#EskişehireValiAta

Kaan Yüksel
Eskişehir Belediye Başkanı
39. Dönem Oyun Başkanı

aslan91

Tecrübeli Üye
Vatandaş
#EskişehirSahipsizBırakma
#EskişehireValiAta

Eskişehir, tarihî ve kültürel birikimiyle, sanayi ve üniversite kenti kimliğiyle Türkiye’nin gözbebeğidir. Ancak uzun süredir devam eden vali atanmama durumu, şehrimizi idari anlamda sahipsiz bırakmakta; kamu hizmetlerinde aksamaya, halkımızda ise ciddi bir güvensizlik duygusuna neden olmaktadır.

Bir ilin valisi yalnızca bir bürokrat değil, aynı zamanda şehrin huzurunun, düzeninin ve kalkınmasının temsilcisidir. Bu makama atama yapılmaması; yerel yöneticileri, yatırımcıları, kamu çalışanlarını ve en önemlisi Eskişehirlileri belirsizlik içinde bırakmaktadır.

Eskişehir, bu ilgisizliği hak etmiyor. Tüm yetkilileri, Eskişehir’e sahip çıkmaya; şehrimizin gelişimini ve huzurunu sekteye uğratan bu boşluğu ivedilikle gidermeye davet ediyoruz.

Bu şehir sahipsiz değil. Sessiz kalmıyoruz, takip ediyoruz.

SEMİH KARAOĞLU

54. DÖNEM MECLİS BAŞKANI
Vatandaş
Merhaba BaşkanOnline

Dün Eskişehir Şehir Valisi S U S K U N başkanın istifasıyla Eskişehir şehrimiz valisiz kalmıştır.
Şehirin refahı ve gelişimi aksamaya uğramaması adına bir başkanımızın Vali atanması gerekiyor.
Öncelikle içişleri bakanımız @Z A F E R bakanımızı eğer atamayı sağlamaz ise Meclis Başkanımız @SEMİH KARAOĞLU başkanımızı göreve davet ediyorum.
Vali olmak isteyen başkanlarımızı da göreve talip olduklarını ilgili başkanlarımızla iletişime geçip sağlayabilirler.

#EskişehireValiAta

Kaan Yüksel
Eskişehir Belediye Başkanı
39. Dönem Oyun Başkanı
Ben ne alaka başkanım sjsjsjjsjsjsj
Atanmak isteyen başkanlar bize yazarsa atamalarını yapıyoruz zaten
Milletvekili atamalarını Meclis başkanı , belediye başkanı ve şehir valisi atamalarını da İçişleri bakanı yapıyor bilginize

Kaan Yüksel

Aktif Üye
39. Dönem Oyun Başkanı
Milletvekili atamalarını Meclis başkanı , belediye başkanı ve şehir valisi atamalarını da İçişleri bakanı yapıyor bilginize
Kurallar hakkında bilgim mevcut sayın Meclis Başkanım.
Öncelikle İçişleri Bakanımıza söyledim ardından size söyledim zaten.
Eğer 1 gün içinde atama yapmazsa size de atama hakkı geliyor.
IMG_6892.jpeg
Sizinde bilginiz olsun 😃

Kaan Yüksel

Aktif Üye
39. Dönem Oyun Başkanı
Maaşımı aldım. Bundan yatacağım 😅son günlerimi yatarak geçireceğim 🤭😅😅benden sonra meclis başkanına değil oyun başkanına geçer
@A D E N sayın oyun başkanım bu geri dönüşler karşısında sizi göreve davet ediyorum ilgili makamların geri dönüşlerini görüyorsunuz.
Vali krizine bir çözüm bulun başkanım Eskişehir Valisiz kalmasın.
#EskişehireValiAta

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
@A D E N sayın oyun başkanım bu geri dönüşler karşısında sizi göreve davet ediyorum ilgili makamların geri dönüşlerini görüyorsunuz.
Vali krizine bir çözüm bulun başkanım Eskişehir Valisiz kalmasın.
#EskişehireValiAta
Eskişehir'e vali olarak ben atanmak istiyorum. Oraya gelip, ATA'yı şamarlayacam. Sinan Sevim ve Ata'yı Eskişehir Espark Avm'nin önünde dilendirecem. Kazandıkları paralar ile de Tribünde köfte ekmek yiyecem.