Şehrinde İstanbul takımı tutanlarBak sen kimmis onlar![]()
Şehrinde İstanbul takımı tutanlarBak sen kimmis onlar![]()
İyi yapmışsın,kulüp o paralar ile takıma kaleci alsın. Rasim'in kolu yokmuş öyle diyorlar. Kolsuz Rasim ksksksksArkadaşlar Eskişehir valisi oldum ve bütün parayı ESKİŞEHİRSPOR'a bağışlıyorum
#EnBüyükESES
Rasim değilde Berkay güzel diye eleman var onu oynatcazİyi yapmışsın,kulüp o paralar ile takıma kaleci alsın. Rasim'in kolu yokmuş öyle diyorlar. Kolsuz Rasim ksksksks
Oo biz Beşiktaş'a kaç atmıştık 3-4 yok ya az gelir 8
Teşekkürler oyun başkanım ilginiz için.İçişleri bakanımız en kısa sürede atamayı gerçekleştirecektir. Müsterih olunuz .![]()
Tamamdır teşekkürler herkeseTeşekkürler oyun başkanım ilginiz için.
@A T A hayırlı olsun 1 milyon şehir katkı puanıyla şehir valimiz olarak transfer oldu.
Emeği geçenlere teşekkürler.
30 bin taraftar toplayacağınıza 11 tane ayağı olan futbolcu toplasaydınız. Ozaman küçümsediğin takıma kendi sahanda karşı ezilip türkiye kupasından elenmezdin canımLig sıra bizim için önemsiz bal Ligi'nde 30 bin taraftar yapıyoruz sizin Muş'ta kaç kişi 10-20?
helal olsun ATA sanaParayı ESKİŞEHİRSPOR'a Ronaldo'yu getirerek kullanıyorum halk soğan ekmek yesin![]()
Kasammhelal olsun ATA sana
hadi şimdi şehir katkısı kasmaya alalım ay sonu paraları ronaldo için
Oyuncu alabiliyomuyduk sanki Transfer yasağı vardı neyse seneye görcem seni ben30 bin taraftar toplayacağınıza 11 tane ayağı olan futbolcu toplasaydınız. Ozaman küçümsediğin takıma kendi sahanda karşı ezilip türkiye kupasından elenmezdin canım