Bende onu soruyorum ama herhangi bir kanıt veya başka bir bilgi vermiyor masada masa diyor sadeceO değil de bilgileri leylekler mı söylüyor Ahmet başkana yoksa hepsi uyduruk mu veya prim mi kasıyor

Bende onu soruyorum ama herhangi bir kanıt veya başka bir bilgi vermiyor masada masa diyor sadeceO değil de bilgileri leylekler mı söylüyor Ahmet başkana yoksa hepsi uyduruk mu veya prim mi kasıyor
Valla başkanım Ahmet başkan kendi kendine masa kurup taş diziyorBende onu soruyorum ama herhangi bir kanıt veya başka bir bilgi vermiyor masada masa diyor sadece![]()
Valla başkanım Ahmet başkan kendi kendine masa kurup taş diziyor
Bende gelirim o masaya benide alın@sakaahmet3419 bende çok dertliyim beni alsana masaya
Ahmet'in o kadar parası yok çok içerizBende gelirim o masaya benide alın![]()
Koskoca Ahmet başkan paraylamı korkutacaksın onuAhmet'in o kadar parası yok çok içeriz
Şuan ben olsam istifa etmiştim
istemediler hiç biri sonra olayı Kadir çevirdiler şimdi ok ucunda Kadir olacak Kadir Genel başkanlıktan edecekler altın ok adin adaylığı istemeyecek altın ok bunu yapacak yakında
Bu ay olmasa öbür ay kıskanç hepsi makam derdinde
Öyle dert yanıyordu sadece ne kuracağını bilemem görecekler onlar derken isyanlar vardı
Altın ok Adin adaylığını istemediği gibi onlarda meydana iner yakında
istemediler hiç biri sonra olayı Kadir çevirdiler şimdi ok ucunda Kadir olacak Kadir Genel başkanlıktan edecekler altın ok adin adaylığı istemeyecek altın ok bunu yapacak yakında
Bu ay olmasa öbür ay kıskanç hepsi makam derdinde
VarimmmO koltuklar dinlenme yeri değil kardeşim
Her gün saat 20:25'te kendi şehrinizde “görünmez yetkilicikleri” etiketleyin
Ta ki birileri istifa edene kadar…
Ben varım sende var mısın
@N E G A N
Ekli dosyayı görüntüle 21555
İnşallah okey masasıdır. Beyaz süt masasıysa yandık çünküm. Bunlar bize darbe de yaparBizde öyle şeyler olmaz Kadir bir masada anlattı bunları
sende etiketle hocam biriniVarimmm![]()
Bence çoktan planladılar o işiİnşallah okey masasıdır. Beyaz süt masasıysa yandık çünküm. Bunlar bize darbe de yapar![]()
Ayipsin hemen etiketli yorum dur biri gelsin de aklımasende etiketle hocam birini![]()
@Altan ÜnalO koltuklar dinlenme yeri değil kardeşim
Her gün saat 20:25'te kendi şehrinizde “görünmez yetkilicikleri” etiketleyin
Ta ki birileri istifa edene kadar…
Ben varım sende var mısın
@N E G A N
Ekli dosyayı görüntüle 21555
Önce etmesi gerekenler sonrasına bakarız