Versiyon 3 Avni forumda alenen bir partili oyuncuya davet gönderiyor öte yandan Fatih K. İsmi ile oyunda sürekli vergi kasan Avni boot hesap mı yoksa yaratık mı ?
Cemil olabilir mi cemilVersiyon 3 Avni forumda alenen bir partili oyuncuya davet gönderiyor öte yandan Fatih K. İsmi ile oyunda sürekli vergi kasan Avni boot hesap mı yoksa yaratık mı ?
Alakası yok davet etmedim hshshsVersiyon 3 Avni forumda alenen bir partili oyuncuya davet gönderiyor öte yandan Fatih K. İsmi ile oyunda sürekli vergi kasan Avni boot hesap mı yoksa yaratık mı ?
Alenen seni partiye davet etti mi etmedi miAvniyle Fatihin arası bozuk ya zaten Fatih K de npc olduğu için biraz ciddi görmüyorum kavgayı fakat Avnimin yanındayım
Bu Fatih K. Şahin K. nın nesi acabaGel Fatih K. nin haddini bildirek @AVNİ (V3)
aklımı çelmeye çalışıyo abi bişi söyle avniye ashgdfasghdasdaAlenen seni partiye davet etti mi etmedi mi
Akraba olabilirlerBu Fatih K. Şahin K. nın nesi acaba
Olur geliomGel Fatih K. nin haddini bildirek @AVNİ (V3)
İfşa ediyoruz burada Saltanatın adamları etik olmayan hareketler yapıyor duyurulur @Kaan Yükselaklımı çelmeye çalışıyo abi bişi söyle avniye ashgdfasghdasda
İnsan değil bunu biliyoruz da acaba yaratık mı yoksa boot mu ?acıklamasında insansız hava aracı yazıyor yoksa bu bi mesaj mı?
Emirhan mı öğretiyor bunları sana, zorla mı tutuyor seni sldkdjAlakası yok davet etmedim hshshs
Emirhan mı öğretiyor bunları sana, zorla mı tutuyor seni sldkdj
(Şüphesiz)Onu bunu bilmem de 2058 yılında başa Avni geçecek kesin djjsjs