📰 VİZYON MEDYA Son Dakika Duyurusu! (1 Kişi İçeride)

Vizyon Medya

Doğru bilgi, güçlü vizyon.
Vatandaş
📰 VİZYON MEDYA SON DAKİKA DUYURUSU

🎮Bir Dönem Sona Eriyor: BaşkanOnline Yeniden Doğuyor!
BaşkanOnline yönetiminden, oyun tarihinin en kapsamlı değişikliğini içeren resmi açıklama geldi.

Oyun Yöneticisi Atom Karınca tarafından yapılan açıklamaya göre, BaşkanOnline mevcut haliyle 2025 yılı sonunda kapanacak ve tamamen yenilenmiş bir sistemle, farklı bir isim ve senaryo altında yeniden oyuncularla buluşacak.

🧭 Yönetimin Açıklamasından Öne Çıkanlar
“Oyunda uzun süredir yaşanan durgunluk farkında olduğumuz bir durum.

Her ne kadar çalışmalar yapılsa da, mevcut senaryonun tıkanması ve tekrar etmesi oyuncularda bir doyum noktası oluşturmuştur.

Bu sebepten mevcut senaryo üzerine yapılacak güncellemeler oyunu ileriye taşımayacak, sadece yerinde saymasına neden olacaktır.”

Açıklamada ayrıca, oyunun sıfırdan yazılacağı ve tamamen yeni bir senaryo ile ideolojiler temelli bir role play (rol yapma) sistemi üzerine kurulacağı bildirildi.

🏛️ Yeni Oyun: “BaşkanOnline – İdeolojiler / Simülasyon”

Yeni dönemde:
  • “Mevcut Başkan” gibi rollerin yerini, ideolojik temeller üzerinden ülke ve şehir yönetimi yapacak yapay zekâ destekli sistemler alacak.
  • Seçim sistemi kaldırılacak, ancak Aralık ayında son bir seçim dönemi daha yapılacak.
  • Oyuncular, Ocak 2026 itibariyle yepyeni bir evrende yer alacaklar.
  • Oyunun adı da değişecek: “BaşkanOnline: İdeolojiler” veya “BaşkanOnline: Simülasyon” olarak planlanıyor.

💰 Oyuncu Hakları ve Geçiş Süreci
Atom Karınca, açıklamasında oyuncuların endişelerine de yanıt verdi:

“Yeni oyuna geçişte BaşkanOnline’a ait parayla satın alınan öğelerin tamamı yeni sisteme aktarılacak.

Bu durumda hiçbir oyuncu hak kaybı yaşamayacaktır.”

🕓 Son Üç Ay Başlıyor

Yönetim, kalan üç ayın “efsanenin son dönemi” olduğunu vurgulayarak oyunculara şu çağrıda bulundu:

“Yeni – eski tüm oyuncularımıza bu efsanenin son anlarını keyifli bir şekilde geçirmeyi, son seçimlerden zevk almayı hatırlatıyoruz.

Kalan süreçte oyun gelirleri tamamen geliştirme için kullanılacaktır.

Oyuncularımızı dayanışmaya, yeşil taş paketleri satın almaya ve yatırım teklifleri sunmaya davet ediyoruz.”

🚀 Sonuç
BaşkanOnline’ın 2025 yılı sonunda kapanmasıyla birlikte, 2026’da tamamen yapay zekâ destekli, ideolojik temalı, rol tabanlı yeni bir evrenin doğuşuna tanıklık edeceğiz.

Toplulukta bu değişim büyük bir merak ve heyecanla karşılanmış durumda.

📡 Kaynak: Atom Karınca – Oyun Yönetimi

📰 Hazırlayan: Vizyon Medya Dijital Haber Servisi

🎙️ #BaşkanOnline | Yeni Bir Çağ Başlıyor!

O A B İ

A D İ N🎗️ Parti Sözcüsü 57&46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Hayırlısı olsun. Planlanan oyun hakkında yapılan bilgilendirme beni çok aydınlatmadı. Nasıl bir oyun bizi bekliyor anlayamadığım için bir öneri ve görüş belirtemeyeceğim. Eğer anlayan varsa anlatabilirse sevinirim. Ha bu arada oyunun real siyasete ülke veya şehir yönetimi üzerinden gireceğini anladım ancak fikrim şu hayali siyasette bile gülücüğe tahammülün kalmadığı bir düzeye gelmişken ülkecek medeni bir siyaset tartışması yapabilecek olgunlukta mıyız ben emin değilim. Burda ideolojiler arası büyük çatışmalar meydana gelebilir. Bu beni korkutuyor.