Ya Devlet Başa ya Kuzgun Leşe (1 Kişi İçeride)

Murat Ünlü

47.Dönem Oyun Başkanı
47. Dönem Oyun Başkanı
Oyun Başkanı Güven Oylaması

Değerli Vatandaşlarım devam etmekte olan referanduma, 2 gün süren seçimlerde olmayan hatırı sayılır bir katılım kısa sürede gerçekleşmiş bulunmakta. Gösterilen ilgi için teşekkür ederim herkese.

Kararını henüz verememiş yada benden gelecek açıklama ile karar verecek arkadaşlara buradan açık çağrımdır. Elbette hepinizin hür iradesi var saygı duyuyorum bu duruma, ancak darbe girişimi ile ele geçirilmek istenilen oyun bile olsa kabul edilebilir bir yanı yoktur. Halkın kararı ile başa gelen yine halkın kararı ile gider. Galeyana dolduruşa gelmeyin, bugün sizi pof poflayan yarın isminizi bile hatırlamayacaktır.

Dediğim gibi "Ya Devlet Başa ya Kuzgun Leşe"
Kararınızı verirken aklınıza gelsin 🫡

47. Dönem Oyun Başkanı

ata41

Fatillahçı darbe örgütü_ Leopard A24 Tank şöförü
Yasaklı Üye
Vatandaş
Herkes oylarını hayıra bassın. Bunlara inanmayın

Bunlar kendi çıkarları için uğraşıyor.

Biz ise adil bir düzen için.haklarınızı korumak için.

Bizimle birlikte olanlar makamlarını mevkilerini geri alacaklar.

Bizler sülük değiliz, kan ile beslenmeyiz. Bizler bu başıboş düzene, meclis başkanının sadece kendi üyelerine ve bir sonrakı seçim için anlaştıklsrı parti üyelerine kafasına göre atama yaptığı için burdayız.

Bizler hak hukuk adaleti yoluna sokmak, bunlara demokrasiyi zorla ogretmek için burdayız.

Bakınız eğer ki bunların peşlerine gittiğiniz zaman, seçimdem sonra kimse yüzünüze bakmayacak. Kimse sizinle ilgilenmeyecek.

Özellikle yeni.üyelere sesleniyorum.

Makam istediğinizde, size vergi kasın puan kasın sıralamaya girin diyip, sizin emekleriniz sayesınde kendılerıne makam alıcaklar.

Bunları biz görmezden gelemeyız, bunlara dur demenın vakti geldı. Ve biz bu sorumlulugu üstlendik

Haydı sende bizimle ol ve bunlara dur de. Ve oyunu HAYIR olsrak kullan

B A Y - Z

TÜRKİYE'NİN GURURU 🤖 🇹🇷
Vatandaş

Bizler sülük değiliz, kan ile beslenmeyiz. Bizler bu başıboş düzene, meclis başkanının sadece kendi üyelerine ve bir sonrakı seçim için anlaştıklsrı parti üyelerine kafasına göre atama yaptığı için burdayız.

Bizler hak hukuk adaleti yoluna sokmak, bunlara demokrasiyi zorla ogretmek için burdayız.

Bakınız eğer ki bunların peşlerine gittiğiniz zaman, seçimdem sonra kimse yüzünüze bakmayacak. Kimse sizinle ilgilenmeyecek.

Makam istediğinizde, size vergi kasın puan kasın sıralamaya girin diyip, sizin emekleriniz sayesınde kendılerıne makam alıcaklar.

Bunları biz görmezden gelemeyız, bunlara dur demenın vakti geldı. Ve biz bu sorumlulugu üstlendik

Devlet Başta, Kuzgun Bakıyorum Leş Peşinde

Murat Ünlü

47.Dönem Oyun Başkanı
47. Dönem Oyun Başkanı

Konumun altına bunlar dediğin için eklemek istiyorum;

1 - Tarafsızım ve Size oyunu yâr etmeyeceğim
2- Peşinden koştuğun abilerine sor hele altın ok partisine yeni gelen üyelere en çok kim kucak açmış,
3 - altın ok partisi yeni üyelerine sor hele darbe faaliyeti öncesine kadar partide kim daha çok hallerini hatırlarını soruyormuş.

ata41

Fatillahçı darbe örgütü_ Leopard A24 Tank şöförü
Yasaklı Üye
Vatandaş

2- Peşinden koştuğun abilerine sor hele altın ok partisine yeni gelen üyelere en çok kim kucak açmış,
3 - altın ok partisi yeni üyelerine sor hele darbe faaliyeti öncesine kadar partide kim daha çok hallerini hatırlarını soruyormuş.
4-Altın ok partisine sor bakalım murat ünlü kimmiş. Cevap: Partisine ihanet eden kişi

Berkan34

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş

yalan benim sormadın halimi hatrımı ortaya çıktı yalanın seni tanımıyorum yallah