Yasa Tasarısı Oylama Sonucuna İtiraz hk. (2 Kişi İçeride)

O A B İ

A D İ N🎗️Altın Ok Sözcüsü 57&46.Dnm Meclis Bşk.
Vatandaş
Sayın Oyun Yönetimim,

Bilindiği üzere "Yasa Tasarısı işlemlerinin Sürekliliği ve Pratikliğinin Sağlanması hk." adlı yasa tasarısı 56 Evet 10 Hayır oyu almış meclis üye tam sayısının salt çoğunluğu olan 58 evet oyu almadığı için kurallar gereği reddedilmiştir.

İlgili tasarının işlevini kaybeden yasa tasarısı sisteminin dinamikleşmesi ve pratikleşmesi için toplumun yararına olduğu aşikardır. Bu denli lüzumlu bir tasarının yalnızca 2 oy daha alamadığı için iptal olmasının oyunun menfaatlerine aykırı olacağına inanıyorum.

Bu sebeple tasarı oylamasının sonucuna itiraz ediyor konu hakkındaki takdiri siz değerli oyun yönetimine bırakıyorum. @BaşkanOnline

57.Dönem Meclis Başkanı

O A B İ

Berkin Bakırel

Altın Ok Partisi Gönüllüsü
Vatandaş
Sayın Oyun Yönetimim,

Bilindiği üzere "Yasa Tasarısı işlemlerinin Sürekliliği ve Pratikliğinin Sağlanması hk." adlı yasa tasarısı 56 Evet 10 Hayır oyu almış meclis üye tam sayısının salt çoğunluğu olan 58 evet oyu almadığı için kurallar gereği reddedilmiştir.

İlgili tasarının işlevini kaybeden yasa tasarısı sisteminin dinamikleşmesi ve pratikleşmesi için toplumun yararına olduğu aşikardır. Bu denli lüzumlu bir tasarının yalnızca 2 oy daha alamadığı için iptal olmasının oyunun menfaatlerine aykırı olacağına inanıyorum.

Bu sebeple tasarı oylamasının sonucuna itiraz ediyor konu hakkındaki takdiri siz değerli oyun yönetimine bırakıyorum. @BaşkanOnline

57.Dönem Meclis Başkanı

O A B İ
Çok Haklı bir itirazdır. Bu konuda Meclis Başkanımızı tebrik ederiz. Sayın Yönetiminde bu konu hakkında görüşü çok önemlidir. Takdir Oyun Yönetiminindir.

Muhammed daban.

Üye
Vatandaş
57 dönem meclis yetkilisi olarak
Meclis başkanimizi kesinlikle katılıyorum ve destekliyorum verdi mücadele için teşekkür eder ve tebrik ederim

B İ L A L

BaskanOnline's Youngest Player 🕶️
Vatandaş
İtiraz çok haklı gerçekten. Fakat bu yasa tasarısını direkt olarak kabul edileceğini pek sanmıyorum.

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
Bekir, salt çoğunluk yerine oy çoğunluğu olarak değişiklik yapılırsa bu sorun ortadan kalkar bence kanka

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Oylama sonucunda kurallar işletilmiş olmuş,
Kuralı değiştirmek gibi bir durum söz konusu değildir.
Kural meclis içi bir işleyiş olduğundan yasa tasarısı ile değiştirmek oyuncuların elindedir.

O A B İ

Vatandaş
Kural meclis içi bir işleyiş olduğundan yasa tasarısı ile değiştirmek oyuncuların elindedir.
Hocam ilgili tasarı Berkin Bakırel tarafından gönderilmiştir. Değerlendirmenizi arz ederim. 2. Aşamayı geçtiği taktirde öncelik sırasında ilk sıraya alacağım. Önümüzde büyük bir el freni var. En hızlı yoldan çözüme kavuşturmazsak verilen emeklerin hepsi boşa gidecek gibi.

O A B İ

Vatandaş
Ayrıca bu konudaki talebim kuralı değiştirmeniz değil ekteki mesajınıza binayen re'sen onaylama yetkinizi kullanıp kullanmayacağınız hakkında değerlendirme yapmanıza dair talebim ile ilgilidir. Takdir siz yönetimindir. Kolaylıklar dilerim 🙏 @BaşkanOnline

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-06-29-22-45-21-260_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-06-29-22-45-21-260_com.android.chrome.jpg
    528.2 KB · Görüntüleme: 13

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
Ayrıca bu konudaki talebim kuralı değiştirmeniz değil ekteki mesajınıza binayen re'sen onaylama yetkinizi kullanıp kullanmayacağınız hakkında değerlendirme yapmanıza dair talebim ile ilgilidir. Takdir siz yönetimindir. Kolaylıklar dilerim 🙏 @BaşkanOnline
Anladığım kadarıyla öncelik meclis üzerinden halledilsin. Eğer çıkmaza girilir iş sarpa sararsa yönetim inisiyatif alır demek istenmiş sanırım