YAŞANAN KESİNTİ HK. DUYURU (1 Kişi İçeride)

BaşkanOnline - Sistem

SİSTEM HESABI
Yönetici
Değerli Başkan Online oyuncuları,
Sunucu sağlayıcı firma kaynaklı yaşanan sorunlardan ötürü geceden beridir oyunda kesintiler olmaktadır.
10.30 saati itibariyle her şeyin normal akışa döneceğini beyan eder, iyi oyunlar dileriz.

Not: Hala erişim sorunu yaşayan oyuncularımız, vpn erişimi açık halde oyuna devam edebilirler.

arda_0000

Türkiye Halk Partisi Genel Başkanı
Vatandaş
Sunucu sağlayıcı firma kaynaklı yaşanan sorunlardan ötürü geceden beridir oyunda kesintiler olmaktadır.
10.30 saati itibariyle her şeyin normal akışa döneceğini beyan eder, iyi oyunlar dileriz.

Not: Hala erişim sorunu yaşayan oyuncularımız, vpn erişimi açık halde oyuna devam edebilirler.
VPN ilede açılmıyor oyun maalesef

S

Silinen üye 8647

Ziyaretçi
Erişim sıkıntısı yaşanmakta VPN kullanmak ta bence sağlıksız. Bir an önce düzeltilmesi ve biz oyuncuların erişimini sağlamanız son derece önemlidir

BaşkanOnline - Sistem

SİSTEM HESABI
Yönetici
Oldu teşekkürler ama ben mesela puan kasiyordum aday olmak için 00 dan sonra giremedim kaybettiğimiz puanın az da olsa verecek misiniz?
hayır maalesef, böyle sorunlar olabiliyor.
Sizin kaybınız puan, bizim kaybımız ticari.
Sunucu firmasına gidip böyle böyle oldu bizim kaybımızı telafi edin diyemiyoruz çünkü bu tarz şeyler olabilir.

S

Silinen üye 8647

Ziyaretçi
Girişte Hala problem var telefonum giriş yapmıyor Oyunu silip tekrar mı yüklemek lazım?

mustafa4545

Yeni Üye
Vatandaş

Sayın yönetici sorun giderildiğinde yaşanan sıkıntı nedeni ile telafi ödülu hak etmedik mi geceden beri kaybimiz çok fazla

Ş

Şeyhmus47

Ziyaretçi
Aynen telafi ödülü düşünürsünüz 1 günlük kaybımız var

Opiebey

Üye
Vatandaş
mobil veri ile giriş yapılıyordu fakat bir süredir gene giriş yapılmıyor. Umarım kayıplarımız telafi edilir.

Palabey

Yeni Üye
Vatandaş

Oyuna yeni kayıt oldum giriş yapmakta sorun yaşıyorum. Üstten bildirimler geliyor ama hesaba giremiyorum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20230202-145642_Samsung Experience Home.jpg
    Screenshot_20230202-145642_Samsung Experience Home.jpg
    369.7 KB · Görüntüleme: 9
G

Gonca

Ziyaretçi
Erişim sorunu yaşayan oyuncularımız, vpn erişimi açık halde oyuna devam edebilirler.