YENİ OYUNCULARA VERİLEN HOŞ GELDİN HEDİYESİNDE DEĞİŞİKLİK. (1 Kişi İçeride)

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Yeni oyunculara ilk etapta 50.000.000 Oyun Parası verilirken artık 500.000.000 Oyun Parası verilecek olup,
Ayrıca 1 günlük VIP-3 üyelik yerine 3 günlük VIP-3 üyelik verilecektir.

Oyuncunun oyuna alışması için bu gerekli görülmekte olup,
Herkese iyi oyunlar dileriz.

Memochan

Üye
Vatandaş
Yeni oyunculara ilk etapta 50.000.000 Oyun Parası verilirken artık 500.000.000 Oyun Parası verilecek olup,

Oyuna davet etdiğim arkadaşlarımın hepsi oyuna 1 milyar oyun parasıyla başladılar, bir bana 50 milyon verilmişti 😃

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici

A H M E T T

Aktif Üye
Vatandaş
Gece gece aklıma geldide 😀 hocam eğlence bölümüne çarkıfelek tarzında bir çekiliş getirilse çarkta ( vip-2, para ödülü, yeşiltaş, ve belirli bir sayıda başkanlık puanı verilse ) bence katılım da çok olur en azından oyuna bi canlılık gelebilir. Oyun parası ile ödeme yapılabilir😊

bualpra

Milli Harekât partisi
Vatandaş
Ekran görüntüsü 2025-01-11 134003.png
wiki de ne zaman düzenleme olacak

bualpra

Milli Harekât partisi
Vatandaş
anladım sayın yönetim oyunda ki aktifliğiniz baki ve sizlerin düzenine göre hareket ediyoruz ama wiki de değişimi görüntüleyemedim o sebeple sordum demek ki wiki de aramayıp olağan durumu direk sizlere sorucaz ve cevap bulucaz. sizleri tenzi ederim ama aklıma anayasanın açıklarını arayan avukat yada hakimler gibi cevap bulmaya mükellef bir statü görüntülüyorum...

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
anladım sayın yönetim oyunda ki aktifliğiniz baki ve sizlerin düzenine göre hareket ediyoruz ama wiki de değişimi görüntüleyemedim o sebeple sordum demek ki wiki de aramayıp olağan durumu direk sizlere sorucaz ve cevap bulucaz. sizleri tenzi ederim ama aklıma anayasanın açıklarını arayan avukat yada hakimler gibi cevap bulmaya mükellef bir statü görüntülüyorum...
Hocam evet haklısınız ancak wikide bir değişikilk olacağı zaten bildirildi ve bir yandan da değişiklik yapılıyor, en son orası da düzenlenecek.

bualpra

Milli Harekât partisi
Vatandaş
Hocam evet haklısınız ancak wikide bir değişikilk olacağı zaten bildirildi ve bir yandan da değişiklik yapılıyor, en son orası da düzenlenecek.
anlaşıldı efendim sizlere kolay gelsin iyi çalışmalar birden çok süreçle uğraşmak kolay değil ama düzenin oyuncular için hızlı gerçekleşmesi lazım ki var olan ve yeni gelecek oyuncuların kesin ve net bir süreçte çalışma sağlaması lazım bir anda her şeyi rotasyona sokmak biraz ağır bir yaptırım gibi geliyor bunu aylara dökebilmeniz daha makbul iyi çalışmalar

Alparslan

Kutlu Birlik Partisi Genel Başkanı 🤝
Vatandaş
Doğruya doğru, yanlışa yanlış diyoruz. Bu düzenleme son derece yerinde ve isabetli bir düzenleme olmuş. Emeği geçenlere teşekkürler.