YENİ ÜYE SEFERBERLİĞİ BAŞLAMIŞTIR. (1 Kişi İçeride)

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Güncellemelerin ard arda gelmesi ile yeni oyuncuların oyunda kalması için altyapı hazırlıkları tamamlanmış olup;
Yeni üye gelmesi için reklam/propaganda çalışmaları başlatılmıştır.

Oyunda oyuncuların birbiriyle atışması yerine artık oyunu geliştirmeye odaklanmayı, tüm aktif oyuncularımızı bu seferberliğe katkıda bulunmaları için ellerinden geleni yapmlarına davet ediyoruz.
Herkese iyi oyunlar dileriz.

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Yeni güncellemelerle birlikte yeni oyuncuların makamların işlevselliği konusuna yaptığınız yenilikler daha güzel vakit geçirmeklerine ve oyunda kalmalarına olanak sağlayacağına inanıyorum başarılar dilerim. Şahsım adına da size bu konuda her türlü desteği sağlamak isterim

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Güncellemelerin ard arda gelmesi ile yeni oyuncuların oyunda kalması için altyapı hazırlıkları tamamlanmış olup;
Yeni üye gelmesi için reklam/propaganda çalışmaları başlatılmıştır.

Oyunda oyuncuların birbiriyle atışması yerine artık oyunu geliştirmeye odaklanmayı, tüm aktif oyuncularımızı bu seferberliğe katkıda bulunmaları için ellerinden geleni yapmlarına davet ediyoruz.
Herkese iyi oyunlar dileriz.
Üstüme ne düşüyosa hazırım diriliş ittifakındaki tüm kankilerimi olaya el atmaya bekliyorum didişmeleri bi süreliğine rafa kaldırıp emek verdiğimiz bu platfroma sahip çıkalım destek olalım

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Seçim ya da darbe süreçlerinden forumdaki güzel rekabet içerikli yorumları edit yapıp reklam basabiliriz. Gerçek oyuncuların olduğunu ve aktif olduğunu en iyi forum yorumlarıyla gösterebiliriz bu da fazlasıyla ilgi çekici olur. Sosyal medyadaki insanların hem sosyalleşip hem de oyun oynayabileceği mecra neredeyse yok. Zaman geçirmek eğlenmek ve sosyal ilişkiler kurabilmek için baskanonline fazlasıyla iyi bir platform

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Yeni gelen arkadaşlara en azından oyunun mantığını anlatabilmek için ve ilk etapta gelişim için nelere dikkat etmesi gerektiğini nelere neden yatırım yapması gerektiğini açıklayacak bir eğitim videosu çok işe yarar. Bi çok kez yeni arkadaşların oyunu çözmeye çalışırken telef olup gittiğine şahit oldum.

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Partiler için parti ekranına bir adet tanıtım videosu ekleme imkanı sunulabilir. Yeni arkadaşlar hiçbir şey yapamazsa parti seçerken partinin vizyonuna misyonuna tanıtımına bakıp fikir sahibi olabilir. Partiler vaatlerini sunabilir.

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Ayrıca her parti sözcüsü mutlaka yeni gelen arkadaşlara oyun tanıtımında yardımcı olmaya gönüllü olmalıdır. Yeni gelen arkadaşların hangi partiye katıldığına ve ya katılacağına bakmaksızın yardıma hazır olduklarını belirtmeleri işe yarar. Ayrıca yönetime bu konuda başka bi önerim yeni gelen arkadaşlara özel yol göstermek yardımcı olmak adına parti sözcülerine yönlendirecek bi sekme eklenebilir. Bu sekmede tüm partilerin parti sözcülerinin olduğu bi liste olur. Yeni üyeler dilediğine dokunup mesaj yazıp soru sorabilirler. Oyun yönetimi de parti sözcülerine cüzi bi miktar maaş bağlar sözcülere teşvik olur.

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Yeni gelen üyeler mutlaka foruma yönlendirilmeli hatta mümkünse zorunlu kılınmalı bu. Buradaki muhabbeti görüp kalacak arkadaşlar mutlaka olurlar. Forum içi güzel etkinlikler yapılabilir. Discord sunucularındaki oyunlar gibi forumu canlı tutacak postlar açılabilir yönetim tarafından.

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Bi kaç büyükşehirde yönetim eşliğinde oyuncu buluşmalı etkinlik yapılabilir. Bunlar forumda paylaşılıp sabitlenebilir. Burada atışmalar didişmelerden çok bir aile ortamı olduğu gösterilebilir.

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Yeni üyelere az bi milletvekili kontenjanı açılabilir. Örneğin 5 koltuk. Oyuna yeni gelen birisinin ilk gözlemlerini aktarması, tartışması için güzel olabilir. Herhangi bi parti kontenjanından değil direk yönetim kontenjanından seçilmiş olurlar. Bu kişiler aktifliğe göre kura ile belirlenir.

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Üyelerin profillerini daha fazla kişiselleştirmesine izin verilmeli. Örneğin oyuncu profiline yaş, tuttuğu takım, siyasi görüş, en sevdiği lider vs vs tarzı bilgiler ekleyebileceği düzenleme yapılabilir. Kendi profil fotosunu koymak isteyenlere izin verilebilir ya da cüzi bi ücret talep edilebilir. Kendi profilinden anlık durum atmasına izin verilebilir. Twitter gibi mesela siyasilerin kullandığı gibi.

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Bence bildirim işi de kesinlikle azaltılmalı. Eğitim yapıyoruz eğitim yaptın diye bildirim geliyor zaten 1 saniye önce yaptım bildirmene gerek yok. İş yapıyosun mesaj geldi iş durumu diye bildirim geliyor. Havalimanı bildirimleri çok geliyor. Oyuna tek tük giren adam için ne bu sürekli bildirim diyip silme sebebidir bu bildirimler diye düşünüyorum