YEREL YÖNETİMLERDEN TAKDİRE ŞAYAN HAMLELER: ŞEHİR REFAHI İÇİN ORTAK ADIMLAR (1 Kişi İçeride)

BaşkanOnline Medya

I LOVE BAŞKANONLINE
Medya Koordinatörü
Mardin’den Ankara’ya, Osmaniye’den Malatya’ya kadar birçok şehirde Valilik ve Belediye Başkanlıkları vatandaşlara doğrudan dokunan kampanya ve destek programlarıyla öne çıkıyor.

Mardin Valiliği ve Mardin Belediyesi, şehir puanına katkı sağlayan oyuncuları ödüllendirmek amacıyla kapsamlı bir kampanya başlattı. Ay sonunda Mardin şehrinde en fazla şehir puanı katkısı sunan ilk üç kişi maddi ödüllerle onurlandırılacak.
Verilecek ödüller sırasıyla şöyledir:
🥇 100 Milyon
🥈 75 Milyon
🥉 50 Milyon

Bu ödüllere hak kazanmak için bazı şartlar aranıyor. Oyuncuların herhangi bir makam sahibi olmaması, Mardin ilinde ikamet etmesi ve en az 1 milyon şehir puanı katkısı sağlamış olması gerekiyor. Başvurular yalnızca 31.04.2025 tarihinde Mardin Valiliği veya Mardin Belediyesi'ne şahsen yapılacak.

Ayrıca eğitim düzeyine göre de maddi destekler verilecek:
İlkokul mezunlarına 10 milyon,
Ortaokul mezunlarına 15 milyon,
Lise mezunlarına 20 milyon,
Üniversite mezunlarına 25 milyon,
Yüksek lisans mezunlarına 30 milyon,
Doktora mezunlarına ise 35 milyon TL destek sunulacak.

Mardin Valisi Cano1905 ve Belediye Başkanı Tevfik Aygün, bu destekleri forum hesapları üzerinden duyurarak kamuoyunu bilgilendirdi.

OSMANİYE’DEN BÜYÜK BAŞARI: SADECE 5 KİŞİYLE İSTANBUL'U GERİDE BIRAKTILAR​

Osmaniye sakini - Y U N U S -, yaptığı açıklamada şehre geldiği günden bu yana Osmaniye'nin 72. sıradan 55. sıraya yükseldiğini belirtti. Özellikle Büyükşehir İstanbul’u geride bırakmaları dikkat çekti. Yunus açıklamasında, Osmaniye Valisi ve Belediye Başkanına çağrılarına dönüş yaptıkları ve çalışmalara hız verdikleri için teşekkür etti.

“Daha güçlü Osmaniye için tam gaz çalışmaya devam!”

MALATYA YİNE ZİRVEDE: 14 GÜNDÜR ÜST ÜSTE 1 NUMARA​

Malatya’da yaşayan ADİN Partisi Gençlik Kolları Başkanı D Ü N D A R, İstanbul ile ilgili yaptığımız haberin altına dikkat çeken bir yorum bıraktı:

“BaşkanOnline Medya çok iyi çalışıyor. Ancak Malatya'nın 14 gündür üst üste hem şehir hem de vergi sıralamasında 1. olduğunu da haber yapacağınızdan şüphemiz yok.”

Malatya’nın bu kararlı çıkışı, şehir planlaması ve koordineli çalışmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

ANKARA’DA YEŞİL TAŞ DESTEĞİ BAŞLADI​

Ankara Belediye Başkanı Dean Warner, yaptığı açıklamayla sakinlerine verdikleri önemi bir kez daha gösterdi. Açıklamada 5-6 vatandaşa yeşil taş desteği verildiği ve ilerleyen günlerde daha fazla destek sağlanacağı bildirildi.

“Ankaramız için el ele verip desteğimizi sürdürelim ki hak ettiği seviyeye ulaşsın. Yakında daha detaylı destek programları açıklayacağız.”

BAŞKAN MEDYA’DAN TEBRİK VE DESTEK​

Başkan Medya olarak; vatandaşına dokunan, ortak akıl ve katılımcı yönetimi benimseyen tüm yerel yöneticileri canıgönülden tebrik ediyoruz. Mardin’den Osmaniye’ye, Malatya’dan Ankara’ya kadar farklı illerimizde yürütülen bu örnek çalışmalar, halkın güvenini kazanan, çözüm odaklı belediyecilik anlayışının açık göstergesidir.

Makamlar gelip geçer ama halk için yapılan hizmet daima iz bırakır.

Başkan Medya, bu gibi örnek çalışmaları desteklemeye ve halkla buluşturmaya devam edecektir.

Bize forum hesabımız üzerinden ulaşabilirsiniz.

WhatsApp Görsel 2025-04-15 saat 13.23.05_c3bf62d4.jpg

- Y U N U S -

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Mardin’den Ankara’ya, Osmaniye’den Malatya’ya kadar birçok şehirde Valilik ve Belediye Başkanlıkları vatandaşlara doğrudan dokunan kampanya ve destek programlarıyla öne çıkıyor.

Mardin Valiliği ve Mardin Belediyesi, şehir puanına katkı sağlayan oyuncuları ödüllendirmek amacıyla kapsamlı bir kampanya başlattı. Ay sonunda Mardin şehrinde en fazla şehir puanı katkısı sunan ilk üç kişi maddi ödüllerle onurlandırılacak.
Verilecek ödüller sırasıyla şöyledir:
🥇 100 Milyon
🥈 75 Milyon
🥉 50 Milyon

Bu ödüllere hak kazanmak için bazı şartlar aranıyor. Oyuncuların herhangi bir makam sahibi olmaması, Mardin ilinde ikamet etmesi ve en az 1 milyon şehir puanı katkısı sağlamış olması gerekiyor. Başvurular yalnızca 31.04.2025 tarihinde Mardin Valiliği veya Mardin Belediyesi'ne şahsen yapılacak.

Ayrıca eğitim düzeyine göre de maddi destekler verilecek:
İlkokul mezunlarına 10 milyon,
Ortaokul mezunlarına 15 milyon,
Lise mezunlarına 20 milyon,
Üniversite mezunlarına 25 milyon,
Yüksek lisans mezunlarına 30 milyon,
Doktora mezunlarına ise 35 milyon TL destek sunulacak.

Mardin Valisi Cano1905 ve Belediye Başkanı Tevfik Aygün, bu destekleri forum hesapları üzerinden duyurarak kamuoyunu bilgilendirdi.

OSMANİYE’DEN BÜYÜK BAŞARI: SADECE 5 KİŞİYLE İSTANBUL'U GERİDE BIRAKTILAR​

Osmaniye sakini - Y U N U S -, yaptığı açıklamada şehre geldiği günden bu yana Osmaniye'nin 72. sıradan 55. sıraya yükseldiğini belirtti. Özellikle Büyükşehir İstanbul’u geride bırakmaları dikkat çekti. Yunus açıklamasında, Osmaniye Valisi ve Belediye Başkanına çağrılarına dönüş yaptıkları ve çalışmalara hız verdikleri için teşekkür etti.

MALATYA YİNE ZİRVEDE: 14 GÜNDÜR ÜST ÜSTE 1 NUMARA​

Malatya’da yaşayan ADİN Partisi Gençlik Kolları Başkanı D Ü N D A R, İstanbul ile ilgili yaptığımız haberin altına dikkat çeken bir yorum bıraktı:

Malatya’nın bu kararlı çıkışı, şehir planlaması ve koordineli çalışmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

ANKARA’DA YEŞİL TAŞ DESTEĞİ BAŞLADI​

Ankara Belediye Başkanı Dean Warner, yaptığı açıklamayla sakinlerine verdikleri önemi bir kez daha gösterdi. Açıklamada 5-6 vatandaşa yeşil taş desteği verildiği ve ilerleyen günlerde daha fazla destek sağlanacağı bildirildi.

BAŞKAN MEDYA’DAN TEBRİK VE DESTEK​

Başkan Medya olarak; vatandaşına dokunan, ortak akıl ve katılımcı yönetimi benimseyen tüm yerel yöneticileri canıgönülden tebrik ediyoruz. Mardin’den Osmaniye’ye, Malatya’dan Ankara’ya kadar farklı illerimizde yürütülen bu örnek çalışmalar, halkın güvenini kazanan, çözüm odaklı belediyecilik anlayışının açık göstergesidir.

Makamlar gelip geçer ama halk için yapılan hizmet daima iz bırakır.

Başkan Medya, bu gibi örnek çalışmaları desteklemeye ve halkla buluşturmaya devam edecektir.

Bize forum hesabımız üzerinden ulaşabilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 21805
Halkın huzuru ve refahı için tüm hızla çalışmalara devam edeceğiz. İlimizdeki vali ve belediye başkanımızın her daim yanındayız. Ayrıca isteğimizi kırmadığı ve tarafsız haber yaptığı için @BaşkanOnline Medya ya ayrıca teşekkür ederiz. "Taraflı haber yapıyor, özel hayatımızı ihlal ediyor" diyen parti mensuplarına da buradan görevlerini layıkıyla yerine getirmeleri ve medya kuruluşunu gereksiz yere eleştirmemeleri konusunda çağrıda bulunuyoruz. Emekleriniz için çok teşekkür ederiz @BaşkanOnline Medya 👏🌹😊

Dündar

A D İ N - İnsanı insan yapan edeptir.
Vatandaş
Başkanonline tarihinin kırılması mümkün olmayacak bir rekora imza atmak için tüm malatyalılar olarak çalışıyoruz.
Hemşehrilerimiz;
Eski Meclis Başkanımız @SEMİH KARAOĞLU
Valimiz @T U N A
Eski vekillerimiz @M U R A T ve @A M İ R A L
Eski belediye başkanımız @caglarterziler
Yeni belediye başkanımız @CMERTT
Diğer vatandaşlarımız @ALİ.EREN, @T A L H A , @Mehmet Avcı olarak herkesin katkı sunduğu ve birbirini beklemediği bir kentte bir ütopya yaratmaya çalışıyoruz.

Malatyada bir röportajda Hacı GÜRHAN büyüğümüzün kendi yazdığı ve okuduğu, tüm ülkede ortak benlik vurgusu yapmasıyla heyecan yaratan şiirini hatırlamak ve bilmeyenlere sunmak isterim.

BEN ANADOLUYUM...

Bir yanımdan şafak sökerken bir baştan bir başa
Her gün selam veriyor güneş, kurda-kuşa.
Dört mevsim bir yaşarım, yok cihanda böyle eş,
Akşam sefasından, ufuklardan batıyor güneş.
İşte ben Anadoluyum, yiğidim çatıktır kaşım,
Bir babanın öz oğluyum, yedi kardaşım.
Yedi oğlum var biri Aras’tır, bir ucunda Serhat,
Bir kızım var Dicle’dir, bir oğlum var Fırat,
İki ikizim var Seyhan-Ceyhan kıskançlık verirler ya da,
Her nesneye can verilir, yeşil Çukurova’da.
Bir oğlum var, uzun boyludur rengi Kızıl ya,
Bir kızım vardır, kaşları hilaldir adı Sakarya.
İşte benim ben, ben Anadoluyum.
Ben Türk’üm, Kürd’üm, Zaza’yım, Laz’ım, Çerkez’im, Dadaş’ım!
Dedik ya… Bir babanın öz oğluyum, yedi kardaşım,
Ben Karadeniz’de Laz’ım Hazar Denizi’nde Abhaz’ım,
Bir elimde kemençe, bir elimde sazım.
İşte benim ben, ben Anadoluyum!
Ağrı Dağı’nda güvercinim.
Bitlis’te Ahlat, Van’da Gevaşım!
Ben Bingöl dağların da çobanım, Muş ile kardaşım.
Hakkari’de Ahmed-i Hani Feqiye Teyrana kuşum
Ben Cizre yollarında Mem-u Zin ile yoldaşım
Batman’da petrol, Diyarbakır ovasında pamuk,
Melikahmet dükkanın da kumaşım.
Siirt’te Koçero, Mardin’de Süryani, Antep’te Şahin,
Urfa’da Halil-ul Rahman sofrasında aşım.
Ben Erzincan’da Terzi Baba Elazığ’da Gagoşum.
Ben Munzur’da alevi, Sivas’ta kızılbaş’ım.
Ben Hatay’da Arap’ım,
Habib-i Neccar’a yandaşım,
Ben Malatya, Adıyaman, ben Maraş’ım,
Ben Kayseri, Kırşehir, Kırıkkale, eğilmez başım.
Ben Yozgat, Tokat, Ankara vatan duvarında taşım.
Adana, Antalya, İzmir, Bursa’dan hoşum
Sakarya, İzmit, İstanbul aşkıylan sarhoşum,
Ege’de Efe Trakya’da Roman
Marmara’da Mamoşum,
Ben “Yurtta sulh Cihan’da barışım”
Ben Kuran-ı Kerim’in ışığında çağdaşım
Ben Anadolu erenleri Mevlana, Yunus, Hacı Bektaşım!
Ey sevgili kendine gel… Sen; Bensin…Ben; Sizim.
Çanakkale’de yatan binlerce kefensizim.
Beni benden ayırmak ne mümkün,
Aynı bedenim, aynı kemiğim, aynı tırnağım, aynı dişim.
Ben anayım, ben babayım, ben dayı, yeğenim, ben eşim.
Ya Rabbi! Sana arzuyu niyazım var; “ayırma beni Hak’tan”
Ya Rab! koru beni düşmanlardan, dış mihraklardan.
Otuz beş yıldır … “Ne baharım var ne yazım, mevsimde kışım.”
Ben üzgünüm, ben kırgınım, ben ağlayan gözlerde yaşım.
Ben GÜRHAN’ım, garip OZAN’ım, bu topraklarda vatandaşım.

Dean Warner

ADİN Partisi / 55.Dönem Ankara Belediye Başkanı ⭐️
Vatandaş
Ankara İçin Küçük Adımlar, Büyük Değişimlere Giden Yoldur"

Medyamızın bize yer vermesi bir hayli mutlu etti açıkcası, Bu sadece bir başlangıç. Ankara’da refahı artıracak; ulaşımda, eğitimde, sağlıkta ve teknolojide kalıcı çözümler üretmeye kararlıyım.

Bu yolda beni yalnız bırakmayan Sevgili Partime, Başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum.

Basında yer alan haberler aracılığıyla halkımıza ulaşmak ve attığımız adımların karşılık bulduğunu görmek bizler için büyük bir motivasyon kaynağı.

Yeşil taş desteği, Ankara’da sosyal dayanışmayı güçlendirmek ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu göstermek adına attığımız ilk adımlardan biri. Şu an sadece 5-6 vatandaşımıza ulaşmış olabiliriz, ancak bu sayıyı hızla artırmak ve desteğimizi daha geniş kesimlere ulaştırmak için elimden gelen var gücüm ile çalışıyorum.

Ankara’yı örnek bir şehir haline getirmek en büyük hedefim.

Medyanın ve halkımızın desteğiyle, şeffaf ve katılımcı bir belediyecilik anlayışıyla Ankara’yı hep birlikte daha refah bir kent haline getireceğim.

Bu yolda atacağım her adımda, Ankara halkının sesi benim en büyük rehberim olacak.

@BaşkanOnline Medya

Ekli dosyalar

• 11ba0d20-4c99-4f56-a94b-c9f5946f8652.png
    11ba0d20-4c99-4f56-a94b-c9f5946f8652.png
    4.3 MB · Görüntüleme: 2

caglarterziler

Yükselen Gençlik ∞
Vatandaş
Başkanonline tarihinin kırılması mümkün olmayacak bir rekora imza atmak için tüm malatyalılar olarak çalışıyoruz.
Hemşehrilerimiz;
Valimiz @T U N A
Diğer vatandaşlarımız @ALİ.EREN, @T A L H A , @Mehmet Avcı olarak herkesin katkı sunduğu ve birbirini beklemediği bir kentte bir ütopya yaratmaya çalışıyoruz.

Malatyada bir röportajda Hacı GÜRHAN büyüğümüzün kendi yazdığı ve okuduğu, tüm ülkede ortak benlik vurgusu yapmasıyla heyecan yaratan şiirini hatırlamak ve bilmeyenlere sunmak isterim.

BEN ANADOLUYUM...

Ben Hatay’da Arap’ım,
Marmara’da Mamoşum,

Eski Malatya Belediye Başkanı olarak söylüyorum

Değerli Hemşehrilerim,

Sizlerin güveni, emeği ve desteğiyle birlikte çıktığımız bu yolda, bugün şehrimizi Türkiye’nin örnek gösterilen illerinden biri haline getirmiş olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.
Altyapıdan ulaşıma, sosyal hizmetlerden kültür ve sanata kadar her alanda sergilediğimiz kararlı duruş ve planlı çalışmalar sayesinde, sadece hedeflerimize ulaşmakla kalmadık; birçok alanda ilk sıraya yerleştik.
Bu başarı, sadece bir belediye başkanının ya da bir ekibin değil, Malatya'da yaşıyan vatandaşlarımızın, Vali'mizin ve de Milletveki'linin başarısıdır.Kısacası Malatya için uğraşan 11 vatandaşımızın başarısıdır. Her bir vatandaşımızın katkısı, alın teri ve sabrı bu başarının temelidir. İşte bu yüzden, öncelikle siz değerli halkımıza en içten teşekkürlerimi sunuyorum.
Göreve geldiğimiz günden bu yana söylediğimiz gibi: Biz bu şehre inanıyoruz. Ve görüyoruz ki, bu şehir de kendine inanmaya başladı. Diğer iller bizden ilham alırken, biz daha ileriye bakıyoruz. Çünkü biz, sadece bugünü değil, yarını da inşa ediyoruz.

Gururluyuz. Çünkü bu şehir birinciliği hak ediyor.
Mütevazıyız. Çünkü bu başarıyı sizlerle birlikte kazandık.
Kararlıyız. Çünkü yolumuz uzun, hedefimiz büyük.

Hep birlikte daha nice başarılara!

Çağlar TERZİLER

Dündar

A D İ N - İnsanı insan yapan edeptir.
Vatandaş

Değerli Hemşehrilerim,

Sizlerin güveni, emeği ve desteğiyle birlikte çıktığımız bu yolda, bugün şehrimizi Türkiye’nin örnek gösterilen illerinden biri haline getirmiş olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.
Altyapıdan ulaşıma, sosyal hizmetlerden kültür ve sanata kadar her alanda sergilediğimiz kararlı duruş ve planlı çalışmalar sayesinde, sadece hedeflerimize ulaşmakla kalmadık; birçok alanda ilk sıraya yerleştik.
Bu başarı, sadece bir belediye başkanının ya da bir ekibin değil, Malatya'da yaşıyan vatandaşlarımızın, Vali'mizin ve de Milletveki'linin başarısıdır.Kısacası Malatya için uğraşan 11 vatandaşımızın başarısıdır. Her bir vatandaşımızın katkısı, alın teri ve sabrı bu başarının temelidir. İşte bu yüzden, öncelikle siz değerli halkımıza en içten teşekkürlerimi sunuyorum.
Göreve geldiğimiz günden bu yana söylediğimiz gibi: Biz bu şehre inanıyoruz. Ve görüyoruz ki, bu şehir de kendine inanmaya başladı. Diğer iller bizden ilham alırken, biz daha ileriye bakıyoruz. Çünkü biz, sadece bugünü değil, yarını da inşa ediyoruz.

Çağlar TERZİLER

Değerli Hemşehrilerim,

Çağlar TERZİLER
Sayın başkanım emeklerinizi görüyor ve sizi takdir ediyor teşekürle yad ediyoruz.
Siz milletvekili olarak meclise gireceksiniz. Sizin Malatya vekili olarak Malatya'da kalmanızı ve şehrimizi temsil etmenizi can-ı gönülden isteriz. Sizin kurduğunuz bu temeller üzerine inşa edilen bu harika kentin temellerine sahip çıkmak her Malatyalınin boynunun borcudur.

Saygılar....

SEMİH KARAOĞLU

54. DÖNEM MECLİS BAŞKANI
Vatandaş
Hemşehrilerimiz;
Valimiz @T U N A

BEN ANADOLUYUM...

Ben Hatay’da Arap’ım,
Marmara’da Mamoşum,

Memleketimin bütün karışında görev almaktan onur duyarım. Dönemin başında fazla yardım edemedim ama MALATYA mızın 1. sırada olması beni mutlu etti .