Yönetim itraz (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sercan Kankılıç

17, 18. DÖNEM ADALET BAKANI
Vatandaş
Barbie oyunlarına döndü bu ne iki kelam ettik mi hemen ban siyaset oyunu oynuyoruz tabi karşı tarafı sinirlendireceğiz tabi üstlerine gideceğiz bu ban işini artık oyun yönetimi abartmaya başladı eğer oyun oynamamızı istemiyorlarsa direk söyleyin bilelim yok devam etmemizi istiyorlarsa ağır bir hakaret olmadan ban atılmasını doğru bilmiyorum biliyorum ki bu konu açıldığı gibi tüm akbabalar buraya damlayacak ama bilinki umrumda dahi değilsiniz

G

Gonca

Ziyaretçi
Haklısınız iyice Barbie oyununa döndü önüne gelen herkes birbirine hakaret ediyor küfürler savuruyor. Bir başkası diğerinin adamlığını sorguluyor biri geliyor ötekinin karakterine laf söylüyor o gidiyor diğerine direkt küfür ediyor. Ama biz banlayınca abartmış oluyoruz öyle mi ?

İzin vermiyoruz gelip burda kimse kimseye saygısız konuşamaz bu kadar net sen veya bir başkası forum kurallarına uymadığı sürece ceza alacaksınız. Tabiki kışkırtma olacaktır ama dozunda kimseye hakaret küfür etmeden şu konuyu açarken bile insanları bir hayvana benzeterek konu açıyorsunuz :) tekrardan sizi banlayarak ne kadar doğru birşey yaptığımızı anladık teşekkür ederiz.

Burdan herkese tekrar hatırlatma yapalım
Kurallara uymayan herkes cezalandırılıcaktır. Bu yeni olan bir kural değildir her zaman oldu her zaman da olacak 🙂

İyi Oyunlar Dileriz

S

Sera

Ziyaretçi
Barbie oyunlarına döndü bu ne iki kelam ettik mi hemen ban siyaset oyunu oynuyoruz tabi karşı tarafı sinirlendireceğiz tabi üstlerine gideceğiz bu ban işini artık oyun yönetimi abartmaya başladı eğer oyun oynamamızı istemiyorlarsa direk söyleyin bilelim yok devam etmemizi istiyorlarsa ağır bir hakaret olmadan ban atılmasını doğru bilmiyorum biliyorum ki bu konu açıldığı gibi tüm akbabalar buraya damlayacak ama bilinki umrumda dahi değilsiniz
sen-ne-anlatiyon-be-abla-1080-1080.jpg

J

Juvanes*

Ziyaretçi

Merhabalar herkese;

Sizler iki kelam etmeyi, tartışmanın üstüne gidip karşınızda ki kişileri sinirlendirmeyi; kahve ağzıyla konuşup, hakaret etmek ve aşağılamak ile karıştırıyorsunuz. Aramızda kadın oyuncularımız ve yaşı genç kardeşlerimiz olduğunu da unutuyorsunuz. Sizin sözde delikanlılık taslamak için yaptığınız bu içeriklerden; kadın oyuncularımızı ve yaşı genç kardeşlerimizi korumamız en doğal görevimiz.

Burası insanlara hakaretler edip, küfürler saydırabileceğiniz bir platform değil. Kurallarımız açık, net ve herkese aynı şekilde uygulanmaktadır.

Seviyeyi düşürmemek adına diğer mesajlarınıza alıntı yapmadım, Barbie'ye laf çarpmışsınız ama; Barbie sizin kadar trip yapmıyordur.

Keyifli forumlar dileriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...