Yükselen Gençlik Partisi Duyuru (1 Kişi İçeride)

YG İletişim Başkanlığı

Yükselen Gençlik Partisi İletişim Başkanlığı
Vatandaş
Değerli dava arkadaşlarım, kıymetli yol arkadaşlarımız,

Bağımsız ve güçlü bir şekilde yürüdüğümüz bu yolda, Yükselen Gençlik Partisi olarak yalnızca kendimize güveniyor, kardeşlerimizin desteğiyle ilerliyoruz. Bugüne kadar milletimizin ve partimizin çıkarlarını her şeyin üstünde tuttuk ve bugün de aynı kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz fakat hiçbir çıkar ve menfaat gözetmeksizin bugün burada toplanmış bulunmaktayız.

Bu doğrultuda, ADİN Partisi’ne olan güvenimiz tamdır. Herhangi bir ittifaka dahil olmadan, parti olarak aldığımız karar doğrultusunda tüm oylarımızı ADİN Partisi’nin adayına yönlendirme kararı almış bulunmaktayız.

Ve bir kez daha gördük ki, Yükselen Gençlik Partisi verdiği oylarla seçime yön veren parti olmuştur. Bizim irademiz olmadan hesap yapanların nasıl da yanıldığını, sandıkta aldıkları sonuçlarla hep birlikte izledik. Bizi satıp arka planda anlaşmalar yapanların, bugün nasıl dağıldığını ibretle gördük. Büyük hesaplar yapıp küçük düşenler, kendi ayaklarına dolaşmış ve sandıkta kaybolmuşlardır.

Bizler, Yükselen Gençlik olarak ilkelerimizden ödün vermeden, tüm kardeşlerimize hizmet etmeye devam edeceğiz ve onların da hizmet etmelerine destek olacağız. Doğruluktan şaşmadan, oyunlara gelmeden, her zaman seçimlerin kaderini belirleyen parti olarak yolumuza devam ediyoruz.

Saygılarımla,
Oğuzhan Ülker
Yükselen Gençlik Genel Başkanı

MODUMUZU VE BİLDİRİMLERİMİ AÇALIM 😎

Son düzenleme:

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Yasaklı Üye
Vatandaş

Bağımsız ve güçlü bir şekilde yürüdüğümüz bu yolda, Yükselen Gençlik Partisi olarak yalnızca kendimize güveniyor, kardeşlerimizin desteğiyle ilerliyoruz. Bugüne kadar milletimizin ve partimizin çıkarlarını her şeyin üstünde tuttuk ve bugün de aynı kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz fakat hiçbir çıkar ve menfaat gözetmeksizin bugün burada toplanmış bulunmaktayız.

Bu doğrultuda, ADİN Partisi’ne olan güvenimiz tamdır. Herhangi bir ittifaka dahil olmadan, parti olarak aldığımız karar doğrultusunda tüm oylarımızı ADİN Partisi’nin adayına yönlendirme kararı almış bulunmaktayız.

Ve bir kez daha gördük ki, Yükselen Gençlik Partisi verdiği oylarla seçime yön veren parti olmuştur. Bizim irademiz olmadan hesap yapanların nasıl da yanıldığını, sandıkta aldıkları sonuçlarla hep birlikte izledik. Bizi satıp arka planda anlaşmalar yapanların, bugün nasıl dağıldığını ibretle gördük. Büyük hesaplar yapıp küçük düşenler, kendi ayaklarına dolaşmış ve sandıkta kaybolmuşlardır.

Bizler, Yükselen Gençlik olarak ilkelerimizden ödün vermeden, tüm kardeşlerimize hizmet etmeye devam edeceğiz ve onların da hizmet etmelerine destek olacağız. Doğruluktan şaşmadan, oyunlara gelmeden, her zaman seçimlerin kaderini belirleyen parti olarak yolumuza devam ediyoruz.

Saygılarımla,
Oğuzhan Ülker
Yükselen Gençlik Genel Başkanı

Dostlar A D İ N Partisi olarak bu kıymetli ve bizim için anlamlı olan desteğiniz için oy kullanan her bir üyenize @Sevim AYDIN ve Oğuzhan Ülker başkanlarımıza teşekkür ederiz. 🙏

ErenA

🫳 🐺
Yasaklı Üye
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
Bakanlık seçimlerinde ittifaklara dışarıdan müdahale olmamasını savunanlar bugün farklı noktada duruyorsa bu strateji değildir. Bir önceki Oyun başkanlığı seçimlerinde adaylar belirlenirken sıralamalar üzerinde oyunlar oynanırken bağımsız adaylıklar kabul edilmezken bugün bağımsız olduğu iddia edilen ancak bir parti tarafından yönlendirildiği ortada olan oyuncular eliyle sonuçlar belirleniyorsa bu da strateji değildir. Dün hangi noktadaysam bugünde aynı noktadayım ittifaklar sadece kendi adaylarına oy vermelidir bunun aksini savunmak ittifak kuralları dahilinde olan minimum 3 partili ittifak ve yönetim kontrolü kurallarının çiğnenmesi anlamına geliyor. Bunlar strateji değil ittifak sisteminin doğru işlemediğinin kanıtlarıdır. Adin partisine ve adayına hayırlı olsun hak edilen bir galibiyet oldu bende kendilerini destekliyor başarılar diliyorum 🙏🌹

YG İletişim Başkanlığı

Vatandaş
Bakanlık seçimlerinde ittifaklara dışarıdan müdahale olmamasını savunanlar bugün farklı noktada duruyorsa bu strateji değildir. Bir önceki Oyun başkanlığı seçimlerinde adaylar belirlenirken sıralamalar üzerinde oyunlar oynanırken bağımsız adaylıklar kabul edilmezken bugün bağımsız olduğu iddia edilen ancak bir parti tarafından yönlendirildiği ortada olan oyuncular eliyle sonuçlar belirleniyorsa bu da strateji değildir. Dün hangi noktadaysam bugünde aynı noktadayım ittifaklar sadece kendi adaylarına oy vermelidir bunun aksini savunmak ittifak kuralları dahilinde olan minimum 3 partili ittifak ve yönetim kontrolü kurallarının çiğnenmesi anlamına geliyor. Bunlar strateji değil ittifak sisteminin doğru işlemediğinin kanıtlarıdır. Adin partisine ve adayına hayırlı olsun hak edilen bir galibiyet oldu bende kendilerini destekliyor başarılar diliyorum 🙏🌹
Hiçbir ittifakta olmadığımız halde kendi kendimize oy atmamızı bekliyorsun ki bizim kime oy atacağımızı kimseyi ilgilendirmez oyun yönetiminin cevabını geçen gün okumadın sanırsam.

ErenA

🫳 🐺
Yasaklı Üye
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
Hiçbir ittifakta olmadığımız halde kendi kendimize oy atmamızı bekliyorsun ki bizim kime oy atacağımızı kimseyi ilgilendirmez oyun yönetiminin cevabını geçen gün okumadın sanırsam.
Kime oy attığınız beni ilgilendirmiyor tabi ki de ben eleştirimi yönetime ve sisteme yaptım. Kararınızı sorgulamıyorum sizlerede başarılar.

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı

O zaman secimler iptal, seçimin bittiği gün oy miktarı fazla olan ittifak kazanmıştır 🤣

Bu işin en doğru ve sorunsuz yolu , tüm parti ve ittifaklarin istediği adaya oy kullanabilmesini serbest bırakmaktir.

Örneğin, milli ittifak partisi içerisinde parti ile ters düşmüş adamlar var ve seçim yasağı olduğu için partiden çıkamıyor, oy atmak ta istemiyor. Bu adamlar 6 gün boyunca oyunda hedefsiz , katsayı kasmadan öyle bot gibi bekleyecekler.

YG İletişim Başkanlığı

Vatandaş
Ayrıca eklemek isteriz ki sadece bu seçimde adin aday gösterdiği için destekliyoruz onların ittifakını değil bozkurt aday çıkarsaydı bozkurtu desteklerdik kimsenin söylemi ile ilermemiyoruz adaylara bakarak karar alıyoruz.
Parti adına yazılmıştır.

Emre Reus

55.Dönem Sinop Valiliği 👑 21 Kere Sinop Valiliği⭐
Yasaklı Üye
Vatandaş
Ayrıca eklemek isteriz ki sadece bu seçimde adin aday gösterdiği için destekliyoruz onların ittifakını değil bozkurt aday çıkarsaydı bozkurtu desteklerdik kimsenin söylemi ile ilermemiyoruz adaylara bakarak karar alıyoruz.
Diğer ay ben aday olacağım bakalım oy veriyor musunuz 😁🤭 Ben Bozkurt Harekat partisindenim

aslan91

Tecrübeli Üye
Vatandaş

Bugün burada, milletimizin geleceği ve partimizin onurlu duruşu için bir araya geldik. Yükselen Gençlik Partisi olarak bugüne kadar halkımızın menfaatlerini her şeyin üzerinde tuttuk ve bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz.

ADİN Partisi’ne verdiğimiz destek, siyasi çıkar hesaplarından uzak, milletimizin refahı ve istikbali için alınmış bir karardır. Biz, kendi çıkarlarını düşünenlerin değil, halkın sesine kulak verenlerin yanındayız.

Sandıkta verdiğimiz oylarla, sürecin belirleyici gücü olduğumuzu bir kez daha gösterdik. Bizi yok sayanlar, kendi hesaplarına göre plan yapanlar, bugün nasıl bir yanılgıya düştüklerini açıkça görmüştür. Yükselen Gençlik Partisi, iradesini satmadan, pazarlıkların bir parçası olmadan, her zaman halkının yanında olmuştur ve olmaya da devam edecektir.

Bizler, ilkelerimizden asla taviz vermeden, kardeşlik ruhu ve inancımızla yolumuza devam edeceğiz. Çünkü biliyoruz ki bu ülkenin yarınlarını inşa edecek olanlar, çıkar oyunlarına aldanmayan, doğruluktan şaşmayan, her zaman halkın yanında duran bizleriz.

Güçlü, bağımsız ve kararlı bir şekilde yolumuza devam ediyoruz!

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Ayrıca ek olarak şunu söylemek istiyorum aday bazlı bir tercihti. Biz bu yola sadece milli harekat partisi ile çıkmadık Asil Türk ten değerli dostlarımız da vardı. Açıkçası Asil Türke bir başkanlık sözümüz var halen arkasındayız ileride ne olur bilmiyorum oyundan çıkma ihtimalimiz de var eğer hançer ittifakı adayı Asil Türk kökenli bir aday olsaydı sözünüzü yerine getirip o adaya oyumuzu verecektik fakat mevcut koşullarda tercihimizi bu yönde kullandık.

C E M

UYANIŞ | A D İ N
Vatandaş
Hak ettiğinizi düşündüğümüz bir seçimi hak ettiğiniz şekilde fark ile kazanmanız için yanınızdayız. Yolunuz baktınız açık olsun.
@Adin başkanım şimdiden tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim. 🙏🏻🌹
Başta Yükselen Gençlik yönetimine ve her bir üyesine bizlere olan desteklerinizden dolayı teşekkür ederiz 🌹