Bu anlamlı desteğinizden ötürü Yükselen Gençlik ailesine gönülden teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum.
seviyorum ve bilgili adam.Bakanlık seçimlerinde ittifaklara dışarıdan müdahale olmamasını savunanlar bugün farklı noktada duruyorsa bu strateji değildir. Bir önceki Oyun başkanlığı seçimlerinde adaylar belirlenirken sıralamalar üzerinde oyunlar oynanırken bağımsız adaylıklar kabul edilmezken bugün bağımsız olduğu iddia edilen ancak bir parti tarafından yönlendirildiği ortada olan oyuncular eliyle sonuçlar belirleniyorsa bu da strateji değildir. Dün hangi noktadaysam bugünde aynı noktadayım ittifaklar sadece kendi adaylarına oy vermelidir bunun aksini savunmak ittifak kuralları dahilinde olan minimum 3 partili ittifak ve yönetim kontrolü kurallarının çiğnenmesi anlamına geliyor. Bunlar strateji değil ittifak sisteminin doğru işlemediğinin kanıtlarıdır. Adin partisine ve adayına hayırlı olsun hak edilen bir galibiyet oldu bende kendilerini destekliyor başarılar diliyorum![]()
Üzülerek söylüyorum ki. YİNE HAKLISIN!Bakanlık seçimlerinde ittifaklara dışarıdan müdahale olmamasını savunanlar bugün farklı noktada duruyorsa bu strateji değildir. Bir önceki Oyun başkanlığı seçimlerinde adaylar belirlenirken sıralamalar üzerinde oyunlar oynanırken bağımsız adaylıklar kabul edilmezken bugün bağımsız olduğu iddia edilen ancak bir parti tarafından yönlendirildiği ortada olan oyuncular eliyle sonuçlar belirleniyorsa bu da strateji değildir. Dün hangi noktadaysam bugünde aynı noktadayım ittifaklar sadece kendi adaylarına oy vermelidir bunun aksini savunmak ittifak kuralları dahilinde olan minimum 3 partili ittifak ve yönetim kontrolü kurallarının çiğnenmesi anlamına geliyor. Bunlar strateji değil ittifak sisteminin doğru işlemediğinin kanıtlarıdır. Adin partisine ve adayına hayırlı olsun hak edilen bir galibiyet oldu bende kendilerini destekliyor başarılar diliyorum![]()