C
Cihan ERASLAN
Ziyaretçi
Kanka buga girdin sanırım, her kelimende proletarya geçiyorProletarya için Onaylıyorum.
Kanka buga girdin sanırım, her kelimende proletarya geçiyorProletarya için Onaylıyorum.
@Arda Ulaş ATEŞ başkanım siz proleter değilsiniz hepinizde vip varKanka buga girdin sanırım, her kelimende proletarya geçiyor
Bug’a girmedim canım ciğerim ciooomKanka buga girdin sanırım, her kelimende proletarya geçiyor
Yok bugün bi 10 tane felan saymışımdır, dedim acaba bi problem mi olduBug’a girmedim canım ciğerim ciooom
Bizim ruhumuzda var Proletarya.
Sistem hata veriyor aradaYok bugün bi 10 tane felan saymışımdır, dedim acaba bi problem mi oldu
vip3lerle takılan adamın gözüne viplerimiz batmış@Arda Ulaş ATEŞ başkanım siz proleter değilsiniz hepinizde vip var
Gözüme niye batsın yahu siz vip 4 bile hakediyorsunuz. Alt sınıf değilsiniz demek istedim ben de değilimvip3lerle takılan adamın gözüne viplerimiz batmış
Partideki Çoğu Vipi Emekçi dostlarıma ben hediye ediyorum Büyük mesut başkanım. Sonuçta Emekleri karşılıksız kalmaz .@Arda Ulaş ATEŞ başkanım siz proleter değilsiniz hepinizde vip var
Vipi olan olmayan tartışmasına girmeyelim lütfen.@Arda Ulaş ATEŞ başkanım siz proleter değilsiniz hepinizde vip var