Öğretmenler Günü Kutlu Olsun 🌹 (1 Kişi İçeride)

Ahmett EROL

Tecrübeli Üye
45. Dönem Oyun Başkanı
Değerli Başkan Online Ailesi ;

İşçi ve Emekçi Partisi olarak Başta Başöğretmeniz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün , saygı değer Öğretmenlerimizin ve genç Öğretmen adaylarımızın Öğretmenler Günü kutlu olsun 🌹
İşçi ve Emekçi Partisi olarak bütün öğretmenlerimizin yanındayız ekip arkadaşlarımızla sağaya çıktık bütün okullara gidiyoruz.

#SenBenYokBizVar
#YeniNesillerSizlereEmanet
#İVEP

OIG (4).jpeg

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
24 kasım öğretmenler günü kutlu olsun Başta Baş Öğretmenimiz Baş Komutanımız Mustafa Kemal Atatürk ve onun çok değer verdiği Öğretmenlerimizin Öğretmenler günü kutlu olsun.

V

V for Vendetta

Ziyaretçi
Öncelikle Baş Öğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk Olmak Üzere;
Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştirme ve ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkarma gayesi , ile fedakarca hizmet eden tüm öğretmenlerimizin
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun.
🌹🖖

aslan91

Edirne Şehir Başkanı
Vatandaş
Değerli öğretmenlerim,

Öğretmenler gününüz kutlu olsun! Sizin gibi öğretmenler sayesinde bilgiyle donanmış, aydınlık yarınlara adım atan gençler yetişiyor. Sabrınız, özveriniz ve öğrencilerinize kattığınız değer için sizi gönülden tebrik ediyorum. İyi ki varsınız, nice başarılı yıllara!

Saygılarımla,

aslan91

Edirne Şehir Başkanı
Vatandaş
Değerli öğretmenlerim,

Öğretmenler gününüz kutlu olsun! Sizin gibi öğretmenler sayesinde bilgiyle donanmış, aydınlık yarınlara adım atan gençler yetişiyor. Sabrınız, özveriniz ve öğrencilerinize kattığınız değer için sizi gönülden tebrik ediyorum. İyi ki varsınız, nice başarılı yıllara!

Saygılarımla,

Sevgili öğretmenlerim

Öğretmenler gününüz kutlu olsun! Sizler, bilgiyle donattığınız öğrencilerinizle aydınlık yarınlarımızın mimarlarısınız. Sabrınız, özveriniz ve bilgelik dolu rehberliğiniz için teşekkür ederim. Sizler sayesinde öğrenmeyi bir zevk haline getirdik. Nice sağlıklı, mutlu yıllara!

Saygılarımla,

Ahmetkn90

Özgürlük ve İrade Partisi
Vatandaş
Öncelikle baş öğretmenimiz Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, vatanına ve milletine bağlı yeni nesiller yetiştiren bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler günü kutlu olsun.