A
Arda Termi
Ziyaretçi
Partiler birliği başkanı ArdaTermi paylasimimimda yaşanan kavga için uzun diliyorum aldırış etmeyiniz
Ekli dosyayı görüntüle 12182
Huysuz olmazmı uzun uyumuş
kız kimse kavga etmiyor ki nerden çıkardın bunuBaskanlarim partiler birliği başkanlığı konusu maaf oldu yorumlarinizi kavgasiz bir şekilde buraya yazabilirsiniz
şey bizim azeri kardeşler daha iyi tercümanlık yaparlar ama sen bilirsin başkanımArda başkanım partiler birliğinde tercüman hizmetiniz varmı ? Bizde bi kaç tane azeri kardeşlerimiz varda lazım olur belki
Teşekkürler baskanimBaskanim gorevinizde basarilar dilerim ben arkanizdayim bu zorlu secimden anlinizin akiyla ciktiginiz icin ayrica tebrik ederim![]()
Kız hadi edelim çocuğun gönlü olsunnn.kız kimse kavga etmiyor ki nerden çıkardın bunu
ÜZMEYİN ÇOCUĞU AAAAA
Ahmet başkanım ama bu partiler birliği başkanı olmanın ilk kriteri. Eüer yeterimce Türkçe biliyorsanız başkan olamazsınız.Arda başkanım partiler birliğinde tercüman hizmetiniz varmı ? Bizde bi kaç tane azeri kardeşlerimiz varda lazım olur belki
Bir dahaki aday ben. Yeterimce Türkçmi kaybediyor oldum.Kız hadi edelim çocuğun gönlü olsunnn.
Ahmet başkanım ama bu partiler birliği başkanı olmanın ilk kriteri. Eüer yeterimce Türkçe biliyorsanız başkan olamazsınız.
Oylar sana aktimur baskanım hshsjsnsBir dahaki aday ben. Yeterimce Türkçmi kaybediyor oldum.
Eyy büyük mesutt eski mesut nerde urfadamı kaldıııUlen adamı bi salmadınız bırakın eğleniyor insanlarhiç saygı kalmamış yaw
Gençleri üzmeyin gençleri incitmeyinEyy büyük mesutt eski mesut nerde urfadamı kaldııı![]()
Hava kuvvetlerinden istifa etme şartı var hadi bakalım@ArdaTermi başkanım ben aday oluyorum. Seçim tekrarlansın. Kimsenin aklında şüphe kalmasın.
Eğer kendinize güveniyorsanız ben seçim istiyorum.
Kriterleri yazarsanız sevinirim.