Başkanım öyle ölmezler füze atsaydınızNeyi tartışıyorsunuz arkadaşlar ? Fenerbahçe her türlü branşta kazandıklarıyla kocaman bir spor klubüdür, küçük beşiktaş ise sadece jimnastik kulübüdür.

Başkanım öyle ölmezler füze atsaydınızNeyi tartışıyorsunuz arkadaşlar ? Fenerbahçe her türlü branşta kazandıklarıyla kocaman bir spor klubüdür, küçük beşiktaş ise sadece jimnastik kulübüdür.
1959 Öncesi bir yıldız daha fazla takabilsin diye 2 sampiyonluğu sayılan jimnastik kulübü yorumunuzu merak ettimPardon size bir yıldız da ben ekledim başkanım 6 yıldızınız oldu tebrikler
Her sene bir yıldız ekliyorsunuz kendinize![]()
Jimnastik kulübü taraftarı olduğu aklına gelen Kaan Yüksel cevap veremeyince olur gibi
Mermi atsak bile büyük gelirBaşkanım öyle ölmezler füze atsaydınız![]()
Tamamdır Ahmet başkanım içinde Fenerbahçe’ye 1 yıldız daha ekledim 11 oldu hayırlı olsun1959 Öncesi bir yıldız daha fazla takabilsin diye 2 sampiyonluğu sayılan jimnastik kulübü yorumunuzu merak ettim
Pardon size bir yıldız da ben ekledim başkanım 6 yıldızınız oldu tebrikler
Her sene bir yıldız ekliyorsunuz kendinize![]()
Tamam bi 50 daha kendine de al abiJimnastik kulübü taraftarı olduğu aklına gelen Kaan Yüksel cevap veremeyince olur gibi![]()
Saygılar başkanımMermi atsak bile büyük gelir![]()
Mesut abi yine ban mı yediMemiktaşımın çok üstüne gitmeyinnnn 3-4 yorumluk veri var başarı geçmişlerinde konu uzayınca kaybolmaya başlayacaklardırr efendice dağılalım
Ben kullanmıyorum ama sana da aldım küçük kulüp olduğunuz aklına geldikçe bol bol yakarsın ne de olsaTamam bi 50 daha kendine de al abi![]()
Küçük yeğenimle Fifa oynarken küçük takım al diyor. Beşiktaşı seçince o çok küçük oldu biraz daha büyük takım seç diyorBu arada @Kaan Yüksel neden yıldıza döndü konu ben sorduğum sorunun cevabını senden hala alamadım.
9 senedir şampiyon olamıyoruz.
1959 öncesi sayılmıyor. 19 şampiyonluğumuz var.
1958 1957 yılları şampiyonluklarınızı da ekliyoruz. Hala geçemiyorsunuz.
Bu sizdeki büyüklük şaka mııı?![]()
Yok bizzat kendimim daha güzel cevaplarımı duymak istersen yazacağın yeri biliyorsun @ahmecet başkanım@Kaan Yüksel başkanın forumu yeğeni falan ele geçirdi galiba küçük bir çocuk nidasiyla cevaplar geliyor![]()
Ali dur beşiktaş bitsin sıranı bekle.Rıdvan Dilmen: "Galatasaray'ı ben Manchester United maçında net favori olarak görüyorum."
Konuyu dağıtalım tek büyük var o da şanlı Galatasaray![]()
Şampiyonluklarla yıldız alınıyor normalde ligimizde fakat sizler kendiniz ekliyorsunuz bende size ekledim başkanımBu arada @Kaan Yüksel neden yıldıza döndü konu ben sorduğum sorunun cevabını senden hala alamadım.
9 senedir şampiyon olamıyoruz.
1959 öncesi sayılmıyor. 19 şampiyonluğumuz var.
1958 1957 yılları şampiyonluklarınızı da ekliyoruz. Hala geçemiyorsunuz.
Bu sizdeki büyüklük şaka mııı?![]()