V
V for Vendetta
Ziyaretçi
Ali dur beşiktaş bitsin sıranı bekle.![]()

Ali dur beşiktaş bitsin sıranı bekle.![]()
HaklıKüçük yeğenimle Fifa oynarken küçük takım al diyor. Beşiktaşı seçince o çok küçük oldu biraz daha büyük takım seç diyor![]()
Ama büyük başarı seninde bunca sene başlamamış olman abiBen kullanmıyorum ama sana da aldım küçük kulüp olduğunuz aklına geldikçe bol bol yakarsın ne de olsa![]()
Füze geldi Kaan başkanımdanŞampiyonluklarla yıldız alınıyor normalde ligimizde fakat sizler kendiniz ekliyorsunuz bende size ekledim başkanım![]()
Çekiyoruz tineri…
Kardeşim dediğim gibi spor kulubüyüz biz. Basketbolda, voleybolda da Avrupan şampiyonlukları kazandığımız için onları da yıldız sayıyoruz. Sizin gibi ciritle atlama yarışmalarını saymıyoruz sadeceAma büyük başarı seninde bunca sene başlamamış olman abi
Gerçi Süt kupasını sayıyor muyuz onla da bir yıldız ekleniyor mu geçen sezon aldınız onu![]()
Başkanım. Yine yıldıza dönüyoruz.Şampiyonluklarla yıldız alınıyor normalde ligimizde fakat sizler kendiniz ekliyorsunuz bende size ekledim başkanım![]()
Önce gidin trabzonun kupasını verin Bursa da size kupanızı vericekBaşkanım. Yine yıldıza dönüyoruz.
Aslında demeniz gereken basit.
Beşiktaş olarak o kadar büyük bir takımız ki,
"9 senedir duraklama dönemine girmiş, kumpaslarla önü kapatılmış, dünyanın en değerli takımı ünvanını elde ettiği sene başkanı içeri alınmış, otobüsü kurşunlanmış ve bütün bu zorluklarla uğraşırken 9 sene şampiyon olamamış bir takımı hala şampiyonluk sayısında yakalayamadık" deseniz yeterli![]()
Tamam süt kupasını da sayıyor muyuz onu söyle abiKardeşim dediğim gibi spor kulubüyüz biz. Basketbolda, voleybolda da Avrupan şampiyonlukları kazandığımız için onları da yıldız sayıyoruz. Sizin gibi ciritle atlama yarışmalarını saymıyoruz sadece![]()
En azından Süt Kupamız var sizde o da yokTamam süt kupasını da sayıyor muyuz onu söyle abi![]()
Tolga abi çok özür diliyorum senden sizde Fenerbahçe olarak futbolda başarı elde etmediğiniz zaman buna sığınıyorsunuz hep spor futboldan ibaret değil tamam biliyoruz Fenerbahçe iyi yüzüyorKardeşim dediğim gibi spor kulubüyüz biz. Basketbolda, voleybolda da Avrupan şampiyonlukları kazandığımız için onları sa yıldız sayıyoruz. Sizin gibi ciritle atlama yarışmalarını saymıyoruz sadece![]()
Önce gidin trabzonun kupasını verin Bursa da size kupanızı vericek![]()
@Tolga ÇıtırFüze geldi Kaan başkanımdan![]()
Yok muEn azından Süt Kupamız var sizde o da yok![]()
Umut yöneticim bizimki tartışma değil burdan ban çıkmaz saygı çerçevesinde konuşuyoruz
Helal olsun size futbolda ne zaman başarı sağlayacaksınız abi yüzmede cirit atmada yıldız bir takımsınız tebrikler@Tolga Çıtır
Anlatmak istediğim buydu başkanım. Türkiye de futbolun özeti.
Galatasaylılar Fenerbahçe ye karşı olan herşeye arka çıkarken, FENERBAHÇE ile baş edemeyen herkes yanına diğer takımları ekliyor.
Bizde "Deniz Üstü Köpürür" edasıyla ayakta duruyoruz![]()
Kardeşim biz sığınmıyoruz sadece olanı söyledim. Ancak futbolda başarı kazanamıyoruz belki ama, yine bütün takımların ve başta Galatasaray taraftarının en çok konuştuğu takım yine FenerbahçeTolga abi çok özür diliyorum senden sizde Fenerbahçe olarak futbolda başarı elde etmediğiniz zaman buna sığınıyorsunuz hep spor futboldan ibaret değil tamam biliyoruz Fenerbahçe iyi yüzüyor![]()
adamların kupasını aldınız başkanım ayıp değil mi verin çabuk.@Tolga Çıtır
Anlatmak istediğim buydu başkanım. Türkiye de futbolun özeti.
Galatasaylılar Fenerbahçe ye karşı olan herşeye arka çıkarken, FENERBAHÇE ile baş edemeyen herkes yanına diğer takımları ekliyor.
Bizde "Deniz Üstü Köpürür" edasıyla ayakta duruyoruz![]()