U
Yasak olduğundan haberim yoktu. Sabah sabah ta dikkat etmemişim Rengini düzelteceklerini düşünüyorum.Günaydın Uğur bey fakat renkli post paylaşmak yasak diyebiliyorum.
Bu tür durumlar olabiliyor . Şahısların bir çoğu oyuna giriyor bakıyor sonra geri bırakıyor. Bende zamanında yapmışımdır Partimiz olarak 1 hafta ve daha fazla sürede girmeyenler hakkında işlem yapmakla ilgili çalışmalar halindeyizHocam üyelerin çoğu girmiş partiye katılmış ve daha oyuna girmemiş ondan sizi duyamayabilirler
1 hafta girmeyenlere sistem yapıyor zaten yapıcağını Uğur bey sizin bir şey yapmanıza gerek yokBu tür durumlar olabiliyor . Şahısların bir çoğu oyuna giriyor bakıyor sonra geri bırakıyor. Bende zamanında yapmışımdır Partimiz olarak 1 hafta ve daha fazla sürede girmeyenler hakkında işlem yapmakla ilgili çalışmalar halindeyiz
Acil müdahale mangası hesabiYine yanlış paylaştım. Sistemin o tür durumlarda müdahale etmesi ayrı bizim müdahale etmemiz ayrı
Sonuçta seçim zamanı bizim aktif kullanıcılara ihtiyacımız var. Partimizde inaktiflere yer vermeyeceğizAcil müdahale mangası hesabi
Kaç defa uyarı geçildi bu konuda sürekli her konuyu düzeltemeyiz dikkatli olun lütfenYasak olduğundan haberim yoktu. Sabah sabah ta dikkat etmemişim Rengini düzelteceklerini düşünüyorum.