E
Emir-Timur
Ziyaretçi
@Büyük Mesut Eyşan diye Mesutuma diyorlardı bide dün sana eyşan diyenler bugün dönüp kendilerine baksınlar be büyük mesut…
@Büyük Mesut Eyşan diye Mesutuma diyorlardı bide dün sana eyşan diyenler bugün dönüp kendilerine baksınlar be büyük mesut…
Sende yazabilirsin düşünceleri mesut biz düşünce özgürlüğüne önem veriyoruz
Eyşan Mesut diye ben diyordum sadece ama artık onu bile haketmiyor sadece mesut…@Büyük Mesut Eyşan diye Mesutuma diyorlardı bide dün sana eyşan diyenler bugün dönüp kendilerine baksınlar be büyük mesut…
BiZ qÖtüYüs aYNeNnSende yazabilirsin düşünceleri mesut biz düşünce özgürlüğüne önem veriyoruz
Fakat konularına gelmicem emoji koymucam sende koyma diyen mesut olarak mı yapıcaksın yoksa farklı mesut olarak mı yapacaksın orası biraz şaibeli kral ya dediğini uygula yada yorumunu beğenmeyince dislike atınca gelip yazma king mesut
Sen cengizsin bu hikayede kaptın İnce'yi
Mesut : aynen kral aynen kingEkli dosyayı görüntüle 12226
İstisnalar kaideye bozmaz güncel bilgi hala böyledir kamuoyuna duyurulur.
Hayda jsjsjsjsjsj ayıp yahu utanmıyormusunuz Ferhat abinizin mektubunu okumayaEkli dosyayı görüntüle 12226
Ciğerim sen kendin 18 değilsin dur daha ayrıca yanıtladığın bu yorumumu forumda her okuduğumda bende senin gibi bu görseli paylaşmak istiyorumEkli dosyayı görüntüle 12226
On numaea espri paylaştım beni neden beğenmiyonMesut : aynen kral aynen king
Belkide 11 numara espiri arıyorumOn numaea espri paylaştım beni neden beğenmiyon
Abisi senden 13-15 yaş büyüğüm incitmiyim diyorum. Vaktini laf çarpayım diye dakikalarca google aramalarında harcama ya oyununu oyna ya ders çalış sana ters bir şey yazmak hoşuma gitmiyor yok mu parti büyüklerin seni uyarsınlar girme böyle şeylerin içerisine güzel abisi beni tanımaz bilmezsin ağız dalaşına girmeye çalışma ne sana ne kendime yakıştırırım tamam mı canım benim
13-15 derken jsjdjsnnnsksksnsjsjwjwjjwjjsjejskdjndjdoeldknsnwjsjsjjswbnwkskskkskwlslsmsmmsmsmksksAbisi senden 13-15 yaş büyüğüm incitmiyim diyorum. Vaktini laf çarpayım diye dakikalarca google aramalarında harcama ya oyununu oyna ya ders çalış sana ters bir şey yazmak hoşuma gitmiyor yok mu parti büyüklerin seni uyarsınlar girme böyle şeylerin içerisine güzel abisi beni tanımaz bilmezsin ağız dalaşına girmeye çalışma ne sana ne kendime yakıştırırım tamam mı canım benim
Atalarımız her zaman doğru konuşmuşlardırAbisi senden 13-15 yaş büyüğüm incitmiyim diyorum. Vaktini laf çarpayım diye dakikalarca google aramalarında harcama ya oyununu oyna ya ders çalış sana ters bir şey yazmak hoşuma gitmiyor yok mu parti büyüklerin seni uyarsınlar girme böyle şeylerin içerisine güzel abisi beni tanımaz bilmezsin ağız dalaşına girmeye çalışma ne sana ne kendime yakıştırırım tamam mı canım benim
Ben zaten yaşıma göre hareket ediyorum bana bir daha hakaretvari şeyler söylersen öperim seni veled. Küçük minnak falan kendini bil efendi olAtalarımız her zaman doğru konuşmuşlardır
Akıl yaşta değildir baştadır diye.
Madem o kadar yaşın büyük yaşına göre hareketler sergile ayrıca buraya gelip senden şu kadar büyüğüm bu kadar küçüğüm hesabı yapma çok küçüksün, minnacık, ufacık
Sinek küçüktür mide bulandırır.
Bir kez daha yaşına göre hareketler sergiledin BĞLELVYIMALĞXELÖYĞYELEYBen zaten yaşıma göre hareket ediyorum bana bir daha hakaretvari şeyler söylersen öperim seni veled. Küçük minnak falan kendini bil efendi ol
Her kaçsa işte ben 17 diye biliyorum kardeşin yaşını daha büyükse de bir fikrim yok13-15 derken jsjdjsnnnsksksnsjsjwjwjjwjjsjejskdjndjdoeldknsnwjsjsjjswbnwkskskkskwlslsmsmmsmsmksks
Burası veli efendi hipodromu değil başkan bizde seyis değiliz bu tarz konuşmaları sen çok yapıyorsun bak düzgünce tartışmaya giremiyorsan tartışma yaratmaBen zaten yaşıma göre hareket ediyorum bana bir daha hakaretvari şeyler söylersen öperim seni veled. Küçük minnak falan kendini bil efendi ol