Bakacaz Medya | Büşra Gamze En'leri (3 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Sera*
  • Başlangıç tarihi
S

Sera*

Ziyaretçi
sddefault-1-_edit_16213997351470-jpg.jpg

Tamamen taraflı, tamamen yalan dolan dolu, tamamen gerçeklikten uzak ve objektiflikle alakası olmayan Bakacaz Medyaya hoşgeldiniz.

Bugün ki konuğumuz gönüllerimizin başkanı Büşra Gamze

Soru 1 : Başkan Online Oyunun da en yakışıklı bulduğun kişi kim?

Büşra Gamze : Tolga Çıtır en başından beri en yakışıklı ve karizma bulduğum kişi bu oyunda 😄

( Hemen instasını veriyorum sana Yakisiklijojuk81 )

Soru 2 : Başkan Online Oyunun da en güzel bulduğun kişi kim?

Büşra Gamze : Bu soruyu kafama herhangi bir silah dayanmadan hür irademle cevaplıyorum: Sera 🥰

( Ah beni koşulsuz beğenen biri daha 😍)

Soru 3 : Başkan Online oyununda en itici bulduğun kişi ?

Büşra Gamze : Bu soruya açık cevap vericem düşmanın bile iyisi kötüsü vardır ancak Burak Atak kadar samimiyetsiz biri görmedim bu oyunda

( Atak şok)

Soru 4 : Başkan Online de parti adını en beğenmediğin parti ?

Büşra Gamze : Adını En beğenmediğim parti yeni kurulmuş bi parti ve fazla tanımadığım birine ait dolayısıyla kalp kırmamak için söylemiyorum

( Yeni değil eskidir o adıda Kızılelmadır 🤪)

Soru 5 : Başkan Online de parti adını en beğendiğin parti ?

Büşra Gamze : Bozkurt Harekat

( Şimdi Tolgayı tavladın işte 🤣)

Soru 6 : Kim için partinden vazgeçersin ?

Büşra Gamze : Herhangi bir şahıs ya da şahıslar için bulunduğum partiden vazgeçmem

( Sera sen çağırsan koşa koşa gelirim demeni beklerdim :( )

Soru 7 : Oyunda en kötü giyindiğini düşündüğün kişi ?

Büşra Gamze : Profilleri fazla incelemedim bir kaç kişiye baktım aralarında kötü giyiniyor diyebileceğim biri yok

( Büyük mesutun profile bakmayı unutmuş 🤣)

Soru 8 : Oyun da seni en çok sinir eden kişi

Büşra Gamze : Gergin biri olsamda bi kişi hariç beni **özellikle sinir eden biri** yok. O dediğim bi kişi şuan aramızda bi problem olmasada Bekir “Şuan nicki bulaşık makinesi 😒

Soru 9 : Oyunu kesinlikle bıraksın dediğin kişi

Büşra Gamze : En itici bulduğum kişiyle aynı

( Atak istifa! )

Soru 10 : Oyunun en korkağı sence kim ?

Büşra Gamze : Şuan oyunda kimseyle aramda bi problem olmasada açık konuşan biriyim. Fettah Özdemir

( Röportajdan da kaçmıştı zaten 😅)

Soru 11 : Sana en büyük ihaneti eden kişi

Büşra Gamze : Mus… Eyşan diyeyim anlar o

( Adını değil de baş harfini tahmin ediyim Denli 😅)

Soru 12 : Oyunda hiç hoşlanmamana rağmen sırf parti çıkarın için beraber olduğun kişi

Büşra Gamze : Oyuna başladığımdan beri ilk adımdan dışarı fazla çıkmadım o yüzden ilk adımdan birini düşünüyorum ancak parti çıkarı için beraber olduğum biri olmadı olmazda. Sevmediğim biriyle aynı ortamda asla olmam gerekirse kendim çıkarım.

Soru 13 : Oyuna kesinlikle geri dönmeli dediğin kişi

Büşra Gamze : Oyuna başladığımdan beri bizden, benim sevdiklerimden oyunu salanlar oldu ancak komple bırakanlar olmadı dolayısıyla onları saymıyorum başka birini saymak gerekirse en son onunla problemler yaşamış olsakta (Ki maalesef ben hatalıydım) Kayacanın dönmesini isterdim. Oyundaki olaylar dışında sevdiğim biri kendisi

(...)

Soru 14 : Başkan Onlinenin en beğendiğin moderatörü?

Büşra Gamze : Bütün yöneticilerin yerleri ayrı, hepsi eminim ki çok emek veriyordur bu oyuna ancak benim sayacağım iki kişi var

Mahmut ve Gonca

Gonca en samimi bulduğum yöneticilerden. Her gün kaç çeşit insanla uğraşıyor forumda, oyunda görebiliyoruz.

Mahmut beyin bazen sert tavırları olsada yinede uğraştıkları belli. Yaptığı iş ve insanlarla uğraşması gerçekten kolay değil.
Yönetimin kararları ne olursa olsun, bazen bizce hatalı kararlar verseler bile, bazen kızsak bile hepsi sevdiğim insanlar.

Ekstra Soru : Oyunda kadın oyuncu sayısı çok az. Sende yeni başkan adayıydın o süreci bir kadın olarak bize anlatır mısın? Sen oyunda kadınlara verilen değerin adil olduğunu düşünüyor musun

Büşra Gamze : Başkan adayı olmak tabii ki kolay değil ancak kadın başkan adayı olmak hayli hayli zor. Üzerindeki baskı gerçekten çok yüksek. Bu oyunda ne pislik çevirenler başkan adayı oldular, hatta başkan oldular ancak kadın oldugum için her şeyimi, en ufak şeylerimi çarpıtanlar oldu. Bundan kimseye bahsetmedim ancak senin bu sorun üzerine cevaplıyorum.

( Bu soruyu sorarken istersen cevaplamaya bilirsin demiştim ama cevapladığın için öncelikle teşekkür ederim Büşra. Rakibinin kazanmasından sonra şöyle bir baktım paylaşımlarda sürekli erkek görselleri sürekli erkek dayanışması gördüm ki onların arasında da seçim süresinde çabalayan kadınlarımız vardı en basiti Kafirya vardı. Ben zorluğun farkındayım ama oyun platformunda bu kadar dışa itilmeye çalışılmasının altında korkunun olduğuna inanıyorum bu da benim şahsi fikrim 😊)

Cevaplar için Büşra Gamze'ye teşekkür ederiz.

Cıvata sandınız herhalde..

Röportaj sözü veren Uğur moderatörümüzün röportajı için medyanın hası Bakacaz Medyayı takipte kalın 🤪

E

Emir-Timur

Ziyaretçi
Beni sera'dan başka rüküş bulan yok kötü giyinyor diyen herkes bana hayran ........

E

Emir-Timur

Ziyaretçi
Reis ne kıskanması :D Zamanında burada neler neler oldu. Hayatta ne çıkarcılık yaptım nede çıkarlarını düşünen insanların yanında bulundum :D Herkes çıkarını düşünür ama çıkarcılık konudan konuya fark gösterir.
Niye bilmiyorum ama seni çok iyi anladım kral🤣🤣 kirvelerim seviyor çetrefilli işleri biz de onları böyle kabul ettik napalım