E
Emir-Timur
Ziyaretçi
Kvk ne yaw kvkk değil mi o avukat hanım adama samsung note 10 muamelesi yapmışsınsKvk dan dolayı şikayet etmezsin dimi akskals
Kvk ne yaw kvkk değil mi o avukat hanım adama samsung note 10 muamelesi yapmışsınsKvk dan dolayı şikayet etmezsin dimi akskals
Bende farkettim de çaktırmaKvk ne yaw kvkk değil mi o avukat hanım adama samsung note 10 muamelesi yapmışsıns
Genpa kullanıyorum benKvk dan dolayı şikayet etmezsin dimi akskals
Gizemli mi davranıyormuşumReis sende pek te gizemli olma da
Varlığını biliyoruz ama ruhuna erişemiyoruzGizemli mi davranıyormuşum
Aynen öyle. Herkesin kendi şahsi fikri teşekkürler bu yorumun için ben demeden sen demişsinElinize yüreğinize sağlık herkesin şahsi fikri kimseyi yargılamaya gerek yok
Ruhuma erişebilmek zor birazVarlığını biliyoruz ama ruhuna erişemiyoruz
Ne güzel emekli olmuşsun bırak artık lütfenAaa şimdi gördüm bir de bıraksın demiş
Randevu alsakRuhuma erişebilmek zor biraz
E-devletten başvuru yapınızRandevu alsak
Allah'tan E-devlet var . Yoksa senin sekreteri bulana kadarE-devletten başvuru yapınız
Bizim sekreter solitaire oynuyor sürekli E-devlet sisteminde de yoğunluk oluyor sayfa zor açılıyor haber vereyimAllah'tan E-devlet var . Yoksa senin sekreteri bulana kadar
Sen en son ağlıyarak gitmiştin gerimi geldinNe güzel emekli olmuşsun bırak artık lütfen
Atak Sen halen burda misinSen en son ağlıyarak gitmiştin gerimi geldin
Cevapların hepsinde seranın eli var kesin çünkü cevapların hepsi yanlış yada birileri yazdırmışSen en son ağlıyarak gitmiştin gerimi geldin
O kadar boşsun ki Efe yorumun yarısını okuduktan sonra sıkıldım devamını okumadım sıktı hadi şimdi köşende duygusallaşabilirsin keyifli oyunlarrrCevapların hepsinde seranın eli var kesin çünkü cevapların hepsi yanlış yada birileri yazdırmış
fettaha ve sana sallayarak arkasına bir kitle almaya çalışıyor Özelden de fettaha kusura bakma diyerek şirinlikle ortalık yumuşatmaya çalışıyor dkldşdşşdldldldşdldldldldld
Okuma anlama önemli sera okusaydın sana sallamadığımı farkederdin röportaj güzel olmuş yinede tebriklerO kadar boşsun ki Efe yorumun yarısını okuduktan sonra sıkıldım devamını okumadım sıktı hadi şimdi köşende duygusallaşabilirsin keyifli oyunlarrr
Bana kimse bişey yazdırtamaz Efe kim hangi ittifakfa olursa olsun hangi partide olursa olsun düşüncelerim bunlar emin ol geçmiş zamanlarda kendi ittifakımda hatta geçmişte bulunduğum partideki insanlar için bile bu tarz düşüncelerim olmuştur ama zamanla tanıdım hepsini yanlış düşündüğümü anladım. Sizinle bi yakınlığım olmadı olması gerektiğinide düşünmüyorum zaten az çok biliyor herkes sizi. Kimsenin kişiliğini beğenmek zorunda değilim Çok zoruna gitmiş belli ki dediklerim.Cevapların hepsinde seranın eli var kesin çünkü cevapların hepsi yanlış yada birileri yazdırmış
fettaha ve sana sallayarak arkasına bir kitle almaya çalışıyor Özelden de fettaha kusura bakma diyerek şirinlikle ortalık yumuşatmaya çalışıyor dkldşdşşdldldldşdldldldldld