Çirkeflik yaptım doğru her zaman doğruya doğru derim yapım bu ve bundan da ayrılmam şahsen benim yaptığım tam nedir kardeşim anlatırmısın bana özetle acaba bakanlığı alırken bizim desteğimiz mi yoktu
Yada şöyle ifade edeyim aldığınız bakanlıkta ittifakın 2.ci en yüksek mv si çıkararak ittifaka katkısı mükemmel olan ve seçimi kazandıran Yeniden Doğuşu Vefasızlık yaparak yok saymakmıdır?
Bizim Milletvekili derdimiz olmadı ben doğruları konuşurken karşımdakinden de doğru konuşmasını beklerim yazıp ittifaktan ayrıldınız bir talebiniz varmı payınız büyük bizde BÜYÜKLÜK gösterip derizki yolunuz açık olsun gözümüz yok alabilirsiniz milletvekilleri peki ince alparslan bu kadar güzel düşünceler düşünürken bu kadar güzel yazabiliyorken kapalı kapılar arkasından Yeni Birlik partisini yanına çekerek milletvekili ile bağlama operasyonunu niye anlatmıyor
Alparslancım sana son sözümü söyleyeyim merak etme bende de saygısızlık olmaz bana birşey denilmediği veya yapılmadığı takdirde ben bazıları gibi yandan biri yazsın bende konuya dahil olayım diyen birisi değilim beni de iyi tanı canım kardeşim
Bizim kimseye bel bağladığımız yok
Dünde tek başımızaydık
BUGÜNDE